facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mind Body Health

Mind Body Health

Info

Bij diëtistenpraktijk Mind Body Health staat u als cliënt centraal en krijgt u persoonlijk voedingsadvies in combinatie met lifestyle coaching.



"De diëtistenpraktijk met vestigingen in Katwijk, Leiden, Rijnsburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Lisse en Sassenheim.Een diëtist bij Mind Body Health gaat uit van uw kracht. Wij weten uit ervaring dat u uw doelen het beste bereikt door een praktische, positieve en doelgerichte aanpak. Uitgangspunt hierbij is dat gezond leven voor iedereen mogelijk is mits u hier zelf tijd en energie in wilt investeren.Bij een diëtist van Mind Body Health staat u als cliënt centraal. U krijgt persoonlijk voedingsadvies van een diëtist in combinatie met lifestyle coaching.Wanneer u in de omgeving woont en opzoek bent naar een diëtist dan zijn onze vestigingen prima bereikbaar."
Adres:
Telefoonnummer: 0172-748860
Stad: Sassenheim



op zoek naar gerelateerd: MirjaM leefstijl en dieet, Dietiste Nieuw-Vennep, Leefstijl dieet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Damon Sportmassage Damon Sportmassage 79 meter Deze massage is een aanrader. Sandra is profesioneel en masseerd echt vanuit haar har...
Totalcarestore Totalcarestore 285 meter Fijne winkel voor diverse hulpmiddelen, zowel kopen als ook huren....
Gezondheidswinkel Vita Cura Gezondheidswinkel Vita Cura 439 meter Vriendelijk personeel en ik vind het altijd fijn om naar binnen te gaan.
Osteopathie Sassenheim Osteopathie Sassenheim 614 meter Mijn zoontje van drie maanden had heel erg last van verborgen reflux en sliep heel on...
Beauty Salon Coco Sassenheim Beauty Salon Coco Sassenheim 903 meter Goeie nette salon, hele aardige vrouw!
Cambridgeweightplan Sassenheim Cambridgeweightplan Sassenheim 1 km Hele lieve meid is Linda die echt met je meedenkt en meeleeft !! Heeft zelf ook ervar...
Recensies
Even geleden ben ik een aantal keer bij Arlyn langs geweest. Zij heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eetgewoonten en waar wat te verbeteren valt. De afspraken waren erg fijn; Arlyn luistert goed, is enthousiast en heeft echt leuke ideeën gegeven om met voedingspatroon aan de slag te gaan! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen.
Hele fijne en professionele begeleiding van Arlyn gehad. In een jaar tijd ben ik veel afgevallen en wordt er goed naar mijn wensen gekeken. Ik zou iedereen Arlyn aan kunnen raden als diëtiste!
De afgelopen weken heb ik hele fijne hulp gehad van Arlyn: zij heeft aandachtig naar mijn voedingspatroon gekeken, en in overleg gekeken hoe ik mijn voeding kan verbeteren op een manier die voor mij vol te houden is. Kortom, een super fijne ervaring!!
Ik ben door de begeleiding van Rumeysa nu 40 kilo afgevallen op een gezonde manier. Heel veel hulp gehad aan haar begeleiding. Ze is erg positief wat zeker helpt om het vol te houden.
De afgelopen weken heeft Engely mij geholpen om nieuwe inzichten te krijgen in mijn eetgewoonten. Ze heeft me heel fijn geholpen, waardoor ik nu zelf verder aan de slag kan gaan. Ik kom zeker nog eens bij haar terug!
Toen ik voor het eerst kwam zag ik er erg tegen op, maar ik werd erg op mijn gemak gesteld door Arlyn. Fijne gesprekken en goede tips gehad van Arlyn om mijn bloedsuiker te verlagen.
Vanaf medio november kom ik geregeld bij Rumeysa Kilinc, Mind Body Health diëtiste te Sassenheim. Vanaf de eerste ontmoeting was zij geïnteresseerd in mijn probleem te hoge cholesterol waarde. Bij de vervolgafspraken hebben we samen gekeken naar de meetresultaten van de ingevulde dagrapporten van de genuttigde voeding bij het ontbijt, lunch en diner. Waar nodig gaf ze mij aanwijzingen hoe een en ander te verbeteren. Sinds ik onder behandeling ben viel ik 6 kilo af en voel ik mij uitstekend. Tegenwoordig verwerk ik de dagrapporten in grafieken die we samen analyseren.
Ik ben in november 2018 bij Ruben gekomen nadat ik op de website van mijn huisarts had gekeken en de samenwerking met Mind Body Health zag .Gelijk het afsprakenbureau gebeld en een afspraak gemaakt . De eerste keer dat ik bij Ruben kwam voelde ik me gelijk op mijn gemak en kon ook mijn verhaal vertellen en wat ik wilde bereiken en waarom , ik had echt een heel goed gevoel hierbij omdat hij echt luisterde en ook de juiste vragen stelde die echt er toe deden . Nadat ik een week alles moest bijhouden wat ik at heeft hij het bekeken en kwam er al snel uit wat ik "verkeerd "deed maar alles werd op een hele fijne manier uitgelegd en besproken . Daarna kreeg ik een dagmenu wat voor mij alles bevat wat ik nodig heb en hoef ik niks te laten maar leer ik door Ruben dingen te combineren en compenseren op een manier die heel prettig is en heel goed werkt voor mij . Samen met de 2 beperkt vasten dagen die ook goed besproken en uitgelegd zijn door Ruben is deze manier van eten voor mij heel makkelijk te doen en voel ik me ook 100 % beter dan voorheen . Ik raad daarom Mind Body Health ook zeker aan naar anderen toe !!
In de afgelopen jaren heb ik meerdere diëtisten bezocht in de regio. Ik kwam erachter dat de werkwijze die zij hanteren niet bij mij werkte. Op advies van een kennis ben ik uiteindelijk bij Ruben terecht gekomen. Zijn werkwijze was vernieuwend, duidelijk en haalbaar. Hierdoor had ik binnen korte tijd mijn gestelde doelen bereikt. En dit alles op een gezonde en verantwoorde manier. Ruben is een proffesional die zijn vak verstaat.
Via mijn chiropractor kwam ik in aanraking met Ruben van MBH. In het begin was ik zeer sceptisch, weer zo'n goeroe die denkt te weten hoe het moet. Maar gaande weg de behandeling is mijn mening veranderd. Ruben luistert echt naar je, kijkt naar de persoon en de klachten en past daarop de behandeling. Dat is top, want geen patiënt is hetzelfde. Hij werkt zonder agenda en vraagt aan jou wat je wil, luistert naar je en geeft super goede tips! Zo zou het in iedere gezondheidszorg moeten gaan. Ruben staat samen met zijn praktijk op nummer 1 en kan ik iedereen aanraden, met wat voor klachten je ook maar hebt. Ruben weet raad. Iedere sessie schrijf ik ook op wat we hebben besproken, wie weet brengen we dit nog eens uit. Met MBH Carpe Diem!! Ga ervoor je wordt een gelukkiger en gezonder mens!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid