facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Droomboulevard Oisterwijk

Droomboulevard Oisterwijk

Info

Eind 2019 opent Droomboulevard Oisterwijk. De mooiste en grootste slaapspeciaalzaak van Brabant met duizend-en-één-bed van bekende Topmerken!



"Kom naar Oisterwijk en droom weg in ruim 5.000 m2 bedden, boxsprings, matrassen, kasten en slaapkameraccessoires van uitsluitend Topmerken. Onze nieuwe Brand Store heeft de grootste collectie topmerken van Brabant, dus je slaagt hier altijd. En dat het leven hier goed is, daar zorgen onze gastvrije medewerkers voor! Zin gekregen in koffie, een originele Italiaanse espresso of schuimige cappuccino? Rust dan even uit in onze prachtige Coffee Corner. Bij Droomboulevard Oisterwijk parkeer je voor de deur, of kom met de trein en loop hier binnen 2 minuten naar binnen. The place to Dream dus tot kijk in Oisterwijk!"
Adres: Schijfstraat 1, 5061KA Oisterwijk
Telefoonnummer: +31135220309
Stad: Oisterwijk
Route: Schijfstraat 1
Postcode: 5061KA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokker Oisterwijk Blokker Oisterwijk 195 meter Klantvriendelijke medewerkers en snel geholpen
Casa Vieja Casa Vieja 197 meter
Bogarden buitenmeubilair Bogarden buitenmeubilair 558 meter Mooie showroom en prachtige tuinmeubelen hier
Whoon Oisterwijk Whoon Oisterwijk 775 meter We hebben hier een bank gekocht maar zakte vrijwel direct in. Reparateurs zijn 3x gew...
Meubilex Meubilex 775 meter Veel meubels besteld. Uiteindelijk was er overal wel iets mis mee. Alleen de bank was...
Recensies
Prachtige Brand Store met alleen topmerken boxsprings, bedden en matrassen zoals Auping, Eastborn en Pullman. Sfeervolle en trendy winkel van ruim 5.000 m2!
11 maanden geleden een auping bed gekocht, dacht dat je naar een tijdje wel eens een telefoontje zou krijgen belangstelling tonen hoe het bevalt, maar nee je hebt betaald en zoek het maar uit, zeer slechte service van de winkel, en auping de matrassen vallen zwaar tegen, raad iedereen aan geen auping te nemen en helemaal niet naar droomboulevard oisterwijk te gaan, service kennen ze niet nooit van gehoord
Mooie winkel, goed advies en mooi bed. Levering echter totaal niet volgens afspraak gegaan, ruim 6 uur later dan afgesproken, en daar geen enkel bericht meer over ontvangen. Niet van het transportbedrijf, niet van de winkel. Dat is echt slecht en beïnvloedt de complete ervaring nadelig.
In de winkel prima service en een matras uitgekozen. Eenmaal geleverd en er werkelijk een nacht op geprobeerd te slapen bleek het matras te hard, na een maand nog steeds te hard, doe geen oog dicht. Maar de winkel was ook hard: jammer voor je, we kunnen helpen om een extra topper te kopen of een nieuw matras te kopen.
Zeer ruime keuze aan slaapameubelementen. Bedden, matrassen, dekbedden, kussens en nog meer. De verkoper/adviseur kent zijn vak. Service prima. Blij met onze aankoop.
Ons bed is vorige week geplaatst! We zijn heel fijn en professioneel door Marc geholpen, ook erg lekkere appeltaart gekregen. Prettige sfeer en persoonlijke aandacht. Top!
Door miscommunicatie zou ons bed niet op tijd geleverd kunnen worden. Door de inspanning van de medewerkers van Droomboulevard konden wij toch slapen in ons nieuwe huis. Vandaag wordt de ombouw van ons bed geleverd. En....vanmorgen kregen wij een mooi boeket bloemen als excuses dat de levering niet gelopen was zoals gepland. Hoe leuk is dat!!
6 jaar geleden een mooi bed gekocht wat nu nog steeds zo fijn ligt. De service is top ook na 6 jaar Geld dubbel en dwars waard !
Prachtige winkel met groot assortiment op droomgebied. Goed geholpen en een fijn gevoel over hhrt resultaat. Aanbevolen dus!!
Gisteren een nieuwe slaapkamer geleverd! Alles prima geregeld. De bezorgers hebben hard gewerkt. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid