facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor E-Bike Outdoor

E-Bike Outdoor
Info
Dé E-bike sportstore!
Specialist op het gebied van elektrische mountainbikes, racefietsen en trekking fietsen. Dealer: Focus, Haibike, Lapierre en Orbea.


Geschiedenis
Dé E-bike sportstore:

De specialist op het gebied van elektrische mountainbikes, racefietsen en trekking fietsen vindt u in het prachtig gelegen Nunspeet. Bij Maxibikes richten wij ons op e-bikes en in het bijzonder op elektrische sportfietsen.

Service en advies
Met een grote passie voor de wielersport onderscheiden wij ons door met u mee te denken en service gericht te werk te gaan. Door onze ervaring op het gebied van elektrische fietsen kunnen wij u voorzien van het beste advies over alle sportieve e-bikes en uw positionering op de fiets.

Merken en motoren
Bij Maxibikes vindt u de beste elektrische fietsen onder één dak; Haibike, Lapierre en Orbea. Deze modellen zijn voorzien van een Yamaha, Bosch of Shimano motor, uiteraard bieden wij voor alle merken en motoren een fullservice onderhoudsprogramma.

Een fiets testen
Wij bieden u het grootste aanbod elektrische mountainbikes van Nederland en om de juiste keuze te maken kunt u de modellen uiteraard testen. Wij beschikken zelfs over een eigen testparcours van 250 meter lengte en op 3 minuten afstand vindt u de uitgestrekte Veluwse bossen.
Adres: Waterweg 14a, 8071RT Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 - 26 10 00
ln.roodtuoekib-e@ofni
Stad: Nunspeet
Route: Waterweg 14a
Postcode: 8071RT



op zoek naar gerelateerd: maxibike nunspeet, tuning e mtb, haibike, e bike mtb huren, e mountainbike, maxi bike, e bikes nunspeet, haibike prijslijst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maxibikes Maxibikes 0 meter Super dealer van het merk Orbea. Erg veel kennis over de fietsen die ze graag delen e...
Recensies
Afgelopen weekend E-MTB's gehuurd, gewoon heerlijk simpel. Enthousiaste eigenaar die nog even de route richting MTB-route Harderwijk/Ermelo uitlegde. Erg fijne zaak!
Wat een top zaak! super vriendelijk en goede service als je wat hebt aan je fiets! Aanrader!
Deze mensen weten wat service en klantvriendelijkheid is. Top kwaliteit fietsen en altijd meedenken in oplossingen. Op zoek naar een e-mtb of e-bike? Zeker niet verder zoeken. Absolute aanrader!
Net een E bike gekocht. Prima uitleg en ze nemen de tijd voor. Thx marco
Zaterdag me Nieuwe Focus Jam2 6.8 Opgehaald. super service stond mooi voor me klaar. goede uitleg gehad en Mega tevreden over de Fiets en de Outdoor Fiets winkel.
Top verhuurder! Geweldige ervaring met de E-MTB. Je kunt veel langere tochten maken. Veluwe is prachtig. Echt een aanrader. Super service!
Heel goed geholpen,ben erg tevreden met mijn nieuwe Haibike.
Goede service, erg vriendelijke eigenaar. Wij hebben er E-MTB's gehuurd. Aanrader. Erg tevreden.
Vriendelijke mensen die met bezieling en bevlogenheid hun zaak runnen en klaar staan voor hun klanten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid