facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MHS Ruitersport - Mini Horse Shop

MHS Ruitersport - Mini Horse Shop

Info

The Big Shop For (Sm)all Horses - www.minihorseshop.nl

Geschiedenis

MiniHorseshop.nl is een webshop voor ruitersportartikelen. Alles wat je nodig hebt voor paard, shetlander, ruiter en stal & erf.

Producten

Alles wat met paarden te maken heeft



"Bij MHS Ruitersport vind je alles wat je nodig hebt in de paardensport. Of het nu benodigdheden voor jezelf, het paard of de shetlander is, in onze webshop zal je zeker slagen. Al jarenlang is MHS Ruitersport de grootste online webshop van Europa waar je paardenspullen kunt kopen voor aantrekkelijke prijzen. MHS Ruitersport levert het gehele assortiment in heel Europa maar ook daarbuiten. Laat je overweldigen door het enorme aanbod binnen onze ruitershop."
Adres: 6851 TD Huissen
Telefoonnummer: 0031 (0)85 3032747
ln.pohsesrohinim@ofni
Stad: Huissen
Postcode: 6851 TD



op zoek naar gerelateerd: minihorseshop, minihorseshop sale, shetlander shop, goedkope winterdeken shetlander, mini shetlander, minipaarden dekens, mini horse shop international, goedkope sulky shetlander
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Welkoop Welkoop 2 km Gewoon een leuke gezellige winkel, met attent kassa personeel. Want ik was mijn bankp...
Food4animals Food4animals 3 km Met mijn levering was alles OK. Wat ik wel spijtig vind is het feit dat ik op verschi...
Dierenspeciaalzaak Verstegen Dierenspeciaalzaak Verstegen 3 km Verstand van dieren!
Recensies
Koop bij deze site geen dekens!!! de maten worden onduidelijk omschreven en krijg je een maat 215 ipv 175 plus dat er van maat 175/215 helemaal geen sprake is aangezien in het label 165/215 staat. Ik vind jullie service ronduit slecht nergens staat bij het bestellen van je product dat bij retourzending zelf voor alle kosten opdraait met betrekking tot verzendkosten en verzekeren van het product bij retourzending. Ik zal MHS dan ook zeker niet adviseren bij deze en gene. Deel 2: MHS leuk dat jullie reageren maar jullie reactie is nog steeds vaag mbt maat 175 want die is nog steeds op mysterieuze wijze verdwenen......
Klantvriendelijkheid en service staat bij jullie duidelijk niet bovenaan het prioriteitenlijstje bij MHS ruitersport. Helaas een dekentje te klein gekocht. Om dit te mogen "ruilen" zou ik 3x verzendkosten moeten betalen. 1x op de originele order - omdat deze bij vermindering van de deken niet meer portvrij is, 1x voor het retourneren, 1x voor het bestellen van een nieuwe deken. Het dekentje kost zo meer aan verzendkosten dan wat het waard is. 90 dagen bedenktijd, en omruiling mogelijk is zo wel heel makkelijk om reclame te maken, maar in praktijk blijkt dit wel heel anders te gaan. Helaas zal dit meteen de laatste keer zijn dat ik bij jullie iets besteld heb. Na een beleefd mailtje, waarin stond dat ik dit niet oké vind, zelfs geen antwoord meer gekregen... Ondertussen is de tekst "omruiling mogelijk" van de site gehaald. Heel handig natuurlijk om zo als bedrijf toch gelijk te krijgen.
Super website! Zeer uitgebreid assortiment. Ze zijn erg klantvriendelijk, denken goed mee. Ik heb een MHS deken eigen merk gekocht. 185 voor e pony Zit perfect qua pasvorm. Zeer goede prijs en kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.
heb packetje besteld maar is niet meer binnen gekomen en is uitzichzelf na de 1e dag weer teruggestuurd geworden en ik heb nog steeds geen geld terug. ik vind dit erg zonde. bellen werkt ook niet want hij hang na 10 seconden op. hier ga ik ook echt niks meer bestellen totdat het pakketje hier is of als ik me geld terug heb.
Uitstekend bedrijf! MHS Ruitersport is een zeer betrouwbaar bedrijf met een goede klantenservice telefonisch als per e-mail waarbij vragen snel en deskundig worden beantwoord. Fijne webshop met goede zoekmogelijkheden van het uitgebreide assortiment, voor iedere paardenliefhebber. Snelle levering, producten van zeer goede kwaliteit, voor een leuke prijs!
Geweldig veel keus voor groot en kleine paarden. Ik ben blij met het geboorte alarm de veulenhalsters en deken! Zelfs persoonlijk contact om de deken op de juiste maat te kunnen bestellen
Super snelle service. Een halster wat ik hier besteld had, had een fabrieks fout. Dit bij hun aan gegeven, hun hebben mij meteen opgebeld en een nieuw halster toegestuurd. Echt super service!
Super fijne winkel! Helaas is mijn pakketje kwijt geraakt met de post. Contact opgenomen met de winkel en ze sturen kosteloos een nieuwe op! Onwijs bedankt!
Super fijn contact nadat na ontvangst van het zadel deze kapot bleek te zijn. De winkel heeft het opgelost met de leverancier voor ons.
De klantenservice denkt goed mee met problemen, foutje was snel opgelost en de juiste spullen zijn snel geleverd met een presentje voor de overlast.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar MHS Ruitersport - Mini Horse Shop met het openbaar vervoer


Huissen, Agropark 20 meter
300
Huissen, Agropark 30 meter
300

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid