facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Menno van Paassen - Freelance designer

Menno van Paassen - Freelance designer

Info

Hey! Ik ben Menno van Paassen en ik ben een freelance designer. Ik kan u helpen om van uw bedrijf een merk te maken dankzij een website's of huisstijl!



"Studio MVP bouwt mee aan een betere online zichtbaarheid. Vanuit het Westland ontwerpt Menno van Paassen unieke websites die zichtbaar resultaat boeken voor jouw organisatie."

"Studio MVP bouwt mee aan een betere online zichtbaarheid. Vanuit het Westland ontwerpt Menno van Paassen unieke websites die zichtbaar resultaat boeken voor jouw organisatie."
Adres: dorppolderweg 2, 2678NM De Lier
Telefoonnummer: +31612357055
Stad: De Lier
Route: dorppolderweg 2
Postcode: 2678NM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Riezebos• Riezebos• 4 km Top drukkerij, denkt mee aan een mooie uitvoering en is zeer flexibel met een hoge kw...
Ryk Productions Ryk Productions 4 km Ryk Productions
Skape IT Skape IT 4 km Skape IT weet waar ze het over hebben. Zeker een aanrader voor startende bedrijven!
Buro Staal Buro Staal 5 km Sinds ze 4 jaar geleden mijn website hebben gebouwd met alles erop en eraan, heb ik a...
Bijldesign Bijldesign 6 km Mijn auto laten bekleden met mijn bedrijfslogo en bedrijfsnaam, zeer professioneel be...
Recensies
Via onze marketing bureau waar Menno ook veel mee samenwerkt zijn wij met elkaar in contact gekomen. De eerste kennismaking was al erg prettig en Menno is gedurende het hele traject voor onze nieuwe website altijd behulpzaam geweest en heeft veel creatieve en mooie oplossingen geboden waar wij met onze website voor Carrera Recruitment nog steeds erg blij mee zijn. Naast zijn kwaliteiten is Menno een prettig persoon om mee samen te werken.
Super goed geholpen door Menno bij het creëren van onze nieuwe stijl, kwalitatief een hele mooie webshop neergezet. Fijne communicatie, alle feedback wordt snel opgepakt. Bij twijfel, doen! Een echte aanrader.
Als stichting in oprichting was 1 van onze eerste prioriteiten het opzetten van een goede website. Menno heeft ons hier uitstekend mee geholpen. Hij was erg geduldig , flexibel en behulpzaam bij de soms wat trage besluitvorming aan onze kant. Ook vond ik de manier van communicatie erg fijn. Hij reageerde altijd zeer snel. Dat was echt top! Nogmaals bedankt .
Zeer bekwame en betrouwbare website bouwer gevonden in studio MVP. Menno denkt mee en komt afspraken na. Hij bijt zich vast in uitdagingen en blijft verbonden tot het goed is. Zeker een aanrader.
Ik ben nog steeds erg blij dat ik via mijn netwerk bij Menno ben uitgekomen. Eigenlijk vanaf het eerste gesprek is het vloeiend gelopen, alle vragen werden op korte termijn beantwoord zodat de website in een relatief korte tijd online is gekomen. Daarnaast kwam Menno ook met goede adviezen en tips, wat voor een beter resultaat heeft gezorgd. Ook ben ik erg blij dat ik nog steeds met vragen of aanvullingen bij Menno terecht kan. Top service!
De samenwerking met Menno is heel erg fijn. Hij denkt mee, is snel én levert kwaliteit. Ik zou hem dan ook zeker aanraden bij anderen.
Via via kwamen we bij Menno terecht. Gekeken naar de websites die Menno gebouwd heeft zagen we al dat het niet anders kon dat wij ook een mooie website zouden krijgen. Menno is zeer flexibel en dat werkt erg prettig. Met vragen heb je altijd snel antwoord en hierdoor konden we heel snel schakelen en de website in een kort tijdsbestek online zetten. Alles was ook mogelijk. We zijn erg tevreden met het resultaat. Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid