facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic Mobile

Info

Basic Mobile biedt Smartphone en tablet reparaties aan tegen de beste prijs!
Basic Mobile is the best Smartphone and tablet repair shop in Amsterdam!

Label

Laat uw smartphone of tablet goedkoop repareren door onze ervaren monteurs!



"Smartphone & Tablet reparatieservice"
Adres: Ceintuurbaan 264 A , Amsterdam 1072 EW, NL
Telefoonnummer: 020 786 1328
ln.pohselibomcisab@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Ceintuurbaan 264 A
Postcode: 1072 EW


Openingstijden

Maandag: 11:00-19:00
Dinsdag: 11:00-19:00
Woensdag: 11:00-19:00
Donderdag: 11:00-19:00
Vrijdag: 11:00-19:00
Zaterdag: 11:00-19:00
Zondag: 13:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: basic mobile ceintuurbaan, iphone scherm reparatie amsterdam goedkoop, basic mobile ceintuurbaan openingstijden, gsm reparatie amsterdam, telefoon reparatie ceintuurbaan, iphone reparatie amsterdam, telefoonwinkel ceintuurbaan, telefoonwinkel amsterdam zuid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Telefoonstad Telefoonstad 84 meter In ieder opzicht mijn favoriete Homerr pakketpunt. De eigenaar kent zijn klanten, vaa...
DoctorPhone Amsterdam DoctorPhone Amsterdam 819 meter Geweldige service. Ondanks dat ze geen reparatie hebben uitgevoerd zeer goed advies! ...
ThePhoneLab ThePhoneLab 873 meter
Prime Repair Prime Repair 2 km Heb een iPhone 11 pro laten repareren. Ik ben eerst naar de apple store geweest, maar...
The Fixables The Fixables 2 km Had problemen met het opladen van mijn IPhone SE, lader kon vrij bewegen binnen de po...
Discovery Games Discovery Games 2 km Super service, professioneel en enorm vriendelijk. We hebben de nintendo switch laten...
GsmWay GsmWay 2 km
Maxfix Maxfix 2 km Super snel mijn macbook pro weer helemaal als nieuw, na een onhandig moment met water...
MacRepair MacRepair 3 km In het verleden al eens mijn macbook naar toe gebracht voor reparatie. Erg goed. Goed...
Easy Tell Easy Tell 3 km Chagrijnig medewerker, die denkt te handelen met de klant zoals hij dat wilt, net in ...
Recensies
Ik moest mijn mogo g7+ scherm vervangen. Ze hebben deze snel besteld, aan duidelijk verwachtigsmanagement gedaan kan wat langer duren voor deze binnen is, mevrouw. Een paar weken later scherm binnen en kon mijn stukkende telefoon gerepareerd. Goede, zeer correcte en professionele afhandeling en behandeling. Dank jullie wel!
Top service bij Phone Repair Amsterdam! Kon gelijk geholpen worden met het vervangen van de dock van mijn OnePlus 8 pro en de eigenaar rekende hiervoor ook een goede prijs. Daarnaast heeft de eigenaar brede kennis over smartphones waardoor je goed geholpen kan worden met het gebruiken van je smartphone. Al met al kom ik , natuurlijk liever niet maar als het moet, hier graag terug!
Werd hiernaar doorverwezen via de KPN store verderop. Werd goed ter woord gestaan en de laadpoort van mijn Samsung was binnen twee uur vervangen tegen een scherpe prijs. Telefoon was in die twee uur als service ook nog eens opgeladen. Mijn nieuwe go-to!
Top gozers, top prijzen en reparatie vaak binnen paar uur of sneller. Heb andere geprobeert, niet te vergelijken qua prijzen en diensten, nu gebruik ik alleen phone repair amsterdam als ik iets snel moet laten repareren.
Fantastische en snelle service. Ze zijn eerlijk en makkelijk. Ik bracht me telefoon met een gebarsten scherm. Binnen een half uur was het klaar en de prijs was ook eerlijk. Het personeel was ook heel vriendelijk! Bedankt!
Scherm laten maken voor een hele nette prijs. Meneer zei dat het een halfuurtje zou duren en was binnen 20 minuten klaar. Ik liet buiten wat vallen en hij kwam gelijk helpen. Dat laat wel zien hoe servicegericht en klantvriendelijk ze zijn.
Mijn telefoon viel zaterdag Google pixel 6 glas stuk, online aan het zoeken geweest toen ben ik hier terecht gekomen zij hebben de scherpste prijs en waren zondag open afspraak gemaakt op zondag telefoon gerepareerd binnen 1 uur, goede service vriendelijk mensen top winkel
Snel 1 uur, vriendelijke service en goed gerepareerd! Ook nog gratis wat extra service waterschade weggehaald en screenprotector erop gezet erbij gekregen. Aanrader!
Ik kom hier al 8 jaar voor al mijn Smartphone reperaties. Ook als er iets mankeert met mijn Ipad of laptop dan is deze zaak de perfecte plek. Je wordt snel geholpen met een top service en helemaal niet duur. Zou nergens anders meer gaan. Phone Repair Amsterdam is de beste!
Om 11:30 binnengelopen met een iPhone waarvan het scherm niet alleen een dikke barst had, maar ook flink verbogen was. 1,5 uur kon ik hem ophalen met een nieuw scherm, en zonder verbuiging. Dat alles, tegen een nette prijs en duidelijke communicatie over de risico's van het terugbuigen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid