facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BBQ Studio

BBQ Studio

Info

Het geven van diverse bbq workshops op niveau. Basic, Advanced, Master.
Grill academy OUTDOORCHEF,
Opleiding BBQ Chefs

Geschiedenis

BBQ Studio / BushKitchen is het bedrijf van Harm-Jan Bloem. Hij braait al meer dan vijfentwintig jaar en treedt op als BBQ-Man bij televisieprogramma’s van oa RTL4. Met een mix van de Zuid-Afrikaanse braai- en Amerikaanse rooktechnieken grilt en rookt hij heerlijkheden op feesten, partijen en bedrijfsfeesten wereldwijd. Tevens verzorgd Harm Jan de meest originele BBQ workshops in zijn BBQ studio te Kockengen (Breukelen)



"bbq catering bbq workshops teamuitje vrijgezellenfeest bruiloftcatering vergaderruimte braai workshop alles op gebied van barbecue bbq workshops op alle niveaus. Door Harm Jan de BBQman en bbq experts"
Adres: Nijverheidsweg 1 A, 3628GD Kockengen
Telefoonnummer: +31(0) 653959804
Stad: Kockengen
Route: Nijverheidsweg 1 A
Postcode: 3628GD



op zoek naar gerelateerd: BushKitchen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mrs B Antiek Mrs B Antiek 917 meter Engels klein-antiek voor iedere beurs.
Meerveld Horses Meerveld Horses 1 km Netjes ontvangen, paarden staan er prima bij. Paard werd keurig voorgereden. Ben nog ...
Rock Solid Kockengen Rock Solid Kockengen 2 km Voor tieners van gr. 8 + brugklas. Door toffe preken, gezellige gesprekken, gekke/sne...
Cocagne Management & Coaching Cocagne Management & Coaching 2 km Online Coach voor ondernemers - Professionele coaching en praktische hulp om jouw bed...
Van Eijk Elektra & Onderhoud Van Eijk Elektra & Onderhoud 2 km Goed en vriendelijk offerte traject, uiteindelijk wegens de planning voor iemand ande...
Recensies
Met een groep vrienden hier een barbeque workshop gevolgd. Dat was geweldig! Harm-Jan en Monique nemen je mee in alles wat je maar wilt weten over de BBQ / Braai. Zowel mooie verhalen over wat ze allemaal beleefd hebben, als de uitleg bij waarom en hoe je het vlees zo goed mogelijk bereidt. Echt een aanrader! Ook als vergaderlocatie te boeken voor trainingen of vergaderingen.
Vorige week met een grote, enthousiaste groep hebben we de warmte opgezocht in het pittoreske Kockengen, waar Harm-Jan de BBQ-man Harm Jan Bloem ons op passievolle wijze meenam in de wereld van Zuid-Afrikaanse en Amerikaanse grill- en rooktechnieken. Gezellig, leerzaam en héél lekker!
Vanuit een heerlijke vergaderzaal zijn wij compleet onverwachts met een leuke groep mensen doorgegaan in de workshop van Harm en Monique. Deze twee toppers hebben ons meegenomen door de hele wereld van de BBQ! Absolute aanrader voor een ieder! Nogmaals bedankt Harm en Monique
Onvergetelijke lekker wat kunnen deze team toveren. Nog nooit zulke lekker gegeten
Op 25 juni 2017 deelgenomen aan de Holy Smoke! BBQ workshop bij BushKitchen met jeugdvriend Remco en buurman Erwin. Een zeer diverse groep deelnemers die fantastische gerechten kregen voorgeschoteld. We hebben zalm gerookt aan het houtvuur, gevlambraaide kangoeroe bereid, low en slow pulled pork gemaakt en een mooie picanha op de juiste kerntemperatuur gegaard. Niet alleen veel techniek gezien, maar ook perfect begeleid en goede uitleg gekregen. Keigezellig en lekker gegeten. Dit was geen uitje maar een investering.
Super gave BBQ workshop gehad bij Harm-Jan en Monique. Ontzettend veel kennis opgedaan en ook nog eens heerlijk gegeten!
Afgelopen zondag een fantatische workshop gedaan bij Buschkitchen. Heb weer een aantal nieuwe en technieken geleerd die ik kan toepassen. Dank je wel Harm Jan en Monique voor de fantatische ervaring en gezellige avond.
Gezellig plekje waar je samen met 2 hele leuke mensen de lekkerste dingen klaarmaakt. Opeens wordt bbqen culinair en niet alleen voor in de zomer. Heb daar de lekkerste kip gegeten en dat alleen maar mbv een barbecue!
We hebben een gezellige avond gehad met veel lekkers en goede tips! Harm Jan en Monique zijn aardige mensen en weten het leuk te brengen. Zeker aanbevolen!
Wat een leuke lokatie en wat een vakmanschap. Een echte aanrader..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid