facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maxfix

Maxfix
"Welkom bij MaxFix. Een allesomvattende oplossing voor professionele reparaties van elektronische toestellen. We zijn gespecialiseerd in het herstellen van smartphones, tablets en computers. We ondersteunen de meest gangbare merken, zoals Apple, Samsung, Sony, LG enzovoort."
Adres: Sarphatistraat 498 , Amsterdam 1018 GW, NL
Telefoonnummer: 06 19771609
Stad: Amsterdam
Route: Sarphatistraat 498
Postcode: 1018 GW


Openingstijden

Maandag: 10:00-19:00
Dinsdag: 10:00-19:00
Woensdag: 10:00-19:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag: 11:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: max fix amsterdam, telefoon reparatie javastraat, homerr max fix sarphatistraat, telefoon reparatie amsterdam west, telefoon reparatie amsterdam oost, iphone scherm reparatie amsterdam, iphone reparatie amsterdam, iphone repair amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Easy Tell Easy Tell 950 meter Chagrijnig medewerker, die denkt te handelen met de klant zoals hij dat wilt, net in ...
DoctorPhone Amsterdam DoctorPhone Amsterdam 1 km Geweldige service. Ondanks dat ze geen reparatie hebben uitgevoerd zeer goed advies! ...
Telefoonstad Telefoonstad 2 km In ieder opzicht mijn favoriete Homerr pakketpunt. De eigenaar kent zijn klanten, vaa...
Prime Repair Prime Repair 2 km Heb een iPhone 11 pro laten repareren. Ik ben eerst naar de apple store geweest, maar...
Basic Mobile Basic Mobile 2 km Ik moest mijn mogo g7+ scherm vervangen. Ze hebben deze snel besteld, aan duidelijk v...
The Fixables The Fixables 2 km Had problemen met het opladen van mijn IPhone SE, lader kon vrij bewegen binnen de po...
MacRepair MacRepair 3 km In het verleden al eens mijn macbook naar toe gebracht voor reparatie. Erg goed. Goed...
Discovery Games Discovery Games 3 km Super service, professioneel en enorm vriendelijk. We hebben de nintendo switch laten...
GsmWay GsmWay 4 km
Recensies
Super snel mijn macbook pro weer helemaal als nieuw, na een onhandig moment met water. Duidelijk over de kosten en prettig in communicatie.
Het zijn eerlijke mensen en je kunt meteen een vraag stellen. Heerlijk in een tijd waarin alles achter hoge online muren zit. Ik werd geholpen door een Engelssprekende jongen. Mijn laptop werkte niet meer en hij checkte hem en wist hoe het op te lossen. Hiervoor had hij mij makkelijk een rekening kunnen geven, had ik prima gevonden. Maar hij vond het service van de zaak. Een goede review is ook wat waard. Heel erg bedankt!
Heel erg fijn en snel geholpen. Mensen met kennis van zaken en heel vriendelijk.
De medewerker was zo aardig en hulpzaam.ik ben echt tevreden.
Super vriendelijke mensen met verstand van zaken. Ik ben ontzettend fijn geholpen door een erg aardige medewerker en ik raad MaxFix dan ook zeker aan als je iets aan je laptop of telefoon hebt. Service staat hier hoog in het vaandel, nogmaals dank!
Dikke aanrader! Heel snel geholpen, continue op de hoogte gehouden van de problemen, oplossingen en kosten & als kers op de taart toen ik mijn laptop weer kwam halen zo persoonlijk dat ze mijn naam zelfs hadden onthouden: “Wil jij Madelon even helpen? Ze komt die laptop ophalen!” Dankjulliewel voor de service, heel blij mee!
Heel behulpzaam, professioneel en snel!
Super service en zeer redelijke prijzen. Na een incident met een glas wijn en een MacBook Air ben ik in eerste instantie naar Apple gegaan. Hier kreeg ik te horen dat ze niks schoon maken of repareren maar alleen vervangen. Aangezien ik waarschijnlijk vloeistofschade zou hebben zou dat zo'n 600 euro kosten. Vervolgens ben ik naar MaxFix gegaan die alles hebben gecontroleerd en schoongemaakt waardoor hij weer perfect werkt. Schade: 45 euro. Het personeel is heel vriendelijk en naait je geen extra reparaties of onderdelen aan. Ik zou MaxFix aan iedereen aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Maxfix met het openbaar vervoer


Amsterdam, Alexanderplein 20 meter
7
Amsterdam, Alexanderplein 30 meter
14
19
N87
Amsterdam, Alexanderplein 40 meter
7
Amsterdam, Alexanderplein 50 meter
14
19
N87
Amsterdam, Plantage Lepellaan 310 meter
14
N87

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid