facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meerveld Horses

Meerveld Horses

Info

Meerveld horses is een Handelsstal in paarden en pony's in kockengen.
voor vragen of een afspraak maken belt u dan alstublieft op nummer 0641998382

Geschiedenis

Welkom bij ons kleinschalige handelsstal in paarden en pony's, bij interesse in een paard of pony, kunt u een prive bericht sturen met daarin aangegeven in welk paard of pony u geintreseerd bent.
Uiteraard kunt u ook altijd even bellen dit gaat ook sneller. 0641998382

Met vriendelijke groeten,

Sander Meerveld en Lione Wittebol

Adres: Portengen 6, Kockengen
Telefoonnummer: 0641998382
Stad: Kockengen
Route: Portengen 6



op zoek naar gerelateerd: Meerveld Horses opgelicht, Sd Horses ervaringen, Pony handelaar, Betrouwbare handelsstal, Handelsstal recreatiepaarden, Handelsstal paarden Gelderland, Stal Doorstap, Stal Vaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mrs B Antiek Mrs B Antiek 330 meter Engels klein-antiek voor iedere beurs.
BBQ Studio BBQ Studio 1 km Met een groep vrienden hier een barbeque workshop gevolgd. Dat was geweldig! Harm-Jan...
Rock Solid Kockengen Rock Solid Kockengen 1 km Voor tieners van gr. 8 + brugklas. Door toffe preken, gezellige gesprekken, gekke/sne...
Cocagne Management & Coaching Cocagne Management & Coaching 1 km Online Coach voor ondernemers - Professionele coaching en praktische hulp om jouw bed...
Van Eijk Elektra & Onderhoud Van Eijk Elektra & Onderhoud 1 km Goed en vriendelijk offerte traject, uiteindelijk wegens de planning voor iemand ande...
Recensies
Netjes ontvangen, paarden staan er prima bij. Paard werd keurig voorgereden. Ben nog aan het denken over de aankoop, dus die ervaring kan ik niet delen. Werd geen druk op gelegd, dat vond ik prettig.
Ze hebben super mooie en leuke paarden en het is erg betrouwbaar Ik heb zelf ook een pony daar gekocht
Wij hebben recentelijk een superlief en leuk paard gekocht. Aankoop onder voorbehoud van keuring was geen probleem. Vanwege zeer grote belangstelling wel snel keuze moeten maken tot aankoop maar daar is naar mijn mening de markt momenteel ook naar. Goed geholpen, persoonlijke contacten liepen soepel en duidelijk. Gemaakte afspraken worden netjes opgevolgd. Keuring en levering op korte termijn na aankoop.
Ik heb een leuke pony hier gekocht. Super braaf en echt mijn maatje. Fijne mensen waar je je op je gemak voelt en hun afspraken na komen. Zoek je een leuke pony twijfel niet om daar te gaan kijken.
Helaas hier 2 weken geleden een pony voor onze dochter gekocht. Bij thuiskomst ontdekt door de dierenarts dat het beestje onder de mijten zit. Onder de dikke wintervacht van de pony zat het vol met korstjes en wondjes. Wij zijn uiteraard met de behandeling begonnen. Meneer geeft niet thuis. Zegt dat ik hem per direct terug had mogen brengen, maar dat ik naar een compensatie kan fluiten, omdat wij nu 2 weken verder zijn. kerst/oud en nieuw Hij zegt er nog even bij dat HIJ zich niet in de maling laat nemen door mij. Kortom, koop hier alsjeblieft geen pony zonder hem te laten keuren, want komt er een gebrek aan het licht, geeft meneer niet thuis.
Wij hebben hier een superlief en leuk paard gekocht. Goed geholpen, persoonlijke contacten en snelle levering na aankoop. Zadel en hoofdstel voor een klein prijsje erbij gekregen. Zijn er superblij mee.
Heel eerlijke vrouw die ons heeft geholpen. Zij dacht echt mee en hielp ook met aanwijzingen bij het rijden. Paardje zonder problemen laten keuren. En nu… helemaal verliefd op ons paard!
Super leuk bedrijf. Heel leuk ontvangen, goede uitleg en super goed begeleid. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een paard.
In t begin hadden we wat stress maar ze hadden wel al de info gekregen dat hij in de stress raakt op een andere stal maar nu ie gewend is is het echt een paard van goud
1 ster en dat is voor de buitenstallen. Die zijn mooi, mag wel wat schoner. Maar ad buitenkant netjes. Cursusje klantgerichtheid en vriendelijkheid zou niet overbodig zijn.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Meerveld Horses met het openbaar vervoer


Kockengen, Kockengensebrug 120 meter
127
Kockengen, Kockengensebrug 130 meter
127

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid