facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Merlijn Body & Mind Center

Merlijn Body & Mind Center

Info

Merlijn verzorgt verschillende body & mind lessen, zoals Yoga, Pilates, Body Balance en Tai Chi in de omgeving Rijswijk, Delft en Nootdorp.

Geschiedenis

Yoga met de beide voeten op de grond. Met onze 45 lessen per week is er altijd een les die bij je past. Wij verzorgen verschillende body & mind lessen, zoals Yoga, Pilates, Body Balance en Tai Chi. Lessen om tot rust te komen, of juist als energie bron. Wij maken je wegwijs in houding, beweging en ademhaling.

Merlijn is een plek waar inspanning en ontspanning elkaar ontmoeten. Een moment voor jezelf, na een dag werken of met de kinderen, maar ook om de dag goed te beginnen.

Je kunt bij ons heerlijk in de sauna en nagenieten in de lounge met een kop thee.

Adres: Patrijsweg 12, 2289 EX Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 070-3282222
Stad: Rijswijk
Route: Patrijsweg 12
Postcode: 2289 EX


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: yoga delft, yoga oud rijswijk, patrijsweg 12 rijswijk, yogaschool delft, merlijn workshops, yoga delft tanthof, pilates delft, hot yoga delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pralaya Yoga Studios Delft Pralaya Yoga Studios Delft 0 meter Pralaya Yoga increases strength and flexibility rapidly.
Pianometropool Rijswijk BV Pianometropool Rijswijk BV 239 meter Erg goed bereikbaar, genoeg piano's om te bespelen, lekkere koffie, en de meneer k...
Recensies
Een hele fijne yoga locatie waar veel varianten worden aangeboden. Naast yoga o.a. ook meditatie en pilates. De locatie is mooi ingericht en de ruimtes zijn fijn airco aanwezig wanneer het echt te warm is. Lockers aanwezig en in de kleedkamers is ook een douche en sauna.
De mooiste en fijnste yogaschool die er is! Zodra je binnenkomt begint de ontspanning al, want het is zo mooi ingericht en het ruikt er lekker. De lessen zijn ontzettend goed.
Hele goede yoga school. Ze bieden diverse soorten yoga aan, maar ook andere lessen als Tai chi en Pilates. Door de huiselijke sfeer voel je je echt welkom. Het is schoon, erg ruim en ze hebben zelfs sauna`s om na het sporten even te ontspannen. Heerlijk om zo je dag te starten, of af te sluiten! Door de ruime openingstijden zowel in de ochtend, avond als het weekend, is er voor iedereen wel een geschikte les. De yoga lessen zijn zo divers, dat er zowel voor iemand op leeftijd, iemand met een blessure als een heel getraind persoon, wel een geschikte les is. Tenslotte zijn de instructrices erg enthousiast en gedreven. Ze lopen vaak langs om iedereen te corrigeren zodat de oefening niet onnodig verkeerd uitgevoerd wordt. Echt een aanrader!!
Ik prijs me gelukkig dat ik dit Body and Mind Center ooit ontdekt heb. Ik ben nu inmiddels een jaar lid en volg gemiddeld twee lessen per week. De docenten zijn vriendelijk en deskundig, De lessen zijn geschikt voor iedereen: beginners en gevorderden. Er heerst een ontspannen sfeer, het ruikt altijd lekker en de lokalen, de kleedruimtes en de sauna zijn schoon. Kortom, een aanrader voor iedereen die met yoga wil beginnen of die een goede yoga school zoekt.
Sinds kort met yogalessen gestart bij Merlijn. Het eerste wat opvalt is de ruimte van het centrum, met een mooie lounge, kleedkamers en sauna's! De docenten geven veel persoonlijke aandacht in de lessen. Veel lesmogelijkheden en altijd vrije inloop, dus je hoeft je niet van tevoren aan te melden voor een les.
Hele fijne , veilige en schone omgeving met sauna voor na de les , en fijne gezonde sapjes die vers worden gemaakt. Docenten zijn goed en betrokken en er is een keuze uit een groot aanbod van lessen. Ik ga nu weer 2 tot 3 keer per week !
Een prettige plek, ruim en licht, met enthousiaste, deskundige en aardige docenten. Voelt heel fijn binnenkomen en elke les brengt veel voldoening. Erg blij dat ik deze sportlocatie heb gevonden. Als nieuweling een prima plek om wijzer te worden over wat yoga is en stap voor stap verder te ontwikkelen. Aanrader!
Hele fijne studio met heel veel keuze in lessen. Er is voor iedereen een passende les te vinden. Ik kom er graag.
Fijn centrum waar ruimte hygiene en rust is! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid