facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mia Stella

Mia Stella

Info

Ben je zwanger? Ongerust? Termijnecho, groei echo of liggingsecho nodig?
Vanaf maandag 1 oktober openen mijn deuren en ben je van harte welkom!



" Medische echo's: vroege echo hartactie termijn bloedverlies groei ligging Pretecho's: 2D vanaf 6-7 weken geslachtsbepaling vanaf 14 weken 3/4D echo rond 24-30 weken Spiralenspreekuur: uitgebreid gesprek wat het beste bij u past plaatsen van T-safe Ballerine Kyleena Mirena spiraal verwijderen spiraalcontrole met de echo"

" Medische echo's: vroege echo hartactie termijn bloedverlies groei ligging Pretecho's: 2D vanaf 6-7 weken geslachtsbepaling vanaf 14 weken 3/4D echo rond 24-30 weken Spiralenspreekuur: uitgebreid gesprek wat het beste bij u past plaatsen van T-safe Ballerine Kyleena Mirena spiraal verwijderen spiraalcontrole met de echo"
Adres: Beelen 46, 9356CB Tolbert, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0628870305
ln.alletsaim@ofni
Stad: Tolbert
Route: Beelen 46
Postcode: 9356CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diabetes en Teamsport Diabetes en Teamsport 154 meter Facebook pagina met mijn eigen verhalen, met informatie, tips en ervaringen m.b.t. di...
De Zijlen De Zijlen 919 meter De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking
Recensies
Ik heb vandaag mijn spiraal laten plaatsen bij Angeliek. Van te voren erg fijn contact via de telefoon gehad, en er werd goed gekeken welk spiraal het meest bij mij paste . Hierna gelijk een schema opgestuurd gekregen ivm spiegel opbouwen voor de pijn met ibuprofen. Voor het zetten was ik wat nerveus, dit werd echter snel weg genomen, door de warmte en duidelijke uitleg. Tijdens het zetten ook nauwelijks pijn ervaren, wat dit voor mij een erg fijne ervaring maakte. Nogmaals erg bedankt, en een grote aanrader voor alle vrouwen die een spiraal overwegen!
Ik heb een koper spiraal laten plaatsen door Angeliek. Het werd duidelijk en rustig uitgelegd wat het inhoud en hoe het geplaatst wordt. Een week van tevoren informatie gekregen om een ibuprofen spiegel op te bouwen. Tijdens het plaatsen wordt een verdovingsspray gebruikt waardoor slechts een lichte menstruatiepijn ervaarde. Daarna wordt er via een echo gelijk gekeken of de spiraal goed zit. Al met al een heel relaxte sfeer. Zeker een aanrader!
Ik heb een kyleena spiraal laten plaatsen bij Mia Stella en het was echt niet vergelijkbaar met de eerste plaatsing bij de huisarts. Je krijgt eerst rustige en duidelijke uitleg en er word gebruik gemaakt van een lokale verdovingsspray. Door de rustige aanpak heb ik het plaatsen als heel prettig ervaren, de pijn is echt minimaal. Daarna heb ik helemaal geen napijn gehad. Ik kan Mia Stella echt aan iedereen aanbevelen voor het plaatsen van spiraaltjes!
Ben bij Mia Stella Angeliek geweest voor de vervanging van mijn spiraal. Alles werd duidelijk uitgelegd en fijn dat alles met een echo meteen werd bekeken of het goed zat. Dit allemaal in een fijne, rustige sfeer. Angeliek weet wat ze doet! Zeker een aanrader om hier naar toe te gaan!
Gister ben ik bij Angeliek geweest voor het plaatsen van een spiraal. Het contact vooraf verliep al erg prettig en toen ik binnenstapte voelde het direct als een warm bad. Ik vond het best wel spannend, maar doordat Angeliek zo’n rustige en warme persoonlijkheid heeft, voelde ik me direct op mijn gemak. Stap voor stap werd me uitgelegd wat er ging gebeuren. Ook was ik van tevoren goed ingelicht over het gebruik van pijnstilling. Daarnaast werd het me waar mogelijk comfortabel gemaakt warme kruik op je buik, glaasje water, na plaatsing even rustig blijven liggen ipv direct opstaan waardoor het allemaal zo gepiept was. Al met al stelde het voor mij echt niets voor en ging ik met een glimlach de deur uit :
Ik heb mijn spiraaltje hier laten plaatsen en ik kan dat aan iedereen met een baarmoeder aanraden. Angeliek is heel kundig en neemt echt de tijd voor je. Ze legt heel uitgebreid uit wat ze gaat doen en wist me goed gerust te stellen en te helpen ontspannen. Haar ruimte heeft een hele fijne en kalme uitstraling, wat ik erg prettig vind.
Super lieve dame, heeft erg haar best gedaan om het geslacht te ontdekken van onze eigenwijze baby.. heeft alle tijd vrij gemaakt. Heel erg bedankt!
Ik ben zo tevreden met Mia Stella Praktijk. We hadden vandaag een afspraak staan voor een 3D echo. We kregen gelijk een hele fijne warme welkom, ze zorgte ervoor dat je echt op je gemak lag en de sfeer zelf was ook heel fijn! Wat ik echt leuk en fijn vond was hoe ze geduldig met alles omging en hoe ze ook echt de tijd voor je neemt! Ben zeker blij met me 3D echo resultaten en wil zeker hier terug komen! Ze gaf ook op het laatst een cadeautje! Heel lieve vrouw en echt heel vriendelijk! Ik raad het iedereen aan!
Ontzettend fijne ervaring bij Angeliek gehad! We hebben een pretecho gedaan alleen wou onze kleine zich niet heel erg goed laten zien. Maar Angeliek had heel erg veel geduld, rust en enthousiasme zo hebben we hem toch nog even kunnen bewonderen! We hebben hier ook een groei echo laten doen. We zouden doorgestuurd worden naar het ziekenhuis maar omdat we zo fijne ervaring bij Angeliek hadden hebben we dit hier ook laten doen! Ik heb laatst mijn spiraaltje laten plaatsen bij Angeliek. Bij de huisarts lukte het niet. Het was geen makkelijke plaatsing maar gelukkig lukte het uiteindelijk bij Angeliek wel. Ik vond het wel extra spannend omdat het bij de huisarts al niet was gelukt. Maar door een fijne uitleg en de rust stelde mij dit ook wat meer gerust. Als we iemand moeten aanraden is dit een hele dikke aanrader! Door haar enthousiasme, passie rust en fijne uitleg!
Ik kwam er vandaag achter dat mijn spiraaltje niet goed zat. Ik kon gelukkig dezelfde dag nog bij Angeliek terecht voor het verwijderen en ook heeft ze meteen een nieuwe geplaatst. Ik vond het fijn dat ik zo snel terecht kon. Angeliek legt duidelijk uit wat je kan verwachten en ze neemt echt de tijd voor je! Al met al een prettige ervaring en zeker aan te raden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid