facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marc Lange Sieraden

Marc Lange Sieraden

Info

www.marclange.nl



"Marc Lange Sieraden is sinds 2001 gevestigd in hartje Alkmaar. In een sfeervol pand presenteert edelsmid en sieraadontwerper Marc Lange samen met zijn team een eigentijdse collectie sieraden en horloges. Zijn stijl is puur en origineel. Hij mixt luxe en vrouwelijkheid met een vleugje brutaliteit.Traditionele edelmetalen als goud, platina en zilver maakt Marc modieus door ze te combineren met bijvoorbeeld titanium en zirkonium. Dat resulteert in herkenbare ontwerpen die in eigen atelier worden ontworpen en gemaakt. Een aantal exclusieve horlogemerken verruimt het assortiment. Natuurlijk verzorgt Marc ook werk in opdracht en repareert, restaureert of verandert hij bestaande creaties."
Adres: Mient 12, 1811 NC Alkmaar (gemeente)
Stad: Alkmaar
Route: Mient 12
Postcode: 1811 NC



op zoek naar gerelateerd: marc lange trouwringen, marc lange schilderijen, marc lange armbanden, juwelier alkmaar, marc lange facebook, edelsmid alkmaar, marc lange horloges, trouwringen alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Versierd Versierd 72 meter Wat een waanzinnige plek om leuke sieraden te kopen. Leuke dames die met enthousiasme...
Metal Art Metal Art 187 meter Bij gewone juweliers konden we het maar niet vinden. Zagen we iets geinigs op Google,...
Jewels with Flair Jewels with Flair 3 km Mooie sieraden voor een goede prijs!
Recensies
Marc dacht goed mee met ons ontwerp en met wat wij graag wilde. Voor ons spannend want vanaf een schetsje hebben wij “ ja” gezegd. Uiteindelijk zijn we super blij met onze persoonlijke ringen! Nu helaas wachten op onze bruiloft voordat wij ze mogen dragen
Ik kwam bij Marc met de trouwringen van mijn ouders om er een mooie tastbare herinnering van te laten maken. Ik had nog geen idee in mijn hoofd hoe dit er uit zou kunnen zien. Marc heeft een mooi ontwerp gemaakt van de twee ringen om ze samen te voegen. Aangezien ik geen geel goud draag heeft hij er een mooie wit gouden ring van gemaakt samen met de diamant die wij na het overlijden van mijn vader in zijn ring hadden laten maken. Paula
Heel blij met Marc's werk. Jaren terug al een supergave armband laten maken, en nu voor mij een mijn dochter een ketting in dezelfde stijl. Topwerk. Creatief, enthousiast, duidelijk, snel, en hij denkt echt goed met je mee. Doet net dat stapje extra voor een heel speciaal sieraad. Een echte vakman met passie voor zijn werk.
Onze verlovings-/trouwringen hebben we door Marc en zijn collega's laten maken. Ze werden helemaal aan onze wensen aangepast. We hoefden niet iets te laten ontwerpen want ik was al helemaal verliefd op een ontwerp van Marc. Mijn ring bleek te klein te zijn. Ik kreeg 2 verschillende maten pasringen mee zodat ik ze onder alle omstandigheden kon proberen. Toen de juiste maat bekend was werd er een nieuwe ring gemaakt. Marc heeft de ringen ook gegraveerd. Ze zijn van binnen en van buiten prachtig. Marc en collega's, dank jullie wel voor onze prachtige ringen. We genieten er elke dag van.
Marc heeft voor ons prachtige trouwringen gemaakt. Mooi twee kleuren goud, titanium en zirkonium aan elkaar geklonken en met diamantjes.Een heel prachtige dag voor ons met prachtige ringen. Dank je wel Marc.
Zeer tevreden over Marc Lange. Hij denkt goed mee en heeft daardoor onze trouwringen ter gelegenheid van ons huwelijksjubileum in een nieuw modern jasje gestoken. Dit, dmv 2 aanschuifringen in grijs en zwart titanium en in de heren ring ook nog een diamantje te zetten. Prachtig resultaat. Wij waren zelf nooit op dit idee gekomen.
Mooie winkel in het hart van Alkmaar. Marc heeft voor mij een fantastische ring ontworpen en gemaakt met het silhouet van mijn overleden partner. Zeer dierbare ring. Je wordt met alle egards ontvangen en geholpen. Ben je op zoek naar een apart of uniek sieraad dan kan ik Marc Lange Juwelier van harte aanbevelen. Ik kom zeker terug.
Super fijne ervaring bij Marc. Hij nam de tijd, dacht mee, prachtige collectie en uiteindelijk de ring gevonden die ik zocht. Ook de service erna was uitstekend. Thanks again voor alles!
Wij hebben een mooie klok uitgezocht, fijn geholpen,op 23 mei, alles laten zien met alle mogelijkheden die er zijn. Prachtige winkel ligt op een mooie locatie, wij zijn heel tevreden.
Zeer professioneel en vriendelijk geholpen! Hele fijne zaak! Marc heeft ons echt ontzettend goed geholpen. De heren-ring was precies voor onze trouwdag klaar. Omdat de dames-ring iets langer zou duren en wij zelf flink aan de late kant waren kregen wij voor het officiele trouwmoment een tijdelijke ring mee. Op alle fronten werden wij super fijn, netjes en professioneel geholpen. Het resultaat is prachtig geworden! Marc, Chris en de rest van het team, ontzettend bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid