facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hamdorff Eten & Drinken

Hamdorff Eten & Drinken

Info

Hamdorff Eten & Drinken

Geschiedenis

Wij verwelkomen u graag bij ‘Hamdorff Eten & Drinken’. De "place to be" midden in Laren, dé hoofdstad van 't Gooi. Bij ons kunt u dagelijks genieten van dagverse gerechten begeleid met heerlijke wijnen voor zowel lunch als diner. We koken met respect voor verse ingredienten, proberen met eerlijke,
zuivere smaken te werken en zorgen niet alleen voor een regelmatige
wisselende kaart, maar ook voor een wisselend samengesteld 3-gangen menu dat we voor een vaste prijs van € 29,95 aanbieden.



"Hamdorff zet een geweldige traditie van gastvrijheid en genieten voort. Het is een beetje heilige grond hier, waar ooit Hotel Hamdorff stond. Dat hotel is decennialang een plaats geweest waar alles met passie gedaan werd. Kunstenaars toonden er hun werken, en zakten na de vernissage door in 't Kroegje van het hotel. Bruidsparen hielden er hun receptie en beminden er elkaar. Beroemde artiesten speelden er de sterren van de hemel. Hotel Hamdorff was het bruisende centrum van een dorp dat altijd al bijzonder is geweest. Hier stond alles in het teken van de kunst van het goede leven.Dat eerbetoon aan een heerlijke traditie kenmerkt ook de keuken van Hamdorff Eten & Drinken. We geven er opnieuw inhoud aan de kunst van het goede leven."
Adres: Brink 10 , Laren 1251 KV, NL
Telefoonnummer: 035 531 1815
ln.neknirdneneteffrodmah@ofni
Stad: Laren
Route: Brink 10
Postcode: 1251 KV


Openingstijden

Dinsdag: 11:30-00:00
Woensdag: 11:30-00:00
Donderdag: 11:30-00:00
Vrijdag: 11:30-01:00
Zaterdag: 11:30-01:00
Zondag: 11:30-00:00


op zoek naar gerelateerd: hotel hamdorff laren, mauve laren, restaurant laren, brink 20 laren, hamdorff laren openingstijden, loetje laren, hamdorff menukaart, restaurant blaricum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mauve Mauve 125 meter Druk bezochte horeca gelegenheid. Verstandig te reserveren. Binnen was vol. Buiten we...
Recensies
Altijd goed! Kwaliteit, goede menukaart met variatie, klassiekers als t krokante eitje en salade Hamdorff en lekkere seizoens gerechten! Perfecte bediening, je voelt gewoon als gast dat de sfeer goed is! We hebben een heerlijke zomerse avond gehad op het terras aan de achterzijde! We komen er graag!
Gisteravond heb ik hier met mijn moeder en zusje heerlijk gegeten. De ontvangst was hartelijk. De ambiance was prachtig, stijlvol en tegelijkertijd origineel ingericht. Vooraf had ik de gekonfijte pompoen met humus en daarna de kabeljauwrugfilet met brandade. Heerlijk! Gerechten zijn zeer smaakvol en de borden mooi opgemaakt. De bediening kan je avond maken of breken en de jongen die ons bediende was zeer plezierig en kundig. Hij voelde precies de sfeer bij ons aan tafel en ging daar heel goed mee om. Hij heeft een zeer positieve bijdrage geleverd aan onze avond uit. Heel hartelijk dank, we hebben genoten!
Wat een sfeervol restaurant met heerlijk terras. Mooie aankleding, goede menukaart, vriendelijke bediening en heerlijk eten. Echt een aanrader ! Wij komen zeker terug.
Heel gezellig en leuk personeel wat met je meedenkt en eten is heel goed en veel keusEten: 5/5
Heerlijk geluncht met vrienden. Vriendelijk personeel. Wat wil een mens nog meer.Eten: 5/5
Heel lekker en goed eten hoge kwaliteit en vriendelijke en gezellige bediening. Een aanrader dus
Prima lunch, vriendelijk personeel en betaalbare gerechten. De samenstelling van de kaart mag wel eens wisselen
Mooi terras, rustpunt en geen verkeer. Ben groot liefhebber van steak tartaar en hier zeker van één bijzondere genoten.
Heerlijk eten, goede kaart en prima service voor een nette prijs!Eten: 5/5
Wij hebben een brunch besteld op 25 december en opgehaald. Dit was in 1 woord geweldig, heerlijk.! 10/10
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hamdorff Eten & Drinken met het openbaar vervoer


Laren, Brink/Centrum 30 meter
108
109
Laren, Brink/Centrum 60 meter
108
109
Laren, Kermisterrein 300 meter
108
Laren, Kermisterrein 340 meter
108
Laren, Groene Gerritsweg 340 meter
108

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid