facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bagsbymija

Bagsbymija

Info

Wij maken unieke tassen en accessoires van uw afval of afgeschreven materiaal. Door de combinatie van deze materialen vertellen ze hun eigen verhaal.

Geschiedenis

Alle tassen worden met zorg en liefde gemaakt en zijn te koop. Als je een eigen ontwerp hebt dan kun je contact opnemen met Mia. Zij maakt dan een tas volgens uw wensen.



"Wij zijn het mode atelier voor al uw:maatkledingbruidskledingdans kledingAlle kleding reparatieWij zijn een specialist in het hergebruik van materiaal en maken in ons atelier allerlei producten. Ze worden verkocht onder het label BAGSBYMIJA.Zoek je een speciale avondjurk, bruidsjurk of te gekke outfit, wij maken hem op maat.Zoekt u een atelier voor het maken van uw mode of sample collectie dan zijn wij uw oplossing. Er wordt met u mee gedacht aan de uitvoering en het productie proces. Voor de startende fashion designer zijn wij de ideale partner.Wil je het modevak ook leren. Volg dan de basis of gevorderde cursus mode maken of voor de naaister die meer uitdaging wil, technisch patroontekenen"
Adres: De Steiger 24, 1351AB Almere Haven
Telefoonnummer: 0618217574
Stad: Almere-Haven
Route: De Steiger 24
Postcode: 1351AB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mija productieatelier Mija productieatelier 4 meter Mia is een supertalent in de mode. Bedenk het en ze kan het maken. Zeer vriendelijk ...
LdB-K.nl LdB-K.nl 2 km designer & beeldende kunstenaar Loes de Bruin Ambachtelijke kunst & Grafisch ontwer...
Recensies
Mia is een supertalent in de mode. Bedenk het en ze kan het maken. Zeer vriendelijk en geduldig zorgt ze dat je krijgt wat je nodig hebt. Helemaal gaaf dat ze daarbij ook, waar mogelijk, materialen hergebruikt om de schade die de fashion industrie veroorzaakt wat te beperken. Ook voor kleine producties kan je perfect bij haar terecht. Zo heeft ze voor mij oa 50 tassen gemaakt.
Voldoende parkeer plekken. Vriendelijke service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid