facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sneaker District

Sneaker District
Adres: Rozengracht 21 , Amsterdam 1016 LR, NL
Telefoonnummer: 020 737 2787
Stad: Amsterdam
Route: Rozengracht 21
Postcode: 1016 LR


Openingstijden

Maandag: 13:00-19:00
Dinsdag: 11:30-19:00
Woensdag: 11:30-19:00
Donderdag: 11:30-19:00
Vrijdag: 11:30-19:00
Zaterdag: 10:30-17:30


op zoek naar gerelateerd: sneaker district amsterdam, sneaker district nieuwsbrief, sneaker district antwerpen, sneaker district korting, sneaker district garage sale, new balance sneaker district, sneaker district retour, sneaker district belgie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shirdak Shirdak 38 meter
The New Label Project The New Label Project 120 meter Vertaald door Google Creativiteit in collecties, goede prijs en veel vriendelijkheid....
Miss Jones Miss Jones 159 meter Greatest shoes & bags & clothes store in town Amsterdam
Amsterdam Watch Company Amsterdam Watch Company 215 meter Aantal jaar geleden mooi vintage horloge kocht, goed geholpen en fijne service. Oom l...
Hope Shop Hope Shop 273 meter Ik ben hier vandaag geweest voor kleding bij speciale gelegenheden. Meneer Angelo was...
De Trek De Trek 280 meter Vandaag kwam ik tegen sluitingstijd aan waar ik een nog volle winkel aantrof. Nadat z...
The Originals The Originals 287 meter
Daniele Alessandrini Daniele Alessandrini 293 meter Top service en een collectie die je nergens anders vindt. Zeker heen gaan.
Carhartt Store Carhartt Store 301 meter
Flip-Flop Flip-Flop 335 meter
The Dr. Martens Store The Dr. Martens Store 343 meter Goede service en attent geholpen
Daniele Dentici Daniele Dentici 370 meter
Antonia by Yvette Antonia by Yvette 402 meter De winkel is nu ook ‘s zondags open van 12 tot 18
Big Shoe Big Shoe 408 meter Stonden op vrijdag middag voor een dichte deur. Heel jammer.
Yosha Fashion Yosha Fashion 410 meter Als je iets anders wilt en geen eenheidsworst wilt zijn,loop hier eens naar binnen.
Recensies
Levering is snel maar retourneren en wachten op je geld is zeer slecht. Het retourneren kost geld dan verwacht je ook een snelle afhandeling. Zelfs een mail met de melding pakket is ontvangen ontbreekt bij dit bedrijf. Geen aanrader.
Bestel niet online! Ik ben er weer ingestonken. Voor de 2e keer iets proberen te bestellen en net als de eerste keer niets ontvangen. Geen reactie via insta, email of whatsapp. Na de eerste bestelling pas na 14 dagen een minimale reactie. Geen excuses, compensatie of wat dan ook. Nu heb ik weer een paar honderd euro betaald voor schoenen waarvan ik nog steeds niet weet of ze worden verzonden 11 dagen geleden besteld!!!, Sneaker District, dit kunnen jullie niet maken. Zorg voor je klanten, zorg voor goede communicatie en doe vooral geen sale of advertentie campagnes als je geen drukte aan kan. Dit zijn boeven praktijken.
Nou vooruit, dan ik ook maar: Ik heb precies een week geleden een x bedrag overgemaakt voor een paar schoenen. Na dat ik een orderbevestiging heb gekregen is het helemaal stil. Geen verzendbericht o.i.d. Nadat ik 3 keer heb geprobeerd te bellen elke keer 40+ minuten in de wacht zonder gehoor en diverse andere mogelijkheden te hebben geprobeerd chat, Whatsapp, mail ben ik bang dat ik naar mijn centen kan fluiten want de telefoon wordt niet opgenomen en ook mijn berichten worden niet beantwoord. Ondertussen hebben ze wel de tijd om de website te vernieuwen met nieuwe collecties en acties. Chapeau!
Ik vind dat de winkel iets weg heeft van een studio, dat vind ik wel mooi. Ze hebben andere schoenen dan de gebruikelijke sportwinkels. Ik kom er graag en heb leuke gympen gekocht voor € 100. Neem een keer een kijkje daar, het is anders.
Na 10 dagen wachten heb ik het opgegeven. De service van Sneakers District is ver te zoeken, na talloze keren contact en belofte na belofte had ik geen zin meer om nog langer te wachten. Bij tussentijds contact werd er gemeld dat de schoenen niet te vinden waren en pas nadat ik aangeef dat ik de bestelling wil annuleren krijg ik bericht dat ze niet meer leverbaar zijn. Heel raar verhaal alles bij elkaar. Als ik nog een keer schoenen nodig heb zal ik deze webshop vermijden. Voor anderen die schoenen willen bestellen heb ik alleen het advies dat zelfs als een concurrent duurder is niet hier de bestelling te plaatsen. Edit: Na annulering vanuit mijzelf een kortingscode van 10% verzenden voor een webshop waar je nooit meer iets bestelt is natuurlijk nog steeds geen oplossing. Ik hoop dat jullie dat wel begrijpen.
Schoenen besteld en kwamen binnen met gebruikssporen. Best bijzonder want blijkbaar checken ze daar dus niet op zodra ze schoenen versturen. Toch de schoen even binnenshuis gepast om te kijken of het model goed zat. Besloten dat ik de schoenen terug stuur omdat die gebruiksporen me niet helemaal lekker zitten en het model een beetje raar valt. Krijg ik vervolgens bericht dat mijn schoenen niet retour worden geaccepteerd vanwege gebruikssporen. Ik leg de situatie uit maar alsnog worden de schoenen teruggestuurd en moet ik ze zelf schoonmaken?. Hele bijzondere manier van omgang. Verder gewoon een prima winkel maar als je iets besteld zorg dan dat je gelijk foto's maakt zodra je de doos open doet omdat ze anders de schuld gelijk bij jou leggen. Jammer!
Zeer slechte service. Koop hier nooit schoenen. De nike die ik besteld had gingen na 3 maanden kapot en vervolgens geven ze aan niks meer te kunnen doen voor me. Dat ik maar gewoon nieuwe moest kopen. Nike hoort niet na 3 maanden kapot te gaan lees: zool helemaal los Ik ben zwaar teleurgesteld in de service want heb goede reviews gelezen. Kat in de zak gekocht dus, weer een ervaring rijker. De jongeman aan de telefoon was ook nog eens een botte boer, zei zijn naam niet, toonde geen enkel stukje respect of service.
Op 26 december 2022 een bestelling geplaatst. Tot op heden nog geen update gehad van de bestelling. Via mail en whats app probeer ik contact te krijgen, maar krijg hier geen reacties op! Dat levering rond deze tijd van het jaar langer kan duren snap ik vanuit de bezorgende partij, maar niet dat mijn bestelling vanuit de winkel nog niet is verzonden. Graag reactie!
Waar blijft mijn retourbetaling?? De bestelling is snel en netjes afgehandeld. Prachtige sneakers, helaas te klein. Dus retour gestuurd. Ontvangst is bevestigd door SD op 5 januari. En toen werd het stil.... Geen reactie op mails... Geen mogelijkheid om te chatten.... En het telefoonnummer is buiten werking... Wat een klantenservice :
Ik heb schoenen besteld, thuis gepast en bleken te klein. Nadat ik ze terug heb gestuurd, krijg ik ineens te horen dat ze deze niet meer kunnen verkopen vanwege gebruik sporen. Geen idee wat ze daar doen met schoenen die retour komen.... Blijkbaar is het niet gewenst om schoenen retour te sturen, ook niet als je vervolgens een andere maat besteld. Waardeloze service. Nog niet 1 ster waardig dit.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sneaker District met het openbaar vervoer


Amsterdam, Westermarkt 120 meter
13
17
Amsterdam, Westermarkt 180 meter
13
17
Amsterdam, Bloemgracht 380 meter
5
N82
N83
N84
Amsterdam, Bloemgracht 390 meter
5
N84
N88
Amsterdam, Marnixstraat 420 meter
13
17

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid