facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MeltCups

MeltCups

Info

MeltCups zijn gemaakt van Biologische Soywax.
Een zuiver en plantaardig product, ook voor huisdieren of zelfs vogeltjes ... deze MeltCups zijn niet schadelijk voor de gezondheid maar verantwoord voor mens en dier.
Dus GEEN PARAFINE !


Geschiedenis

MeltCups zijn gemaakt van Biologische Soywax. Een zuiver en plantaardig product, ook voor huisdieren of zelfs vogeltjes... Deze MeltCups zijn niet schadelijk voor de gezondheid maar verantwoord voor mens en dier.
Dus GEEN PARAFINE !

Adres: Woestijnvalk 7, 2235 DP Valkenburg, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Valkenburg
Route: Woestijnvalk 7
Postcode: 2235 DP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anna'z Valkenburg Anna'z Valkenburg 176 km Heel mooie woonwinkel met brocante sfeer en veelzijdig accessoires. Naam is gewijzigd...
AQI interieuradvies en styling AQI interieuradvies en styling 176 km Voor interieurstyling -en advies op locatie voor je huis en je bedrijf!
vd Sanden Interieur vd Sanden Interieur 176 km We hebben mooie jaloezieen gekocht. Goed advies en vakkundig gemonteerd!
InterAlter interieurarchitecten InterAlter interieurarchitecten 176 km Wat een fijn contact hadden wij met Frans! Na een kennismaking op de inloopavond kwam...
Joeri's Steigerhout Joeri's Steigerhout 177 km Maatwerk steigerhout projecten. Bij elk project wordt vakkundig gemeten, getekend in ...
Recensies
Top! Zeer grote keuze uit verschillende heerlijke geuren. Klantvriendelijk en snel. Ook de moeite om de kraam op verschillende markten en de braderie te bezoeken.
Perfecte Meltcups, hele snelle levertijd en altijd wat extra's bij je bestelling. Bedankt Sandra voor de goede service altijd !
Gigantisch veel keus, en zeer zeer klantvriendelijk ! Echt een aanrader, ook vele Geurbranders heeft ze. En ze blijven heel lang ruiken. Topper !!
Heel veel keus, snelle levering en super klantvriendelijk! Helemaal top !
Dit zijn de.beste waxjes ever! Heel goed verpakt en heel leuk en zeer vriendelijk geholpen. Aan aanrader !
Gewoon heerlijk en vooral plantaardig en biologisch dus verantwoord voor mens en milieu
Melt Cups zijn helemaal TOP !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid