facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Food4animals

Food4animals

Info

Food4animals is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de paardensport, veeteelt en huisdieren. Speerpunt is de ruitershop met HKM Sportsequipment. Deutsche pagina; food4animals Deutsch

Geschiedenis

Food4Animals is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de paardensport, veeteelt en huisdieren.

Twee jaar geleden is Food4Animals begonnen met 8 producten en is uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is. Naast een webshop met een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand assortiment, hebben wij ook een stand waarmee we op paardensportevenementen verdeeld over Nederland en Duitsland staan. Tot slot organiseren wij ook kledingparty's.

Dagelijks zijn wij bezig met het verbeteren van onze producten en mogelijkheden om u zo de beste producten te kunnen bieden en ervoor te zorgen dat u deze zo snel mogelijk in huis heeft.

Het speerpunt van ons bedrijf is de ruitershop. In onze webshop vind u alles wat u nodig heeft voor u en uw paard; van voedingssupplementen tot een uitgebreide collectie ruitersportkleding.
Daarnaast hebben wij ook alles voor uw hond, kat, rundvee, pluimvee, schapen en varkens. Denk hierbij aan voedingssupplementen, verzorgingsproducten, weideproducten, dierenspeelgoed et cetera.

Voor ons goed betaalbare en uitgebreide assortiment kunt u terecht op http://www.food4animals.nl!

Adres: Zwanenveld 6, 6852LX Huissen
Telefoonnummer: 026 3254208
Stad: Huissen
Route: Zwanenveld 6
Postcode: 6852LX



op zoek naar gerelateerd: Animalsupport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Brink Huissen Jumbo Brink Huissen 464 meter Prettig boodschappen doen bij jumbo huissen.
Dierenspeciaalzaak Verstegen Dierenspeciaalzaak Verstegen 500 meter Verstand van dieren!
Loungekussenconcurrent.nl Loungekussenconcurrent.nl 1 km Dit bedrijf biedt flexibiliteit, levert op maat, denkt proactief mee in de wensen van...
Welkoop Welkoop 2 km Gewoon een leuke gezellige winkel, met attent kassa personeel. Want ik was mijn bankp...
Coop Supermarkten Coop Supermarkten 2 km Fijne winkel met het karakter van een ‘buurtsuper’ positief bedoeld !
Buro Label Buro Label 2 km Buro Label is een creatief, jong grafisch bedrijf dat zich met name richt op de geboo...
MHS Ruitersport - Mini Horse Shop MHS Ruitersport - Mini Horse Shop 3 km Koop bij deze site geen dekens!!! de maten worden onduidelijk omschreven en krijg je...
Recensies
Met mijn levering was alles OK. Wat ik wel spijtig vind is het feit dat ik op verschillende e-mails om inlichtingen nooit een antwoord kreeg.
Slechte service kan ik het niet noemen want je krijgt helemaal geen service
Vertaald door Google absoluut dubieus, geen levering van goederen. Gelukkig betaling via paypal, stornering via paypal klantenservice loopt. Absoluut niet aan te raden!!! Origineel absolut unseriös, keine Warenlieferung. Zum Glück Bezahlung per paypal, Rückabwicklung über Kundenservice paypal läuft. Absolut nicht empfehlenswert!!!
Vertaald door Google Ik heb de goederen die ik heb besteld nog steeds niet ontvangen, ook al heb ik het geld 6 weken geleden overgemaakt. U kunt niemand telefonisch bereiken. U ontvangt geen informatie per e-mail. Ik heb het geld terug gevraagd, maar ook hierop is nog geen reactie ontvangen. ZEER ONSERIEUS! Ik raad het absoluut NIET AAN! Origineel Meine bestellte Ware habe ich bis heute nicht erhalten, obwohl ich bereits vor 6 Wochen das Geld überwiesen habe. Telefonisch kann man niemanden erreichen. Per E-Mail bekommt man keine Information. Ich habe das Geld zurückgefordert, aber hierzu bekommt man ebenfalls keine Rückmeldung. SEHR UNSERIÖS! Kann ich absolut NICHT EMPFEHLEN!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid