facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mija productieatelier

Mija productieatelier

Info

Wij zijn een duurzaam productie atelier waar u terecht kunt voor alles op kleding gebied. Van kleding reparatie tot exclusieve bruidsjurk u krijgt vakwerk.

Geschiedenis

U bij ons terecht voor kleding verhuur van gala tot thema feest. Maar wilt u iets op maat laten maken dan kan dit natuurlijk ook. Van ontwerp tot uitvoering. Ook kunt u bij ons kleine hoeveelheden laten maken. Van kleding tot tassen.

En wilt u leren uw eigen kleding te maken, meld u dan aan. Op maandag en dinsdagavond wordt er een naaicursus gegeven. Deze is voor beginners en gevorderd. Kosten zijn € 145,-- voor 10 lessen van 2 uur. Bel of mail voor meer informatie.



"Wij zijn het mode atelier voor al uw:maatkledingbruidskledingdans kledingAlle kleding reparatieWij zijn een specialist in het hergebruik van materiaal en maken in ons atelier allerlei producten. Ze worden verkocht onder het label BAGSBYMIJA.Zoek je een speciale avondjurk, bruidsjurk of te gekke outfit, wij maken hem op maat.Zoekt u een atelier voor het maken van uw mode of sample collectie dan zijn wij uw oplossing. Er wordt met u mee gedacht aan de uitvoering en het productie proces. Voor de startende fashion designer zijn wij de ideale partner.Wil je het modevak ook leren. Volg dan de basis of gevorderde cursus mode maken of voor de naaister die meer uitdaging wil, technisch patroontekenen"
Adres: De Steiger 24, 1351AB Almere Haven
Telefoonnummer: 0618217574
Stad: Almere-Haven
Route: De Steiger 24
Postcode: 1351AB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bagsbymija Bagsbymija 4 meter Mia is een supertalent in de mode. Bedenk het en ze kan het maken. Zeer vriendelijk ...
MALproduct MALproduct 297 meter Keramiek Atelier, product ontwerp en Etaleur
LdB-K.nl LdB-K.nl 2 km designer & beeldende kunstenaar Loes de Bruin Ambachtelijke kunst & Grafisch ontwer...
Zinder Boats Zinder Boats 6 km Zinder is stoer en stijlvol. Functionaliteit ontmoet design, op een nieuwe manier. ee...
Recensies
Mia is een supertalent in de mode. Bedenk het en ze kan het maken. Zeer vriendelijk en geduldig zorgt ze dat je krijgt wat je nodig hebt. Helemaal gaaf dat ze daarbij ook, waar mogelijk, materialen hergebruikt om de schade die de fashion industrie veroorzaakt wat te beperken. Ook voor kleine producties kan je perfect bij haar terecht. Zo heeft ze voor mij oa 50 tassen gemaakt.
Voldoende parkeer plekken. Vriendelijke service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid