facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor InterAlter interieurarchitecten

InterAlter interieurarchitecten

Info

interieurarchitecten | vormgevers | storytellers

Geschiedenis

InterAlter is een beetje vreemde eend in de bijt. We hebben een afwijkende visie als het gaat over ontwerpen. Maar dat is precies de reden waarom onze klanten voor ons kiezen.

Naar onze mening wil een hotelmanager 100% bezetting draaien, een horeca ondernemer meer biertjes tappen, en een winkelier een zo hoog mogelijke conversie realiseren. Werken voor de zakelijk markt betekent in het hoofd kruipen van de ondernemer en begrijpen wat het doel is van het interieur.

Jouw gast, klant of client daarentegen vindt dat allemaal niet zo belangrijk. Sterker nog, die wilt vooral niet het idee hebben dat hij zojuist doelwit is geworden van jouw marketingstrategie. Die wilt de gaafste overnachting ooit boeken, geheel eigenhandig de meest actuele hotspot in town ontdekken en kleding dragen die vertelt wie hij of zij is.

Dat zijn twee verschillende werelden. En wij opereren daar precies tussenin. Enerzijds aan de exploitatie gerelateerde kant; omzet, targets, bezettingsgraden, etc… En anderzijds aan de communicatieve kant: wie ben je? wat heb ik aan jou? En waarom zou ik voor jou kiezen en niet voor iemand anders?

Wij zien interieurarchitectuur als een combinatie van marketing, sociale psychologie en ruimtelijk ontwerpen. Feitelijk creëren wij billboards in 3d! En graag doen we dat ook voor jou!


Bel ons direct voor een kennismaking of stuur een mail voor meer informatie.

frans pijpers / 06 - 476 97 669 / [email protected]
roger haan / 06 - 511 77 592 / [email protected]



"Welkom in onze verbouwpraktijk.INTER/ALTER combineert bouwtechnische kennis met creativiteit. Wij ontwerpen resultaatgericht, toekomstbestendig en gegarandeerd spraakmakend."
Adres: Kerkstraat 31, 6301 BX Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 31433118341
Stad: Valkenburg
Route: Kerkstraat 31
Postcode: 6301 BX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Architect Valkenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
vd Sanden Interieur vd Sanden Interieur 51 meter We hebben mooie jaloezieen gekocht. Goed advies en vakkundig gemonteerd!
CS Media CS Media 147 meter CS Media is een full service internet, grafisch design & marketing bureau gevestigd i...
Anna'z Valkenburg Anna'z Valkenburg 193 meter Heel mooie woonwinkel met brocante sfeer en veelzijdig accessoires. Naam is gewijzigd...
AQI interieuradvies en styling AQI interieuradvies en styling 196 meter Voor interieurstyling -en advies op locatie voor je huis en je bedrijf!
Cycling Advice Cycling Advice 464 meter Cycling Advice helpt je bij het vinden van de juiste samenstelling om veilig en met p...
Dieteren Advies Dieteren Advies 496 meter Dit is geen hotel, het zijn appartementen die tegenwoordig bij hotel Parkzicht horen...
CEES HR Consultancy CEES HR Consultancy 775 meter assessments (Big Five and Talent Motivatie Analyse voor individu en teams), Ondernemi...
Joeri's Steigerhout Joeri's Steigerhout 2 km Maatwerk steigerhout projecten. Bij elk project wordt vakkundig gemeten, getekend in ...
DI-vers architecten - BNA erkend bureau DI-vers architecten - BNA erkend bureau 2 km enthousiast innoverend architectenbureau aangesloten bij de Bond Nederlandse Architec...
Assurantiekantoor H. Wouters Assurantiekantoor H. Wouters 3 km Erg betrouwbaar en de beste service.
Werken bij LIMES Werken bij LIMES 174 km LIMES international adviseert internationaal opererende bedrijven en particulieren op...
MeltCups MeltCups 176 km Top! Zeer grote keuze uit verschillende heerlijke geuren. Klantvriendelijk en snel. O...
Recensies
Wat een fijn contact hadden wij met Frans! Na een kennismaking op de inloopavond kwam hij gelijk polshoogte nemen in onze monumentale woning en heeft ons van eerlijk, transparant advies voorzien. Mochten wij in de toekomst voor ontwerp/verbouwing vraagstukken o.i.d. komen te staan, gaan wij zeker terug naar Inter Alter!
Roger en Frans hebben ons met een uitdaging in de indeling van de benedenverdieping ontzettend goed geholpen. Een oplossing waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Waar INTER/ALTER je volledig kan ontzorgen hebben wij ervoor gekozen om het bouwkundige aspect zelf te regelen. Beide heren konden het toch niet laten om actief mee te denken en tips te geven, super fijn! Zit je zelf met een verbouw uitdaging, ga zeker een keer langs op een inloopavond en laat je verrassen door de ideeën.
Wij hadden een afspraak met Roger bij Inter/Alter in verband met de aanschaf van een nieuwe keuken. We zochten leuke ideeen en dit is zeker gelukt. Roger en Frans hebben voorstellen gedaan waar wij zelf niet aan gedacht zouden hebben. We zijn heel blij dat we van deze inloop avond gebruik hebben gemaakt. Zelf nieuwe inzichten nodig? Maak gerust een afspraak bij deze kundige heren! Familie Raven.
We willen van de zolder een slaapkamer maken met een badkamer. Zelf zat ik vast in een bepaald denkpatroon en Roger heeft mij hieruit gehaald met een super verfrissend idee! Er wordt echt out of the box gedacht. Heerlijk! We gaan snel een afspraak maken om te kijken hoe we dit idee werkelijkheid kunnen maken! Super enthousiast geworden en zin in het vervolggesprek!!
Omdat we onze zolder willen verbouwen zijn we naar het kosteloze inloopspreekuur gegaan. Roger en Frans luisterden goed naar onze wensen en kwamen meteen met een praktische schets van hoe het zou kunnen worden. Ze zijn niet gericht op het binnen halen van een opdracht maar denken echt met je mee. Ze hebben ons enorm op weg geholpen. Het is ook heel handig dat ze je meteen kunnen laten weten wat bouwkundig mogelijk is en wat het ongeveer zal kosten. Ook weten ze hoe eventuele vergunningen aan te vragen zijn. Het is echt de moeite waard om langs te gaan!
Naar aanleiding van de Alles-wat-je-moet-weten-als-je-gaat-verbouwen krant deze week een afspraak gehad met Frans Pijpers van InterAlter. Wij lopen al een tijdje rond met verbouwingsplannen maar zoals het vaker gaat hebben we deze nog niet concreet gemaakt. Het aanbod van InterAlter voor een vrijblijvend advies zorgt voor een lage drempel om hiermee aan de gang te gaan. Het gesprek was prettig en informatief. Ik heb zelf geen ervaring met architecten en voor mij is de rol van de architect en wat hij allemaal kan betekenen voor je veel helderder geworden. Uiteraard hadden we zelf ook al wat ideëen. Frans gaf heel snel aan wat de pros en cons hiervan waren. Tijdens dit gesprek gaf Frans ook snel zijn eigen idee aan. Die weken uiteraard af van onze eerste ideëen. Deze hebben ons aan het denken gezet. Erg waardevol!! Geeft weer wat inzicht om uiteindelijk tot een definitief plan te komen. Een aanrader voor iedereen die met verbouwplannen rondloopt.
Inter/Alter heeft mij geholpen bij het vormgeven van mijn showroom in infraroodverwarming. Daarnaast kom ik ze met regelmaat tegen bij projecten en zie ze dan aan het werk bij anderen. Creatief en origineel, kundig en professioneel. Omdenkers, meedenkers, gastvrij en benaderbaar. Zo tot zover de opsomming van de zaken die er absoluut toe doen maar dan nu de ongepolijste aanvulling. Zo fijn om deze in huis te halen! Zonder je te overlopen denken ze mee in jouw eigen idee. brengen je er net zo makkelijk ook vanaf overigens door zelf een veel beter idee te hebben. Je voelt de tank aan deskundigheid en dat geeft vertrouwen. Dat is wat ik ook zie bij de mensen waar ze aan het werk gaan. Ik voel me thuis bij ze, je wordt serieus genomen. Dat is ongelooflijk belangrijk wanneer het om jouw eigen plek gaat. Bij het vormgeven van de basis in mijn nieuwe showroom onmisbaar geweest, extra ruimte en rust weten te creëren. Het resultaat is een basis die stap voor stap uit te breiden en aan te passen is en mijn producten goed presenteert. Bedankt voor het prettige contact altijd, de humor en de beleving
Een prettig gesprek gehad waarin rustig en uitgebreid de tijd werd genomen om de ervaren mechanische geluidshinder en mogelijke oplossingen te bespreken. Adequate, snelle reactie en nakomen van beloftes! Zeker een voorbeeld voor menig ander en zeker in mijn situatie waarin ik onterecht mensen vertrouwd blijk te hebben. Het kostenplaatje is belangrijk, maar betrouwbaarheid zeker net zoveel! Hopen dat deze positieve start net zo positief afgerond wordt. De attentie voor bij de koffie komt zeker!
Niets dan lof voor deze twee die elkaar aanvullen als Yin en Yang. Creatief met oog voor haalbaarheid hebben ze voor ons bedrijf veel mooie dingen laten zien.
Frans en Roger hebben de stress die we kregen van het gevelontwerp voor de Welstandscommissie helemaal weggenomen. Ze hebben a.d.h.v bestaande vormen een eigentijds en vooral duurzaam ontwerp gemaakt. Mochten we ons nog eens zo'n plan als nu op de hals halen, dan betrekken we deze heren zeker eerder bij de plannen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid