facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mauve

Mauve

Info

Dagelijks geopend voor lunch en diner.

Geschiedenis

Mauve ligt in het hartje van Laren. De oude Saksische boerderij is vernoemd naar de Larense meester-schilder Anton Mauve (1838-1888). Bij Mauve geniet u van een heerlijke lunch of diner op ons verwarmde terras of binnen in ons restaurant.

De bar van Mauve (oude Anton) is van donderdag t/m zondag vanaf 16.00 uur geopend. De overige dagen is de bar te reserveren voor groepen.



"Brasserie & Bar Mauve. Illy koffie, ook met haver-, amandel of soyamelk. Smakelijke baguettes met carpaccio, zalm of avocado. Luxe borrelhapjes met o.a. oesters. We zijn een echte Brasserie dus ‘all day, every day’, de gehele kaart, de gehele dag en het gehele jaar geopend."
Adres: Brink 1 , Laren 1251 KR, NL
Telefoonnummer: 035 538 0990
ln.evuam@ofni
Stad: Laren
Route: Brink 1
Postcode: 1251 KR



op zoek naar gerelateerd: mauve kleur, mauve uitspraak, mauve laren, mauve yeezy, mauve color, mauve jurk, mauve colour, mauve alignment
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hamdorff Eten & Drinken Hamdorff Eten & Drinken 125 meter Altijd goed! Kwaliteit, goede menukaart met variatie, klassiekers als t krokante eitj...
Recensies
Druk bezochte horeca gelegenheid. Verstandig te reserveren. Binnen was vol. Buiten wel terrasverwarming. Was goed te doen. Bediening en serveren was erg snel. Wel leek het bij een aantal of ze er geen plezier in hadden in hun werk, allemaal serieuze gezichten en gestress. De lunch was ok. Club sandwich was m niet echt. Ik vond m wat smakeloos. En het brood toast was taai. Dan beter ongeroosterd brood gebruiken. Redelijk dure zaak.
Smaken verschillen en zoveel mensen, zoveel meningen maar ook dat je het kunt treffen of niet. Allemaal clichés maar blijkbaar gaan die op bij Mauve blijkens de gegeven reviews... Vreemd zulke grote verschillen qua beleving.. Wij hebben hier in ieder geval heerlijk gegeten en een gezellige en leuke avond met vrienden gehad. Oké, de prijzen zijn 'boven gemiddeld" maar zijn heel smaakvol en worden mooi opgediend. De bediening was voor ons heel vriendelijk en attent. Kortom wij hebben hier echt een genoeglijke avond gehad en zullen ongetwijfeld nog eens terugkomen.
Mooie zaak, goede service en lekker eten. Wij waren hier voor een battle wijnproeverij van de Wine List. Prima allemaal. Tip bezoek als ze het hebben zo een special event, dat doen ze goed hier.
Afgelopen week hier spontaan wezen lunchen. Eerste aankomst werden we goed geholpen maar na de bestelling werd er niet meer omgekeken. Club sandwich was taai, mijn moeder had de avocado en tot 2 keer toe de bruine plekken van de avocado af moeten halen om het enigszins smakelijk eetbaar te maken. Erg jammer en daarna steeds zelf op zoek moeten naar een medewerker. De volledige rekening betaald dus erg duur voor wat je krijgt.
Franse vis schotel: volgens de vriendelijke man van de bediening bestond dit gerecht uit garnalen, dorade en nog 2 vissoorten, gegarneerd met groentes. Klonk erg goed, totdat ik het bord zag. Mega grote boord voor de helft gevuld met jawel, 1 garnaal!, zielige stuk dorade en nog een klont droge en smakeloze witte vis, paar aardappels en boontjes in bruine saus. Bij navraag bleek dat porties onlangs door de keuken zijn aangepast zonder bediening in te lichten…prijs echter niet, €28 dan nog wel. Ik heb er vaker gegeten en kom hier graag, maar dat was echt heel bijzonder. Voor het gerecht 1 ster, haal zoiets gewoon van het menu af, want is echt te triest voor woorden.
Informeel, gezellig personeel, prima eten en heerlijke wijn.
Als je een avondje veel geld wilt uitgeven in een ongedwongen setting met witte lakens over de tafel om de schijn van hoogwaardige kwaliteit te wekken, zit je bij Mauve goed. Verwacht niet veel van de presentatie van je gerecht, dan kan het altijd meevallen. En sta niet raar te kijken als de bediening de sla konijnenvoer noemt en je daar op wordt gewezen als je de summier opgemaakte blaadjes met olie gedeeltelijk laat staan. De doorsnee gerechten worden sneller dan het licht uitgeserveerd en de bediening doet haar best je een gezellige avond te bezorgen, waarmee alle ingrediënten aanwezig zijn om in een persoonlijke en huiselijke ambiance je portemonnee eens goed leeg te schudden.
Bediening was als ze aan onze tafel kwamen vriendelijk maar kennelijk weinig ervaring. Bij de vraag welke rode wijnen ze hadden, konden wij er uit 2 kiezen. Wij dachten dat we de huiswijn hadden gehad. Gezien het geen bijzondere wijn was. De prijs per glas bleek achteraf €9,45. Echt schandalig voor deze wijn. Iemand anders zei tegen ons ach je zat in Laren wat verwacht je dan. Nou ik verwacht een heerlijke wijn voor die prijs. Kortom mijn vriendinnen en ik komen hier niet meer.
Wij uit den Haag waren naar het museum geweest en wilden lunchen in Mauve. Wij betraden de zaak ná een mevrouw die haar lunchreservering annuleerde. 'Boffen wij even!' Helaas, die vlieger ging niet op. Er werd ons verteld dat de zaak toch al te weinig tafels had. Vreemde reactie, nietwaar? En het was ook niet zo dat er na ons nog een hele rij stond met mensen die wel hadden gereserveerd. Ik geef 1 ster, want ik kan geen oordeel geven over het eten. Maar de afwijzing in dit geval was wel heel ongastvrij! J.Poot
Leuke bar, prima bediening, erg lekkere borrelhapjes. Maar het was binnen ontzettend donker en niet sfeervol. Ook te weinig verlichting bij de trap naar de toiletten in de kelder.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid