facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diabetes en Teamsport

Diabetes en Teamsport

Info

Facebook pagina met mijn eigen verhalen, met informatie, tips en ervaringen m.b.t. diabetes en sport.

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina Diabetes en Teamsport waar ik mijn verhalen, informatie, tips en eigen ervaringen opzet m.b.t. Diabetes en sport.

Een Facebookpagina voor mensen met Diabetes Mellitus, van jong tot oud, die graag (in teamverband) willen sporten. Sporten heeft een positieve invloed op de diabetes, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak.

Veel mensen met diabetes kiezen voor een individuele sport ipv. een teamsport. Sporten in teamverband is leuk, gezellig en een sociaal gebeuren. Waarom er voor een individuele sport gekozen wordt kan te maken hebben met de onbekendheid, schaamte en/of veiligheid.

Ook komt het voor dat mensen met diabetes niet welkom zijn bij amateurverenigingen omdat de vereniging geen verantwoordelijkheid wil dragen voor eventuele ongelukken of blessures welke verband hebben met diabetes. Zolang ik sport (vanaf mijn 6e jaar) met diabetes heb ik nog nooit een ongeluk of ernstige blessure gehad door mijn diabetes.

Mijn ervaringen wil ik graag met u delen en probeer hiermee de ‘drempel’ dusdanig te verlagen dat u kiest om te gaan sporten. Dat is toch mooi!

Wilt u eens sporten? Ga eens kijken bij een sportvereniging bij u in de buurt. Loop naar binnen, informeer en doe eens lekker mee. 1 ding moet u mij beloven! geef wel aan dat u diabeet bent. Vertel daar wat er kan gebeuren en hoe te handelen ook aan degene waarmee u sport. U zult dan zien dat u goed opgevangen wordt en mocht het een keertje misgaan (Hypo) dan is er niemand die u dat kwalijk neemt. Kijk eens rond op deze website en lees mijn ervaringen.

Hou wel rekening met het volgende: Deze ervaringen werken bij mij goed, maar kunnen bij u andere gevolgen hebben. Blijf altijd alert en blijf u zelf goed controleren.

Adres: Vijf Akkers 17, 9356CR Tolbert, Groningen, Netherlands
Stad: Tolbert
Route: Vijf Akkers 17
Postcode: 9356CR



op zoek naar gerelateerd: Huisartsenpraktijk Tolbert, Medisch Centrum Tolbert, Huisarts Leek, Oldebertweg 64 Tolbert, Maring Tolbert herhalingsrecept, Huisarts Roden, Medisch Centrum Westerkwartier, Patiëntenportaal maring
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mia Stella Mia Stella 154 meter Ik heb vandaag mijn spiraal laten plaatsen bij Angeliek. Van te voren erg fijn contac...
Wat te doen Vandaag Wat te doen Vandaag 885 meter Wat te doen vandaag? - De leukste uitjes, dagje uit of weekendje weg in Nederland.
De Zijlen De Zijlen 1 km De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid