facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melkveebedrijf Sinnige

Melkveebedrijf Sinnige

Info

Like onze pagina om op de hoogte te blijven van onze activiteiten! In oktober 2014 is onze nieuwe stal in gebruik genomen met 2 melkrobots.

Geschiedenis

Wij zijn Peter (61), Toos (58), Paul (32), Aafke (31) en Ruben (2) en Rosa (6 mnd) Sinnige. Ons bedrijf telt 100 melk- en kalfkoeien. Naast het verzorgen van het melk- en jongvee bewerken we 85 ha land, waarvan 60 ha gras, 15 ha mais en 10 ha natuurland. Het melkvee wordt gehuisvest in een in 2014 nieuw gebouwde ligboxenstal waarin de koeien worden gemolken met twee melkrobotten. Sinds de introductie van de melkrobot op ons bedrijf beginnen we om 06:15 uur. De kantine in onze nieuwe stal vinden wij het mooiste plekje: onder het genot van een kopje koffie heb je daar een mooi overzicht over de melkkoeien. Wij zoeken steeds weer naar uitdaging om in het gehele productieproces bedrijfsonderdelen te verbeteren. Wij denken dat we met de huidige technieken in staat zijn om op een maatschappelijk verantwoordelijke manier melk produceren.



"Welkom! Wij zijn de familie Sinnige. Ons melkveebedrijf I Bed&Breakfast I Vergaderlocatie is gelegen aan de rand van het Drents Friese Wold.Een modern bedrijf met 2 melkrobots en een open stal. Hier zijn de koeien vrij om de wei in te gaan voor vers gras en kunnen zelf kiezen wanneer ze gemolken worden.Onze Skybox vinden we de mooiste plek op het bedrijf, met uitzicht over de koeien. Deze Skybox kunt u huren als bijeenkomstruimte. Sinds 2018 verkopen wij rundvlees van eigen koeien. Vanaf 1 juni kunt u bij ons komen overnachten."
Adres: De Bult 6, 8426SK Appelscha
Telefoonnummer: 06-27455260
Stad: Appelscha
Route: De Bult 6
Postcode: 8426SK



op zoek naar gerelateerd: melkveebedrijf video, melkveebedrijf van der ven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bedrijfsunits Appelscha Bedrijfsunits Appelscha 4 km Op zoek naar bedrijfsruimte in Appelscha ? Diverse bedrijfsunits beschikbaar.
Totaal Install Totaal Install 4 km Super service. Snel en denkt mee aan oplossingen.
Witteveen Witteveen 5 km Website vanaf € 450,-. Echt waar.
JDV Meubel & Interieur JDV Meubel & Interieur 5 km Interieur en Meubels op maat
Recensies
Gelijk bij aankomst een zeer warm ontvangst. Het appartement is van alle gemakken voorzien en zeer dichtbij het mooie natuurgebied Drents Friese Wold, perfect om te fietsen of te wandelen. Aafke is een geweldige gastvrouw die het haar gasten graag naar de zin wilt maken. Super leuk dat wij ook een rondleiding kregen over de boerderij, mooi om te zien dat de koeien het hier zo goed hebben. Ontzettend genoten van de prachtige omgeving en de gastvrijheid van de familie Sinnige. Wij komen in ieder geval zeker nog een keer terug, echt een aanrader!!
Leuke plek! Een eigen appartement op de 1e verdieping met keuken, slaapkamer en ruime badkamer. De woonkamer is sfeervol ingericht. Ik voelde me hier thuis en welkom. Aafke is erg gastvrij. Een rondleiding op de boerderij melkvee is leuk en leerzaam. In de buurt is er veel mooie natuur om te wandelen, fietsen en paardrijden. Ga bijvoorbeeld naar het Drents Friese Wold of Fochteloërveen!
Wij hadden een heerlijk verblijf in het appartement wat van alle gemakken voorzien is. Het ontvangst door Aafke was warm en hartelijk. Ze is een uitstekende gastvrouw die echt haar best deed om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het is relaxed wakker worden met de boerderijgeluiden op de achtergrond en vervolgens ben je door de centrale ligging zo in Elsloo, Appelscha of bij het bezoekerscentrum vh Drens Friese Wolt. Ook de kinderen vonden het geweldig en hebben genoten van het leven op de boerderij! Wij komen zeker nog eens terug!
Weekendje weg naar De Koeien van Sinnige. Geweldig weekend gehad! Het verblijf was van alle gemakken voorzien en de omgeving was zeer geschikt voor wandelen en fietsen. Voor twee stadsmensen was dit een fijne manier om weer even tot ons zelf te komen in de natuur tussen de verschillende dieren en rustige bossen.
Vergaderd in de skybox boven de koeienstal. Als je op zoek bent naar een keer iets anders dan anders dan is dit een aanrader. Faciliteiten zijn allemaal aanwezig en lunch was goed.
Het appartement voor 3 nachten geboekt. Alles aanwezig voor een fijn verblijf. Zen-koeien die heerlijk relaxed liggen te Zijn. Dankjewel Aafke, je bent een lieve gastvrouw. Dankjewel Paul voor je verhaal en uitleg. Succes met alles!
Ik heb een hele leuke tijd gehad in het appartement. We werden vriendelijk en gastvrij ontvangen. En de omgeving is ook supper mooi zeker een aanrader.Kamers: 5/5
Unieke vergaderlocatie met uitzicht in de koeienstal en een zeer goed verzorgde lunch.
Zeer gastvrij en een fijn appartement om in te overnachten. Goede uitvalsbasis om de mooie omgeving te ontdekken.
Ontspannend Gastvrij Luxe Geweldig Onbezorgd Diervriendelijk Oprecht Behulpzaam Vriendelijk Warm Compleet Fantastisch Kortom, tot ziens!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid