facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metal Art

Metal Art

Info

Metal Art voor speciale en persoonlijke trouwringen en sieraden.

Openingstijden:
http://www.metalart.nl/info/waar-en-tijden
WhatsApp: 06-51690075

Geschiedenis

Joeri Dijkman en Mireille Ponsioen vormen het kloppend hart van edelsmederij, juwelier Metal Art. In het hartje van Alkmaar maken zij bijzondere ringen, trouwringen en andere sieraden. Hun specialiteit is het combineren van goud en platina met modern titanium en zwart zirkonium.



"Dit is dé bijzondere goudsmid die gespecialiseerd is in moderne en eigentijdse sieraden en trouwringen. De goudsmeden van Metal Art zijn experts in het werken met titanium en zwart zirkonium, gecombineerd met goud en diamant.In de winkel is een uitgebreide collectie sieraden te bekijken en daarnaast is er een luisterend oor voor persoonlijke wensen. Nieuwe ontwerpen worden veelal eerst digitaal getekend en doorgesproken. Pas na goedkeuring wordt het nieuwe sieraad in de professionele werkplaats van Metal Art uitgevoerd.De werkplaats is direct achter de winkel. Hier staan ultra moderne machines, die gecombineerd worden met het authentiek ambacht. Een bijzonder echtpaar, beide goudsmeden, staan hier aan het roer."
Adres: Laat 81, 1811 EC Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 072-520 21 12
Stad: Alkmaar
Route: Laat 81
Postcode: 1811 EC



op zoek naar gerelateerd: Alkmaar edelsmid, Art Metal, Sieraden Alkmaar, Metal Art Zundert, PHIE Alkmaar, Juwelier Alkmaar Langestraat, Trouwring met as, Sieraden hekelstraat Alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Versierd Versierd 164 meter Wat een waanzinnige plek om leuke sieraden te kopen. Leuke dames die met enthousiasme...
Marc Lange Sieraden Marc Lange Sieraden 187 meter Marc dacht goed mee met ons ontwerp en met wat wij graag wilde. Voor ons spannend wan...
Jewels with Flair Jewels with Flair 3 km Mooie sieraden voor een goede prijs!
Recensies
Bij gewone juweliers konden we het maar niet vinden. Zagen we iets geinigs op Google, leek het in de winkel wel een hele andere ring, in negatieve zin. Alles was zo standaard en simpel. Toen gingen we Google’n op “aparte relatieringen” en termen als “titanium, carbon, zirkonium”. Zo zijn we bij Metal Art uitgekomen. Het was in de winkel liefde op het eerste gezicht met de ringen die we online hadden gezien, dat was voor het eerst. Na het zorgvuldig bepalen van de juiste ringmaat en de inscriptie konden we de ringen enkele weken later ophalen. Toen bleken ze nòg mooier te zijn dan we ze konden herinneren. We zijn er dolgelukkig mee! Het is bijna zonde om ze uit het doosje te halen haha <3
Uniek grote collectie in de winkel waardoor je niet vanaf een plaatje hoeft te kiezen. Prachtig vakmanschap en uitzonderlijk fijne service!
Geweldige winkel waar ze hoge kwaliteit sieraden verkopen en maken. Er is van alles mogelijk in aanpassingen van de sieraden. Ook graveren is geen probleem. Wij zijn wat ons betreft super geslaagd in unieke trouwringen!
Wij zijn eigenlijk al vrij snel via zelf googlen uitgekomen op Metalart. Als je houdt van meer unieke sieraden dan zou ik Metalart écht aanraden. Wij hebben zelf een afspraak gemaakt voordat wij kwamen en dat was een enorm fijne ervaring. Er is ruim anderhalf uur voor ons uitgetrokken en ik had het idee dat Mireille met liefde nog langer met ons zat om de perfecte ringen te vinden. Uit alle vitrines pakte Mireille welke ringen we mooi vonden zodat we die van dichterbij konden bekijken en een beetje konden uitleggen wat we wel en niet mooi vonden. Vervolgens dacht zij echt goed mee en keek ook in het systeem of zij eventueel ook een goed idee had voor een ring die niet in de vitrine lag. De collectie is te groot om alles te laten zien Als je een beetje weet wat je mooi vindt uit de huidige collectie dan passen ze ook met groot groot gemak en liefde details voor je aan. Helemaal laten ontwerpen kan volgens mij ook. Ik zou in ieder geval van te voren even gluren op hun site om een idee te krijgen maar weet wel dat in het echt ringen er toch anders uit zien. Wij zijn uiteindelijk met volle overtuiging gegaan voor een paar ringen die wij op de site links hadden laten liggen met inderdaad een paar aanpassingen die meer bij ons passen. Ik ben echt heel erg tevreden over onze ringen. We kregen proefringen mee om een paar weken te dragen om zeker van de maat te zijn en dat werkte ook super goed. Het uiteindelijk resultaat mag er echt zijn. Gewoon goede kwaliteit van werk en van metaal. We zijn er een uur voor gereden maar de moeite was het meer dan waard.
Een erg persoonlijke service! Er werd goed de tijd voor ons genomen en ze kwamen zelfs met goeie ideeën voor het ontwerp van de ringen. Je krijgt test ringen mee om te wennen aan de maat van de ring zodat hij perfect op maat gemaakt kan worden. Al met al uiterst tevreden! Zeker een aanrader!
Goede, snelle en prettige service. Mooie sieraden. Al is dat natuurlijk smaakafhankelijk. Wij hebben hier onze trouwringen besteld en zijn er erg blij mee.
Verschrikkelijk mooie ringen en wat een leuke ervaring om zo persoonlijk te worden geholpen. Joeri en Mireille nemen echt de tijd voor je. Proefringen hebben we ruim een half jaar mogen lenen om zeker te zijn dat de maat goed was. Super service!
Schitterende ring van het type "Moonrise" gekocht onlangs. En wat een resultaat! Mireille heeft onze wens om de ring wat verfijnder te maken gehoord en uitstekend vertaald. Dank jullie wel!
Zelf een hanger ontworpen die heel nauw kwam m.b.t. maten en uitvoering. Dit heeft Metal Art echt fantastisch weten te vatten. Hij ziet en voelt precies zoals ik het bedoelde.
Samen in alle rust zoeken naar het perfecte ontwerp voor een armband en dat dan exact zo maken. Ben er heel blij mee! En lekkere koffie...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid