facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Damon Sportmassage

Damon Sportmassage

Info

Een stevige sportmassage of juist een fijne ontspannende massage. Huh? Sportmassage is toch niks voor mij? Jawel dat is misschien wel wat voor jou!

Geschiedenis

Een stevige sportmassage of juist een fijne ontspannende massage. Huh? Sportmassage is toch niks voor mij? Jawel dat is misschien wel wat voor jou!

Adres: Boekhorstlaan 15, AX Sassenheim
Telefoonnummer: 06 26 73 19 75
Stad: Sassenheim
Route: Boekhorstlaan 15
Postcode: AX



op zoek naar gerelateerd: Next Level Sassenheim, Sporten Sassenheim, Personal trainer Sassenheim, Fitloods
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mind Body Health Mind Body Health 79 meter Even geleden ben ik een aantal keer bij Arlyn langs geweest. Zij heeft mij veel inzic...
Totalcarestore Totalcarestore 364 meter Fijne winkel voor diverse hulpmiddelen, zowel kopen als ook huren....
Gezondheidswinkel Vita Cura Gezondheidswinkel Vita Cura 518 meter Vriendelijk personeel en ik vind het altijd fijn om naar binnen te gaan.
Osteopathie Sassenheim Osteopathie Sassenheim 688 meter Mijn zoontje van drie maanden had heel erg last van verborgen reflux en sliep heel on...
Beauty Salon Coco Sassenheim Beauty Salon Coco Sassenheim 942 meter Goeie nette salon, hele aardige vrouw!
Cambridgeweightplan Sassenheim Cambridgeweightplan Sassenheim 1 km Hele lieve meid is Linda die echt met je meedenkt en meeleeft !! Heeft zelf ook ervar...
Recensies
Deze massage is een aanrader. Sandra is profesioneel en masseerd echt vanuit haar hart. Het was een cadeautje om van haar een massage te ontvangen. Verder een verzorgde nette praktijk ruimte. Sandra neemt haar vak serieus. Dank je wel voor je massage Sandra.
Super fijn om door Sandra gemasseerd te worden! Ze weet wat ze doet en het is een groot verwen moment vol ontspanning en aandacht. De ruimte is mooi, schoon en sfeervol, het voelt allemaal heel goed. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende keer.
En heerlijke ontspannen massage. Op verzoek om triggerpoint.
Duo-massage gedaan, samen met mijn vriend. Zeer fijne massage. Was echt heerlijk. Zeer vriendelijke en nette dames. Enige reden dat ik geen 5 sterren geef, is omdat de praktijk op een industrieterrein is en dat voelt niet zo romantisch. De massage-ruimte zelf is wel mooi en rustgevend. Zeker een aanrader!
Ik had Sandra gewoon gevonden via Google. Sandra is een echte super masseuse. Weet precies de pijnlijke plekjes te vinden en kan die perfect weg masseren. Afgezien van het feit dat zij een heel prettig persoon is, laat ze je ook genieten van de massage, je mag niet praten nou soms dan . Ze krijgt nu een nieuwe mooie massageruimte aan de Oosthoutlaan 4 en ik wens haar alle succes van de wereld.
Heel fijne massage gehad vandaag. Vanwege rugklachten wilde ik een massage. Sandra heeft heel goed de pijnlijke punten opgezocht en gemasseerd. Verder is ze erg kundig w.b. waar welke spieren zitten en lig je in een rustige, nette ruimte waar je heerlijk kan ontspannen. Ik kom graag weer terug!
Sandra is een Top Masseuse, ze neemt de tijd om de klant optimaal te behandelen. Ze is vriendelijk en klantgericht. De prijs en kwaliteitsverhouding is formidabel. Ik raad haar diensten ten zeerste aan.
Ik word zo ontspannen.
Super goed massage! Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid