facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AED Winkel Nederland

AED Winkel Nederland

Info

AEDwinkel.nl - Verkoop en advies over de AED (automatische externe defibrillator) en reanimatie gerelateerde artikelen zoals reanimatiepoppen.

Geschiedenis

De AEDwinkel.nl is één van de webwinkels van Medisol BV uit Vlissingen. Medisol is marktleider op het gebied van de advisering en verkoop van AED's en reanimatie-gerelateerde artikelen zoals reanimatiepoppen en beademingsmaskers.

Adres: Mercuriusweg 12, 4382 NC Vlissingen
Telefoonnummer: 0118-620074
Stad: Vlissingen
Route: Mercuriusweg 12
Postcode: 4382 NC



op zoek naar gerelateerd: AED shop, AED te koop, Medisol personeel, AED sportschool, AED vergelijken, Oude AED inleveren, Training AED, Pads AED vervangen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medisol Medisol 27 meter Desondanks dat het leveren van een AED lang duurde via Philips met Medisol. Ben ik ze...
Wax Groothandel Nederland Wax Groothandel Nederland 1 km Super snelle levering! Voordelige prijzen! Hier bestel ik zeker weer!
Sligro Vlissingen Sligro Vlissingen 2 km Heel leuke en gezellige "winkel" Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.
Recensies
Desondanks dat het leveren van een AED lang duurde via Philips met Medisol. Ben ik zeer te spreken over de geleverde diensten.
Goede service. Vooruitstrevende onderneming.met hart voor het hart.
Een leidinggevende bedrijf op het gebied van AED. Kundig personeel erg klantvriendelijk. Een bedrijf dat weet door jarenlange ervaring waar het om gaat.
Snelle levering van AED batterijen en pads.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid