facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KiK

"Bij KiK vindt u elke dag nieuwe ideeën voor een nieuwe look en fantastische producten voor de hele familie. Kom naar KiK en ontdek leuke en trendy kleding van een hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen. Stel je eigen stijl samen vanuit ons uitgebreide assortiment voor dames en heren, kinderen en grote maten."
Adres: Navolaan 15-39, 9501 Stadskanaal
Telefoonnummer: +31 (0) 70 – 311 41 0
Stad: Stadskanaal
Route: Navolaan 15-39
Postcode: 9501


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Big Bazar Big Bazar 262 meter Leuke gezellige winkel om rond te snuffelen, en niet duur, zeker in deze dure tijden....
Kruidvat NL Kruidvat NL 290 meter Per ongeluk een niet testen geprobeerd. Vervolgens enorm aggressief en boos met harde...
mijnTafel Stadskanaal mijnTafel Stadskanaal 311 meter Vriendelijk personeel en simpel weg een leuke winkel.
Davids PAWN pandjeshuis stadskanaal Davids PAWN pandjeshuis stadskanaal 997 meter Leuke gezellige winkel om rond te snuffelen, en niet duur, zeker in deze dure tijden....
Recensies
Lage prijzen goede artikelen was het handelsmerk van KIK. Iets leuks vinden in de maat XXL is al een tijdje niet meer mogelijk en vandaag hebben ze artikelen die een vaste prijs hebben op het aangehechte prijskaartje gewoon 3 euro duurder gemaakt door er een sticker overheen te plakken, van € 9,99 naar € 12,95. Jammer voor KIK maar mij zien ze voorlopig niet meer. Aliexpress is tegenwoordig ook weer aantrekkelijk met veel meer keus.
Ze verkopen hier zeer goedkope, leuke kleding. Ik vind hier regelmatig iets leuks voor mijn puberdochters maar ook voor mijn zontje van 7 jr. Ook spulletjes voor honden en poezen en allerlei andere goedkope dingetjes zoals pennen, asbakken handige sjaals e.d.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Veel keuze voor jongens, voor grotere meisjes helaas weinig keuze. Ik koop hier altijd broeken voor mijn zoon nu 9. Broeken houden zich fantastisch, helemaal voor die prijs.
Als ik er ben, staat personeel vaak te kletsen. Niet echt oog voor zoekende klanten, moet hde verkoopsters dan echt storen in hun gesprek. Dat zie ik in Duitsland of in Winschoten nooit.
Voor jong oud groot klein alle maten is hier voor iedereen gegarandeerd kleding naar keuze te vinden
Leuk assortiment met prullaria maar ook betaalbare kleding.jammer dat we dit concern niet in Rotterdam hebben.
Vriendelijke personeel hebben de tijd om mee te lopen . En advies te geven.
Zoveel leuke kleding en woon accessoires voor weinig geld. Daar wordt je toch blij van?
Goed goedkope kleding kun je een keer vaker wat nieuws kopen en iets moderne kleren kopen.
Nette winkel met keuze in de goedkopere klasse.Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid