facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijl van Mares

Mijl van Mares

Info

57e editie: zaterdag 4 augustus 2018

Geschiedenis

Na een fantastische 55e editie in 2016, maken we ons alweer op voor de 56e editie. Ja, je leest het goed! In Maarheeze is al 55 keer eerder een profwielerronde verreden. Maar de Mijl is méer dan een wielerronde!

De Mijl van Mares is al jaren een begrip in de gemeente Cranendonck en ver daar buiten. Het is een wielerwedstrijd voor de Elite/ Beloften en Professionals. Voor de ATB-liefhebbers is er de ATB-tocht (2 afstanden) en voor de basisschoolleerlingen is er de spannende Dikke Banden Race. Er wordt het hele jaar getraind en gezwoegd om deze spannende strijd te winnen.

Tijdens de Mijl van Mares zijn echter niet alleen de wielrenners in touw, maar is er volop muziek en zijn er diverse activiteiten te zien en te beleven rondom het parcours.

Voor de kleintjes is er een speciaal Kinderplein ingericht. Voor de lekkerbek is er een heus Pruuvenement. Voor de muziekliefhebber is er keuze uit diverse miuziekstijlen. Kortom: er is voor elk wat wils..

Nieuwsgierig? Fiets NU dan gerust eens door onze site heen. Lees de artikelen, nieuwtjes en verhalen van mensen rondom de Mijl. Bekijk de filmpjes en fotoboeken.

Adres: Centrum Maarheeze, 6026 XG Maarheeze
Stad: Maarheeze
Route: Centrum Maarheeze
Postcode: 6026 XG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZIEZO Begeleiding ZIEZO Begeleiding 440 meter
MiFaSoleX MiFaSoleX 472 meter Met teamdag een aantal dafjes gehuurd en heerlijk rondgetourd met spelelementen. Heel...
WSS Audio & Light WSS Audio & Light 634 meter Asociaal personeel wat je de lesjes gaat lezen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid