facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubilex

Meubilex

Info

www.meubilex.nl: Lekker online meubels shoppen mét de mogelijkheid deze in een gezellige showroom te bekijken.




"Meubilex heeft een fris en modern aanbod van aantrekkelijk geprijsde meubelenen woonaccessoires. Meubilex is gespecialiseerd in zitmeubelen. Hoekbankenen bankstellen zijn dan ook ruim vertegenwoordigd in het assortiment, maarook eettafels, stoelen en fauteuils vind je hier in grote aantallen. Bezoek onze woonwinkel in Oisterwijk!"
Adres: Heusdensebaan 65, 5061 PN Oisterwijk
Telefoonnummer: 0137200722
Stad: Oisterwijk
Route: Heusdensebaan 65
Postcode: 5061 PN


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: meubilex outlet, meubilex vacature, meubilex hoekbanken, whoon meubilex, meubilex klachten, meubilex edge, meubilex ervaringen, meubilex eetkamerstoelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Whoon Oisterwijk Whoon Oisterwijk 0 meter We hebben hier een bank gekocht maar zakte vrijwel direct in. Reparateurs zijn 3x gew...
Bogarden buitenmeubilair Bogarden buitenmeubilair 653 meter Mooie showroom en prachtige tuinmeubelen hier
Droomboulevard Oisterwijk Droomboulevard Oisterwijk 775 meter Prachtige Brand Store met alleen topmerken boxsprings, bedden en matrassen zoals Aupi...
Casa Vieja Casa Vieja 957 meter
Recensies
Veel meubels besteld. Uiteindelijk was er overal wel iets mis mee. Alleen de bank was meteen goed. Opzich bijna alles goed opgelost...kost wel een hoop tijd en energie. Alleen de zittingen van de eetkamerstoelen zitten nog heel slecht...ik zit niet op vulling maar binnen minuut op een plank. Ik kan een expert laten komen voor €150,- om te beoordelen of ze idd slecht zitten. Belachelijk, toch. Na al dat geld dat ik uitgegeven heb.
Super mooie winkel echt de moeite waard. We hebben er een uur voor moeten rijden, super vriendelijk personeel en hele mooie spullen. We voelde ons echt gewenst in deze zaak.
+ Mooie meubels en showroom, we zijn erg blij met onze aankoop + Vriendelijke medewerkers en bezorgers - Slechte communicatie, dan weer email dan weer telefoon, je moet overal achteraan bellen omdat je maar niets hoort. Er is volgens mij geen vaste klantenservice dus dan krijg je elke keer iemand anders uit de showroom aan de lijn, wat het erg moeilijk maakt om dingen af te stemmen en je weer moet wachten om teruggebeld te worden. - Korting was niet mogelijk ondanks dat je meerdere dingen bij ze afneemt want zgn. 'vaste prijzen' - I.p.v. 12 weken is het door corona 15 weken geworden, zelfs dat was te krap want in totaal bijna 18 weken ! geduurd voor we eindelijk de bestelling kregen - Moest zelf ook nog een verhuislift regelen want zelf hebben ze er geen
Begin februari hier, op aanraden van diverse vrienden, naartoe gegaan. Mooie winkel, erg groot en zoals ook al aan ons aangegeven echt de moeite waard. Leuk geholpen door verkoper Hans welke ons perfect geadviseerd heeft. Dacht mee over de afmetingen en de kleuren en totaal niet opdringerig. Wij vonden dat erg prettig. Hebben een bank, tafel, eetkamerstoelen en 2 hele gave salontafels gekocht. Leverweek stond op 20. Zojuist is alles al geleverd. Echt fantastisch. Vrouw helemaal blij dus ik ook ;-. Bezorgers waren overigens ook erg behulpzaam en vriendelijk. Wij hebben ons adres voor meubelen gevonden
Zogezegd op voorraad en na enkele weken een bericht krijgen dat de bestelling geannuleerd en terugbetaald is zonder opgegeven reden. Ze zeggen dat we telefonisch geannuleerd hebben maar er is nooit telefonisch contact geweest en ook nooit gevraagd voor annulering.
Wij hebben onze bank eind februari 2013 gekocht bij Meubilex. Tijdens onze zoektocht in de winkel werd we uitstekend geholpen door de medewerkers. Wij wilden een hoekbank, alleen waren de standaard maten niet geschikt voor onze woonkamer. Dit was geen probleem. De medewerkers hebben een hoekbank naar onze wens, samengesteld, die nu perfect in onze woonkamer staat. Hij zit heerlijk en werd ook nog eens snel geleverd na aankoop. Super service en vriendelijk, eerlijk personeel!!! Wij raden dan ook iedereen die op zoek is naar een bank, of andere meubels en woonaccesoires om eens een kijkje te nemen op de website of in de winkel.
Meubilex is echt een onwijs klantvriendelijk bedrijf. De jongens in de winkel zijn erg vriendelijk en geven je goed de tijd en ruimte om echt je eigen ding uit te zoeken. Op het moment dat je weet wat je zoekt en je hebt bijv. twijfels tussen een aantal meubels geven ze je goede, eerlijke feedback. Het zijn geen snelle praatjes maar ze adviseren je op basis van ervaring en expertise. En dit alles voor prijzen die je bij concurrenten niet zult vinden! Ik ben echt enorm blij dat mijn meubels via Meubilex heb gekocht en zal het in de toekomst wederom doen! Top bankie, top tafeltje, top service, top transport.. kortom een TOP BEDRIJF!
Meubilex heeft ons van A tot Z uitstekend geholpen bij het maken van onze keuze voor de aankoop van een nieuwe hoekbank. Samen met de deskundige medewerker hebben we de bank samengesteld die precies voldeed aan onze specifieke eisen. Voor een scherpe prijs hebben we nu een prachtige hoekbank op de juiste maat en precies de kleurencombinatie die we in gedachte hadden. Ook is de bank ruim binnen de afgesproken levertijd geleverd! Wij zouden zonder meer anderen adviseren om de aankoop van een nieuw bankstel te doen bij Meubilex. Ons zien ze zeker terug wanneer we weer een nieuwe nodig hebben!
Nieuwe bank !! MEUBILEX WHOON Binnen 2 dagen veer gebroken van een deel waar niet op gezeten is. Het is dat we het hoorde. Reparatie wordt aangeboden. Geen nieuwe bank. Aankoopbedrag €1900,- . Wat zal de kwaliteit zijn ? !! Koop alleen online, dan kunt u van de koop afzien ! 11 maanden verder ! Waardeloos dus . Uitgezakte kussens die buiten de bank uitsteken.
Normaliter neem ik niet de moeite om iets te schrijven maar in dit geval maak ik toch een uitzondering. Na wat speuren op het internet hadden wij een bankstel gevonden die ons aansprak en met een vriendelijke prijs. Wij enthousiast de auto in 55 min. Eenmaal daar aangekomen beviel het bankstel ons "live" ook en wilde de bank aanschaffen. Na zelf actief te zoeken naar een verkoper bleek dat er een opkoper, op factuur, op hetzelfde moment telefonisch bij een andere verkoper het gehele sale assortiment opgekocht heeft, inclusief die ene bank die wij wilden gaan aanschaffen. Oke ergens begrip voor maar op de vraag of ze op die ene bank geen uitzondering konden maken werd ons mede gedeeld dat wij dan maar de hele partij van 18 banken moeten opkopen... het gesprek was dan ook snel op z'n eind.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid