facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mipacha

Mipacha
"MIPACHA Online store"
Adres: Hazenstraat 67 , Amsterdam 1016 SN, NL
Telefoonnummer: 06 26653580
Stad: Amsterdam
Route: Hazenstraat 67
Postcode: 1016 SN



op zoek naar gerelateerd: mipacha sale, mipacha zalando, mipacha amsterdam, mipacha outlet, mipacha verkooppunten, mipacha kortingscode, mipacha winkels, mipacha utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baskèts Baskèts 45 meter Baskèts Jordaan: Elandsgracht 57+59, Amsterdam Baskèts De Pijp: Gerard Doustraat 96,...
Yosha Fashion Yosha Fashion 110 meter Als je iets anders wilt en geen eenheidsworst wilt zijn,loop hier eens naar binnen.
Daniele Dentici Daniele Dentici 111 meter
Jeffery-West Jeffery-West 219 meter
TOMS TOMS 242 meter ze zijn echt super behulpzaam een eerlijk over de spullen die ze verkopen, ze geven s...
Miss Jones Miss Jones 369 meter Greatest shoes & bags & clothes store in town Amsterdam
De Trek De Trek 387 meter Vandaag kwam ik tegen sluitingstijd aan waar ik een nog volle winkel aantrof. Nadat z...
Sneaker District Sneaker District 432 meter Levering is snel maar retourneren en wachten op je geld is zeer slecht. Het retourner...
Shirdak Shirdak 451 meter
Shoediction Shoediction 470 meter Vertaald door Google Kocht een paar cadeaus voor vrienden thuis. De dames die de wink...
Flip-Flop Flip-Flop 493 meter
The Dr. Martens Store The Dr. Martens Store 509 meter Goede service en attent geholpen
Antonia by Yvette Antonia by Yvette 556 meter De winkel is nu ook ‘s zondags open van 12 tot 18
Reprezent Reprezent 559 meter Kwam voor nieuwe wieltjes en grip langs, kreeg een paar Supra Skytop 3's mee, gratis ...
Tom's Skateshop Tom's Skateshop 560 meter ze zijn echt super behulpzaam een eerlijk over de spullen die ze verkopen, ze geven s...
Boots Shoes Boots Shoes 565 meter
Manfield Manfield 569 meter
Michael Kors Michael Kors 581 meter Vriendelijk personeel en goede service
Recensies
Zorg ervoor dat je het juiste product besteld en je er zeker van bent dat er niets aan de hand is met je product. Want de klantenservice is niet gevestigd in Nederland en is een ingehuurde klantenservice, welke geen Nederlands spreekt. Mijn schoenen zijn niet bezorgd door DHL. Ticket aangemaakt via de email welke aangegeven wordt op de website, geen reactie op ontvangen. Via de Facebook pagina een bericht gestuurd, toen kreeg ik wel reactie. Maar ben nu al een maand aan het wachten op nieuws vanuit Mipacha over mijn levering. En elke keer moet ik erachteraan omdat ze zelf geen actie ondernemen.
Leuke schoenen met een heel goede service! / Lovely shoes with a very good service! Nadat ik de schoenen al 1x gedragen had, viel het me op dat een schoen donkerder van kleur was dan de ander. Waarschijnlijk heeft een schoen in de etalage gestaan en het was me nog niet opgevallen omdat het al schemerig was toen ik de schoenen kocht. Ik dacht dat het misschien een probleem zou zijn om de schoenen om te ruilen, omdat ik ze al gedragen had, maar het was geen enkel probleem! De levering duurde even, waarop de lieve verkoopster Julia aanbood de schoenen zelf bij mij thuis te bezorgen! Echt super lief! Ik kom zeker terug!
Leuke schoenen en supergoede service. De winkel was eigenlijk gesloten ivm corona, maar na een belletje naar het nummer dat op de deur stond, was ze er binnen een half uur, speciaal voor ons. Wij komen hier zeker terug.
1,5 week geleden bij het winkeltje geweest. Blijkbaar zat er een net nieuwe verkoopster die erg enthousiast was en ze had alle aandacht voor ons. Ik heb schoenen laten opsturen, omdat mijn maat niet op voorraad was in de kleur die ik wilde. Er ging even iets mis met de verzending, maar er werd ontzettend snel en adequaat gereageerd door de klantenservice.
Schoenen zijn echt heel leuk. Maar toen ik in de winkel kwam was de verkoopster aan het telefoneren met haar moeder. Zelf even rondgekeken en wat gepast, maar toen ik daarmee klaar was was ze nog altijd aan het bellen. Totaal geen aandacht voor de klant en ik had ook niet het gevoel dat ze me wou helpen. Wat je wel verwacht in een boetiek winkeltje. Zonder schoenen maar weer naar huis gegaan.
Erg onvriendelijke verkoopster. Niet behulpzaam en was alleen maar aan het werken op de laptop. Vragen leken te veel moeite maar ze riep wel op een willekeurig moment of ze nog kon helpen. Het was geen prettige winkelervaring.
Leuk klein winkeltje, Leuke en goede schoenen
Vriendelijke verkoopster en prachtige schoenen
Geweldige online klantenservice!
Ik heb het nieuwe Oceano-model geprobeerd, was nog nooit zo opgewonden en zo teleurgesteld door een paar schoenen. De zool is onbuigbaar, degene die dit heeft goedgekeurd heeft geen enkele kennis van schoenzolen. Je kunt ze net zo goed van hout maken. Onnodig te zeggen dat ik ze terugstuurde, 140€ hiervoor nee bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid