facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ipcameraland

Ipcameraland

Info

De specialist in betaalbare beveiligings camera's

Geschiedenis

Ons bedrijf is gespecialiseerd in Beveiligings cameras, wij hebben dan ook de markt gevolgd vanaf het begin tot eind, dit is voor ons van groot belang om de nodige ervaring op dit gebied te hebben!

Vooral de laatste jaren is er veel veranderd en is de nodige kwaliteit verbeterd. Ons streven is deskundig zijn en het geven van een goed advies, dit komt bij ons op nummer 1.

Zo kunt u een afspraak maken voor advies, wat voor u of uw bedrijf de juiste installatie kan en mag zijn, en geven wij u een vrijblijvende offerte op maat.

Wij zijn al enige tijd actief op de markt, en vonden het tijd dit niet langer voor ons zelf te houden. Vandaar dat wij in het einde van 2014 de knoop hebben door gehakt, en begin 2015 een compleet nieuwe website hebben gerealiseerd.

Op deze website is veel te vinden en word bijna dagelijks uitgebreid, zo dat we ook aan uw wensen kunnen voldoen.

Met vriendelijke groet,

Uw deskundig team van IPCAMERALAND.NL



"Wij zijn een echte Expert in de verkoop van home-elektronica en onderscheidend in het ontzorgen van onze klanten. Wij staan bekend om onze service zowel in de winkel als bij de klanten thuis. Het hele jaar door hebben wij mooie producten en scherpe aanbiedingen. Onze verkoopadviseurs en buitendienst medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van gepast advies op maat over oa wasmachine, wasdrogers, TV, Audio, computers, Inbouw vaatwassers, koelkasten, vriezers en nog veel meer. Kom bij ons langs, we ontvangen u graag en de koffie of thee staat klaar zodat we u kunnen voorzien van het beste advies op maat."
Adres: Provincialeweg 100, 5334JK Velddriel
Telefoonnummer: 0418782505
Stad: Velddriel
Route: Provincialeweg 100
Postcode: 5334JK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Miranda's Lingerie Miranda's Lingerie 850 meter Zeer goed geslaagd, een hele fijne pas sessie gehad bij Miranda. Warm welkom en je vo...
Recensies
Deze nieuwe Expert dealer is resend verbouwd en heeft daardoor een ruime en moderne inrichting. Er is ruime keuze uit elektronica en accessoires. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Voor de deur is er voldoende ruimte om met de auto gratis te parkeren!
Hele mooi zaak en je wordt goed geholpen
Hier is de klant écht nog koning. Professionele verkopers. Super service Tot binnenkort in Tiel
Zeer goede service, en vriendelijke en professionele verkopers .de klant is geen koning maar keizer. Hier kunnen veel winkeliers nog iets van leren xx
Vaatwasser gekocht en laten plaatsen en dat is letterlijk wat ze alleen. Service eromheen is ver te zoeken. Plint onder vaatwasser wordt niet teruggeplaatst, philip hue light strip wat op de plinten zaten word zonder pardon erg gerukt waardoor er nu een deel kapot is
Fantastische service, Vriendelijke medewerkers
snelle levering aan huis; goede prijs
Bij Hooymans hifi en telecom , daar zit je goed De medewerkers weten waar ze over praten En hebben nog tijd voor de klant, goed Advies en zeer deskundig Ik beveel dit bedrijf iedereen aan .
Een smeg FAB28RCR5 besteld via dit bedrijf en tevreden over de service. De chauffeur moest rond anderhalf uur voor rijden en hielp mee om de koelkast over de drempel te krijgen en te installeren. Ook was hij niet te beroerd om enkele instructies, tips en tricks te geven. Ik ben te spreken over de service van Expert in Velddriel.
Goede zaak. Ik ben hier super geholpen. De verkopers nemen de tijd om met je mee te denken. Zeker het aanraden waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid