facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MiFaSoleX

MiFaSoleX

Info

MiFaSoleX verhuurt DAF 33 en Solex voor bedrijfsuitjes en groepsuitjes!

Geschiedenis

Mifasolex Solex verhuur organiseert, 52 weken per jaar, Solex rijden op de 45 jaar oude authentieke solex. Echte nostalgie dus ! Mifasolex voor Solex rijden in de omgeving van Eindhoven en Valkenswaard of elders in Brabant of Nederland. Solex rijden is leuk, Solex rijden is gezellig en Solex rijden is bijzonder.
Naast de verhuur Solex, bij Mifasolex ook Daf verhuur. Mifasolex neemt u terug naar de jaren 60 met de oer-Hollandse DAF 33 uit Eindhoven voor een leuk Daf bedrijfsuitje of gezellig Daf personeelsuitje. DAF 33 rijden door de prachtige Kempische dorpen in Brabant of op locatie in Nederland. Wij hebben veel leuke Daf arrangementen en Daf los verhuur is ook mogelijk.

Adres: Kerkstraat 13B, 6026RT Maarheeze
Telefoonnummer: 06-23809441
Stad: Maarheeze
Route: Kerkstraat 13B
Postcode: 6026RT



op zoek naar gerelateerd: Toertocht Dafjes, Solex huren Oirschot, Solex rijden Oosterhout, Solexverhuur, Solex huren op locatie Brabant, Solex huren Oisterwijk, Solex rijden Tilburg, Solex huren Bergeijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mijl van Mares Mijl van Mares 472 meter 57e editie: zaterdag 4 augustus 2018
ZIEZO Begeleiding ZIEZO Begeleiding 891 meter
Goedkope-vakantie Goedkope-vakantie 1 km Goedekope vakantie is een onderdeel van alle reizen op 1 site. Snel zoeken en boeken ...
Van Ham Reizen Van Ham Reizen 2 km Benidorm/Costa Blanca specialist in hart en nieren!
Recensies
Met teamdag een aantal dafjes gehuurd en heerlijk rondgetourd met spelelementen. Heel erg leuk.
Oude tijden herleven. Met een Daf 33 rijden door het Kempische land. Vroeger nooit zo op gelet maar de auto's voelen redelijk spartaans aan. Wel is het heel leuk dat je nog kunt ervaren hoe een echte Nederlandse auto uit de 60-er en 70-er jaren rijd. mooi is ook om te zien dat MiFaSoleX er nog steeds in slaagt om deze wagentjes op de weg te houden. Blijkt momenteel heel moeilijk te zijn om aan bepaalde onderdelen te komen. De belevenis is heel erg leuk. Het personeel is super vriendelijk. Gaan hier nog zeker een keer terug.
Echt heel leuk als bedrijfsuitje. We hadden geweldig weer en iedereen was enthousiast over de de rally met de Dafjes. De lunch was ook prima geregeld. Volgend jaar gaan we de Solex-tour doen!
Wat een onwijs gave ervaring super aardige mensen!! Heerlijke dag gehad in de daf met een leuke puzzeltocht echt een aanrader
Wij hebben de kempentoer in dafjes gedaan. Super leuk en zeer geschikt als team/bedrijfsuitje. Echt iedereen vond het leuk! Voor alle leeftijden geschikt en ook mensen die minder goed ter been zijn kunnen goed mee doen. As afsluiter nog drie uur onbeperkt gebarbecued. Dat was super geregeld! Vriendelijk personeel ook.
Erg leuke dag gehad. Enthousiaste uitleg en hele leuke route. Een absolute aanrader!
Leuk dagje uit, heerlijk rondrijden met een Daf 33 We hadden gekozen voor een ronde in de Kempen. Er zijn voldoende stopplaatsen onderweg om even wat te drinken of te eten, of uiteraard om van chauffeur te wisselen. Absoluut een avontuur om eens uit te voeren en dan te beseffen dat mensen deze auto's vroeger als serieus vervoermiddel zagen. Er werd een goede en duidelijke uitleg gegeven, gelukkig geen hulptroepen onderweg nodig gehad.
Heel erg leuk om met zo'n oude DAF een mooie route te rijden. Wij hebben met 4 de Kempenroute gereden. Onderweg wat terrasjes gepakt. Halve dag weg geweest en veel lol gehad. De auto's zijn helemaal origineel en goed onderhouden. Vriendelijk ontvangst met duidelijke uitleg. Hij verhuurt ook de nog echt originele en oude solex fietsen. Gaan we ook nog een keer doen. Leuk bedrijf!
Super service. Vrolijk vriendelijk en zeer goed geregeld
Geweldige dag gehad met de DAF33 kempentoer. Onderweg werden door de medewerker Eric diverse opdrachten opgetuigd en is er een ludieke quiz voor de onderlinge teambuilding. S'avonds een goed verzorgde BBQ met diverse drank. Al met al top geregeld en een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid