facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meram Burger

Info

We are setting up a cafe here inside Meram burgers.

Geschiedenis

The menu gives endless alternatives to customization. They additionally have more than 10 burger fillings, extending from the nuts and bolts to more unpredictable fillings.

Adres: Pieter Calandlaan 81 , Amsterdam 1065 KK, NL
Telefoonnummer: 020 358 3396
Stad: Amsterdam
Route: Pieter Calandlaan 81
Postcode: 1065 KK


Openingstijden

Maandag: 12:00-00:00
Dinsdag: 12:00-00:00
Woensdag: 12:00-00:00
Donderdag: 12:00-00:00
Vrijdag: 12:00-01:00
Zaterdag: 12:00-01:00
Zondag: 12:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: meram burger menu, meram burger plein 40/45, meram burger ganzenhoef, meram burger ganzenpoort, meram burger slotermeerlaan, meram burger thuisbezorgd, meram burger prijzen, meram burger bestellen
Recensies
Waren met 3 personen; 2 personen die een salade kozen en ik een 'tavuk şiş'. Kreeg na een kwartier/twintig minuten te horen dat er geen tavuk şiş meer was; lekker op tijd, de anderen waren al klaar met hun salade. Toen maar een 'adana kebab' besteld, die was wel okay. Bediening was meh en ongeïnteresseerd. Weleens gehad dat je na afloop 'jammer, hadden we maar ergens anders gegeten' gedacht? Dat had ik dus; totaal niet van genoten.
Leuk en gezellig druk restaurant met een uitgebreid menu aan Turks eten. Leuk personeel dat ten alle tijden klaarstaat om een prettige ervaring ervan te maken. Porties waren erg goed, voldoende, en echt van de bbq grill. Kortom next time aps ik in Adam ben kom ik zeker weer langs Parkeren: Parkeergelegenheid geboeg in de omgeving, makkelijkste is aan de achterzijde van het restaurant. Speciale dieetwensen: Er word hier rekening gehouden met allergenen, en speciale wensen omtrend vegetarisch eten
De prijzen zijn omhooggevlogen en de porties lijken kleiner geworden. Wij hebben shoarma en beyti kebab gehad, was op zich prima, maar niet perse beter dan de anderen in de omgeving. Terwijl ze wel wat duurder zijn.
Zeer drukke bestelling dus ik zou binnen aanraden om te genieten van de waterpijp die laat komt. Eten desserts heerlijke laatste dagen prijzen zijn erg duur als voorheen, niet wanneer je wilt, misschien een van de plaatsen om te gaan bij speciale gelegenheden.
Eten was heerlijk! Chef-kok krijgt een dikke 10 van ons. Achter de balie waren ze ook top Service vond ik wel minder bediening bedoel ik dan. Mijn vrouw vroeg een dame kort postuur, sprak geen turks dat het koud was omdat het enorm aan het tochten was. Vroeg of daar iets aan gedaan kon worden. Die zei een beetje kortaf ja, ja deur is al dicht als antwoord gegeven. Deze dames lopen alleen rondjes om orders op te pikken. Misschien leren om wat vriendelijker met klanten om te gaan? Daar hebben ze heus wel tijd voor aangezien ze hele tijd rondjes aan het lopen waren.
Afhankelijk van hoe en door wie je bediend wordt kan je een leuke tijd hebben bij Meram.Ik ga uiteten voor de beleving en het lekkere eten. Dan wil je ook wel goed bediend worden. Er is veel jong personeel en niet een ieder gaat correct om met de klant. But again, dit is mijn beleving. Wij bediend door een jonge gast, ging een gesprek aan, werkte en studeerde vwo Bravo aleki Hij wist wel hoe het hoorde. Dacht mee aan een oplossing en we hebben 2 heerlijke salades opgehad. Een glimlach, een attent volle bediening maakt de ervaring op zo een locatie beter. Vrijdag 4 september zaten wij er weer. Hadden een andere jonge ober. Geen goeie dag, welkom of what so ever. Duurde ff, was kortaf, pleurde de menu kaarten op tafel en liep weer verder zonder iets te vragen. Wij zijn dus opgestaan en naar een ander restaurant iets verder gelopen. De 4 sterren zijn dan ook op de positieve ervaring berust. De laatste keer 4 september, had ik niet eens 1 ster gegeven.
Is niet wat ik gewend bent van een Meram. Eten was nog altijd ok, maar service was niet goed en sfeer was er niet.Eten: 4/5
Een kleine snotneus van net 1m60 die bij de kassa staat heeft een grote mond tegenover zijn klanten en begint met ruziën, denkende dat hij stoer is belachelijk voor woorden. Heb het ook eerder gehoord dat de klantvriendelijkheid heel slecht is in meram plein 40 vooral dus door kleine snotneuzen.
Ik kan alleen TOP zeggen, zowel eten als bediening! Zeker voor herhaling vatbaar en het is allemaal halal.
Personeel is zoals altijd drama . Als je als werkgever fooi in je eigen zak steekt ipv aan personeel dan krijg je dus zo een ongeïnteresseerd en bijdehand personeel.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Meram Burger.

Amsterdam hamburgers

openingstijden, locatie, vervoer. Pieter Calandlaan 81 amsterdam amerikaans (traditioneel) kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Meram Burger adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Meram Burger. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Meram Burger delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid