facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Microsoft

Microsoft

Info

De officiële Facebook-pagina van Microsoft Nederland

Geschiedenis

Microsoft Nederland is de officiële Nederlandse Microsoft Facebook-pagina. Je vindt hier nieuws en tips over Windows, Outlook.com, OneDrive, Office en nog veel meer.

Deze pagina is bedoeld als een plek waar onze fans informatie kunnen delen en bespreken. Daarom is het belangrijk te weten dat we een aantal basisregels hebben voor welke informatie je kunt delen op deze Microsoft-pagina.

• Respectvol

Wees respectvol naar al onze fans. Wij behouden ons het recht voor om inhoud te verwijderen die beledigend is, andere gebruikers discrimineert, krachttermen bevat, of op andere wijze “niet netjes is”.

• Relevant

Als er een ding is waar we allemaal niet tegen kunnen, dan is het spam. Daarom wordt alle content verwijderd die niet relevant is voor de discussie, de wall of andere gebruikers spamt of op andere wijze aanstootgevend is.

Dit heeft met name betrekking op: schaamteloze zelfpromotie, herhaaldelijk snel achter elkaar posten van berichten, berichten die gebruikers naar sites van derden of pagina's sturen, links naar kwaadaardige of schadelijke software, of het tagging van Microsoft in 30 foto's van je hond Fifi (hoe schattig hij ook is!). Kritiek is overigens welkom, zolang het wel inhoudelijk is.

In geval van herhaaldelijke overtredingen van dit beleid, worden toekomstige posts van een gebruiker geblokkeerd.

• Informatie

De posts op de Microsoft-pagina hebben betrekking op de Microsoft producten en services in de breedste zin van het woord.

Elke vorm van sociale content op de Microsoft-pagina kan opnieuw worden geplaatst op of via het Facebook-platform door het Microsoft Facebook-team in overeenstemming met Facebooks Algemene Voorwaarden.

• Support

Via deze Facebook-pagina kun je vragen stellen over onze producten. We beantwoorden die vragen van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur.

Adres: Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 020 5001500
Stad: Schiphol
Route: Evert van de Beekstraat 354
Postcode: 1118 CZ



op zoek naar gerelateerd: microsoft office 365, microsoft word, microsoft inloggen, microsoft outlook, microsoft nederland, microsoft store, microsoft account, microsoft download
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cargill Cargill 73 meter
CPS professionals CPS professionals 260 meter Kennis over vacatures op Schiphol en in de brandveiligheid.
Kluh Service Management Nederland Kluh Service Management Nederland 275 meter top werk gever
Reisindustriejobs Reisindustriejobs 318 meter Wij bieden een ruim aanbod van vacatures in de reisindustrie en de mogelijkheid een b...
Hago Airport Services Hago Airport Services 754 meter Geweldig bedrijf!!!
Flowex Flowex 2 km Flowex is a team of dedicated import professionals. We are specialized in premium fre...
Kyocera Document Solutions Kyocera Document Solutions 3 km Bij het eerste contact vanwege een probleem met een nieuwe printer werd mij door een ...
Schuberg Philis Schuberg Philis 3 km Ik ken weinig bedrijven die zo goed met hun personeel omgaan!
Studio Rublek Studio Rublek 4 km Studio Rublek is een ontwerpstudio voor lichtarchitectuur. http://www.studiorublek.co...
Recensies
Microsoft is telefonisch niet bereikbaar voor een particulier. Na een keuzemenu word je doorverwezen naar de website en wordt de verbinding verbroken. Ik wil juist met Microsoft spreken over hun Bing Image Creator. Die discrimineert namelijk. De algoritmes zou ik graag aangepast zien. Via feedback binnen Bing heb ik dat ook al aangegeven en aangevinkt dat ik graag reactie wil ontvangen op mijn feedback. Daar krijg je dus geen reactie op. Heb nu een anti discriminatie meldpunt ingeschakeld en die gaat contact zoeken met Microsoft. Die hebben 2 brieven geschreven naar het hoofdkantoor in Nederland. Ook geen reactie. Belachelijk dat zo'n bedrijf zo hoog in een ivoren toren zit en onbereikbaar lijkt voor een gewone burger.
Wat een K.... bedrijf is dit zeg. Ze hebben een rare koppeling gemaakt in mijn account met een externe opdrachtgever, maar ik kan hen niet bereiken.... Ik kan mijn gegevens niet inzien. Heel a-sociaal. En die 4 sterren-review is ook oplichting denk ik. Alleen maar slechte reviews, maar blijkbaar weten ze de boel zo te manipuleren dat het toch lijkt alsof ze goede reviews krijgen.... Ik ben overduidelijk niet de enige die problemen heeft, maar het interesseert ze dus helemaal niks
Surface device opgestuurd ter reparatie, omdat ze het onmogelijk maken voor 3e partijen om te repareren. Microsoft dwong mij met UPS mijn device te versturen. Device kwijt geraakt door UPS. Microsoft zegt "zoek het maar uit" en weigeren mij de informatie te geven die UPS alleen aan Microsoft wil leveren als shipper. Verschrikkelijke service van mensen die je niet willen begrijpen.
Matige sessie over NIS2 gehad. Mijn verwachtingen werden niet echt waar gemaakt. Lunch viel ook wat tegen. Broodjes met beleg hadden duidelijk wat te lang gelegen. Wel een leuke locatie.
Ik kan niet inloggen op mijn e-mail door één of andere vertificatiecontrole. Enig contact is niet mogelijk. Er is geen een manier om de klantenservice te spreken en alles is via de website waar mijn probleem niet kan worden verholpen. Hierdoor kan ik al mijn zakelijke mails niet lezen en beantwoorden maar ook veel belangrijke gegevens uit mijn mail niet meer ophalen. Je wordt hier niet geholpen. Erg onproffesioneel voor zo’n groot bedrijf..
Op mijn specifieke vraag geen antwoord te krijgen via website Miccrosoft. Telefonisch krijg ik niemand van Microsoft aan de lijn, omdat het antwoordapparaat steeds weer terug verwijst naar de website en vervolgens verbinding verbreekt. Zeer schofferend van Microsoft jegens klanten.
Hoe kan ik contact krijgen met Microsoft? Er wordt per maand een betaling gedaan maar ik heb nergens een abonnement op? Ik word via de chat met geen mogelijkheid verder geholpen. Iemand nog een idee want ik heb op dit moment Microsoft geblokkeerd als incassatie op mijn rekening.
We zijn al maanden bezig om het account te herstellen. Er wordt nog steeds maandelijks een bedrag afgeschreven, maar het account is gehackt door iemand anders en kan er niet meer bij.Tot op heden blijf ik bellen met microsoft en elke keer moeten we nieuwe informatie opsturen, maar tot op heden nog steeds niet gelukt! Graag z.s.m. contact met mij om dit op te lossen!
Onbereikbare telefonische klantenservice. Online geen ondersteuning mogelijk. Ontzettend onprofessioneel van zo'n groot bedrijf als Microsoft.
Niet te bereiken en moet voor een jaar betalen als ik heb aangegeven per maand te willen betalen. Wat is dit voor streek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid