facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medisol

Medisol

Info

Medisol is marktleider in Nederland van AED's (Automatische Externe Defibrillators) en reanimatie-gerelateerde artikelen zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen.

Geschiedenis

Bekende webwinkels in Nederland van Medisol zijn o.a. AEDwinkel.nl en AEDshop.nl. Internationaal bieden wij AED's en reanimatie-gerelateerde artikelen aan in België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Polen, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Portugal, Servië en Kroatië.



"Wij zijn Medisol. Wij verkopen AED's en gerelateerde reanimatieproducten aan consumenten en resellers. Voor een concurrerende prijs. Met een flinke dosis kennis en enthousiasme helpen wij onze klanten bij het maken van de juiste keuze.Saving Lives is onze missie. Wij willen dat zoveel mogelijk mensenlevens worden gered. In 2030 heeft iedereen binnen 6 minuten een AED tot z'n beschikking. Ons uitgebreide resellersnetwerk speelt daarin een grote rol. En natuurlijk de consument, verenigingen, overheden, sportclubs ... Allemaal met één doel: Europa hart-veilig maken!"
Adres: Mercuriusweg 12, 4382 NC Vlissingen
Telefoonnummer: 0118-620074
Stad: Vlissingen
Route: Mercuriusweg 12
Postcode: 4382 NC



op zoek naar gerelateerd: Medisol contact, Huisartsenwinkel nl, AED s, AED sportschool, AED kopen, Medisol vacatures, Medisol service center, Medisol personeel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AED Winkel Nederland AED Winkel Nederland 27 meter Desondanks dat het leveren van een AED lang duurde via Philips met Medisol. Ben ik ze...
Wax Groothandel Nederland Wax Groothandel Nederland 1 km Super snelle levering! Voordelige prijzen! Hier bestel ik zeker weer!
Sligro Vlissingen Sligro Vlissingen 2 km Heel leuke en gezellige "winkel" Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.
Recensies
Desondanks dat het leveren van een AED lang duurde via Philips met Medisol. Ben ik zeer te spreken over de geleverde diensten.
Een leidinggevende bedrijf op het gebied van AED. Kundig personeel erg klantvriendelijk. Een bedrijf dat weet door jarenlange ervaring waar het om gaat.
Goede service. Vooruitstrevende onderneming.met hart voor het hart.
Snelle levering van AED batterijen en pads.
Vertaald door Google Zeer goede professionals en een van de beste leveringsbedrijven voor cardioprotectie Origineel Muy buenos profesionales y una de las mejores empresas de suministros para cardioproteccion
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid