facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maxibikes

Maxibikes

Info

Maxibikes is specialist in sportfietsen en is dealer van het merk Orbea.

Geschiedenis

MaxiBikes is dé specialist in sportfietsen! Wij leveren racefietsen, mountainbikes, tijdritfietsen en cyclocrossfietsen van het merk Orbea.

Voor MaxiBikes staat echter niet alleen de verkoop van fietsen voorop maar zeker ook de advisering om tot optimale prestaties te komen en om vervelende blessures te voorkomen. Daarbij is de positionering en houding van de fietser uiteraard essentieel. Een professionele bikefitting, zadelfitting en het afstellen van schoenplaatsjes dragen bij tot een optimaal comfort en goede prestaties. Dit geldt voor een wedstrijd rijder maar zeker niet minder voor de vele toerrijders die we in Nederland rijk zijn, iedereen wil toch met zoveel mogelijk plezier fietsen?

Met een grote passie voor de wielersport willen we ons graag onderscheiden door adviserend, meedenkend en oplossend te werk te gaan. Onder het genot van een heerlijke kop koffie praten wij graag met u over fietsen en zullen we u zo goed mogelijk adviseren, dé specialist vindt u aan de Waterweg 14a te Nunspeet.

Adres: Waterweg 14a, 8071 RT Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: +31341258410
Stad: Nunspeet
Route: Waterweg 14a
Postcode: 8071 RT



op zoek naar gerelateerd: Mountainbike Orbea kopen, Orbea verkooppunten, Levertijd Orbea, Orbea Occam kopen, Bikefit Nunspeet, Orbea Terra te Koop, Orbea Oiz aanbieding, Orbea Alma kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
E-Bike Outdoor E-Bike Outdoor 0 meter Afgelopen weekend E-MTB's gehuurd, gewoon heerlijk simpel. Enthousiaste eigenaar die ...
Recensies
Super dealer van het merk Orbea. Erg veel kennis over de fietsen die ze graag delen en een goede professionele service! Niet een fietsenwinkel maar echt een orbea speciaal zaak! Ik raad aan om een afspraak te maken zodat je zeker weet je dat ze genoeg tijd hebben al je vragen te beantwoorden en een goede fiets te vinden.
MaxiBikes is nu ook dealer van de Brake Protec.
Wegens nekklachten een bikefit gehad bij Maxibikes. Heel goed geholpen en veel info gekregen van Wesley. Fiets goed afgesteld en fiets nu weer klachtenvrij. Top!
Onlangs een Orbea Oiz aangeschaft, zeer vakkundig geholpen en een goede bikefitting gehad. Kom hier zeker terug.
Marco is heel aardig, bekwaam en altijd hulpvaardig !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid