facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buro Staal

Buro Staal

Info

Websites | Online marketing | Grafisch vormgeving | https://www.burostaal.nl | Met � gemaakt

Geschiedenis

Wij ontwikkelen huisstijlen en WordPress websites voor ZZP’ers en MKB. Onze drive ligt bij het ontwikkelen van persoonlijke huisstijlen en mooie websites, die technisch goed in elkaar steken én conversie opleveren voor mijn klant.



"Wij bouwen WordPress websites die winst in tijd en/of euro’s opleveren. Toegankelijke websites die goed converteren en bijdragen aan groei.Heb jij zo’n draak van een website? Eentje die je nauwelijks sales oplevert of helpt kosten te besparen. Die je zelf amper aan durft te passen omdat er regelmatig iets misgaat. Die traag, log en niet gebruiksvriendelijk is. En eigenlijk ook gewoon een beetje lelijk.Hoe fijn zou het zijn als je iedere dag weer ziet hoe je website resultaat oplevert? Dat de koppelingen tussen je site en je software zorgen dat je interne processen nog efficiënter verlopen. Wij maken WordPress websites die dit allemaal voor jou doen :-.Wij zijn 2 nuchtere vrouwen en 2 stoere jongens met bewezen WordPress ervaring."
Adres: Leehove 17a, 2678 MA De Lier
Telefoonnummer: 0174792206
Stad: De Lier
Route: Leehove 17a
Postcode: 2678 MA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bijldesign Bijldesign 328 meter Mijn auto laten bekleden met mijn bedrijfslogo en bedrijfsnaam, zeer professioneel be...
Skape IT Skape IT 1 km Skape IT weet waar ze het over hebben. Zeker een aanrader voor startende bedrijven!
Riezebos• Riezebos• 2 km Top drukkerij, denkt mee aan een mooie uitvoering en is zeer flexibel met een hoge kw...
Ryk Productions Ryk Productions 2 km Ryk Productions
Menno van Paassen - Freelance designer Menno van Paassen - Freelance designer 5 km Via onze marketing bureau waar Menno ook veel mee samenwerkt zijn wij met elkaar in c...
Recensies
Sinds ze 4 jaar geleden mijn website hebben gebouwd met alles erop en eraan, heb ik alleen maar goede ervaringen. Ook de support is een dikke 5 sterren waard. Mijn vragen en verzoeken worden altijd snel opgepakt, er wordt meegedacht en gezocht naar oplossingen en mogelijkheden. De mensen van Buro Staal zijn deskundig en professioneel, en toch ook dichtbij en persoonlijk in hun contact. Ik heb het gevoel dat ik altijd kan leunen op de mensen van Buro Staal. Blij mee!
Er zijn weinig bedrijven die zoveel aandacht hebben voor hun klanten als Buro Staal. Zij luisteren naar de wensen van de klant en komen zo tot een mooie creatie van een website. Maar ook op het gebied van online marketing denken zij graag met je mee!
Ik hou van Buro Staal! Al jaren ben ik een beetje verliefd op hun stijl, betrokkenheid en de eigen wijze. Maar het meest nog op de ontzorgfactor. Waar zij goed in zijn heb ik absoluut niet voor gestudeerd maar is wel een heel essentieel in mijn onderneming. Dus als ik me zorgen maak over mijn website, bereikbaarheid of ander ongemak dan zijn ze er voor mij. En dat is heel waardevol
Ik had al diverse websites eerder laten maken voor andere bedrijven en geen van allen waren volledig naar mijn zin. Het is en blijft lastig om een goede webspecialist te vinden. Voor mijn nieuwe bedrijf was op zoek naar een meedenkende leverancier voor mijn website. Buro Staal had de website van een relatie gemaakt en dat gaf mij vertrouwen. In deze wereld moet je veelal vertrouwen op een aanbeveling, niet zozeer op wat de leverancier zelf zegt. Ik ben erg blij dat ik met Rosanne en Annemiek in zee ben gegaan. Ze begrepen en begrijpen mij. Niet alleen dat, zij komen proactief met suggesties die heel goed passen bij mijn bedrijf. Communiceren razendsnel en accuraat. Ik werd en ben volledig ontzorgd op een zeldzame en verfrissende wijze. Buro Staal heeft mij niet alleen gegeven wat ik wilde, maar vooral wat ik nodig heb. Daar ligt een belangrijke nuance. Ik weet nu dat zowel design als de techniek achter de schermen tip top in orde zijn dankzij het team van Buro Staal. Ik kan mij dus focussen op waar ik goed in ben. Ik gun iedereen deze ervaring.
Buro Staal is mijn one stop shop voor al mijn online groei vraagstukken en technisch support rondom mijn website en online academie. Ze reageren vlot en dat is zó enorm fijn als je zelf enorm in de stress zit. Ik ben zeer blij met deze samenwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid