facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor mijnTafel Stadskanaal

mijnTafel Stadskanaal

Info

mijnTafel biedt particulieren, hobbyisten en ondernemers de kans om op een laagdrempelige manier tweedehands, nieuwe en zelfgemaakte spullen te verkopen.

Geschiedenis

mijnTafel is geïnspireerd op het winkelconcept ‘itsepalvelukirpputori’ (zelfbedieningsvrijmarkt) dat al 25 jaar een begrip is in de Finse samenleving.

Sinds 2013 biedt mijnTafel als familiebedrijf in Nederland op laagdrempelige en innovatieve wijze een platform, diensten en producten aan om optimaal te bemiddelen tussen verkoper en koper in tweedehands, nieuwe en zelfgemaakte spullen.

mijnTafel gelooft in de kracht van franchising door samen met lokale ondernemers bij te dragen aan een betere toekomst in een gelukkige, sociale en duurzame leefomgeving.

Adres: Europalaan 20-2/20-3, 9501CW Stadskanaal
Telefoonnummer: 0599-637905
Stad: Stadskanaal
Route: Europalaan 20-2/20-3
Postcode: 9501CW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruidvat NL Kruidvat NL 24 meter Per ongeluk een niet testen geprobeerd. Vervolgens enorm aggressief en boos met harde...
Big Bazar Big Bazar 62 meter Leuke gezellige winkel om rond te snuffelen, en niet duur, zeker in deze dure tijden....
KiK KiK 311 meter Lage prijzen goede artikelen was het handelsmerk van KIK. Iets leuks vinden in de maa...
Davids PAWN pandjeshuis stadskanaal Davids PAWN pandjeshuis stadskanaal 1 km Leuke gezellige winkel om rond te snuffelen, en niet duur, zeker in deze dure tijden....
Recensies
Vriendelijk personeel en simpel weg een leuke winkel.
Lekker snuisteren in zowel nieuwe als tweedehands artikelen.
Leuke spullen voor weinig geld
beste plek voor tussenuren
Mooie mix van gebruikt en nieuw in een sfeervolle winkel waar je ongestoord kunt struinen.
Leuke winkel, kwam voor wat lp,s maar kwaliteit van dat moment was niet best voorgaande x aardig wat leuks gevonden.
Leuke mix van verschillende speciale producten, sommige handgemaakt, sommige 2e hands voor iedereen wel iets leuks te vinden
Bij toeval deze leuke zaak bezocht, wij wonen niet in Stadskanaal en daar tussen al het moois een hele leuke lamp gevonden. Jij staat prachtig! Het personeel was heel attent en behulpzaam. Als je eens in Stadskanaal komt is dit echt een aanrader om eens langs te gaan.
Beste Jan, Wij zijn van mening dat mijnTafel Stadskanaal een nette en overzichtelijke winkel is. Waar mensen, particulieren en bedrijven hun producten kunnen verkopen en zelf de prijs en dus het assortiment bepalen. Jammer dat u deze mening niet deelt. Wellicht heeft u zelf spullen te verkopen om het verschil in aanbod te vergroten.
Leuk om te neuzen wisselend aanbod
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid