facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geef een bloemetje

Geef een bloemetje

Info

-

Geschiedenis

Geefeenbloemetje biedt een automatische bloemetjes-bezorg-agenda voor medewerkers, klanten en/of relaties waarbij de klant nergens meer naar om hoeft te kijken.

Door het systeem worden automatisch bloemetjes verstuurd voor verjaardagen of jubilea aan uw medewerkers, klanten en/of relaties. Hierdoor wordt er nooit meer iemand vergeten en wordt er gebouwd aan een sociale binding met deze relaties. Tevens wordt er veel tijd bespaard voor degene die zich bezig hield met de relatiegeschenken en kan er weer gefocust worden op de primaire taken.

Geefeenbloemetje is speciaal ontwikkeld voor u als ondernemer/onderneming om het wat gemakkelijker te maken.

Adres: Kerkeveen 10, 8426 JJ Appelscha
Telefoonnummer: 088-2056200
Stad: Appelscha
Route: Kerkeveen 10
Postcode: 8426 JJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JDV Meubel & Interieur JDV Meubel & Interieur 166 meter Interieur en Meubels op maat
Witteveen Witteveen 520 meter Website vanaf € 450,-. Echt waar.
Totaal Install Totaal Install 1 km Super service. Snel en denkt mee aan oplossingen.
Bedrijfsunits Appelscha Bedrijfsunits Appelscha 2 km Op zoek naar bedrijfsruimte in Appelscha ? Diverse bedrijfsunits beschikbaar.
Melkveebedrijf Sinnige Melkveebedrijf Sinnige 5 km Gelijk bij aankomst een zeer warm ontvangst. Het appartement is van alle gemakken voo...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid