facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maurice Cardetailing

Maurice Cardetailing

Info

Autowassen met de hand !
Exclusieve car detailing!
Exclusieve auto verzorging
Merken: QP - ON,Mayvinci , Angelwax, Blackpearl



"Een autopoetsbedrijf met een grote passie voor auto’s. Wij zijn al 20 jaar actief in het detailen van exclusieve auto’s. Bij ons kunt u tevens ook terecht als autopoetsen uw hobby is, wij verkopen namelijk ook kleinverpakking van diverse professionele merken. Voor ons is de kwaliteitsgarantie van de behandelingen het belangrijkst, zodat u als klant 100% tevreden onze detail studio verlaat. Omdat iedere auto anders is, en iedere klant zijn eigen specifieke wensen heeft, zijn onze behandelingen naar uw wens aan te passen. Daarom nodigen wij u graag uit in onze werkplaats, waar wij uw auto inspecteren, en afhankelijk van uw wensen samen een behandelplan maken waarbij uiteraard alles mogelijk is.Tot ziens bij Maurice Cardetailing"
Adres: De wagenmaker 2, 1851 PX Heiloo
Telefoonnummer: 0634467769
Stad: Heiloo
Route: De wagenmaker 2
Postcode: 1851 PX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Steen Autobedrijf Heiloo B.V. Van der Steen Autobedrijf Heiloo B.V. 81 meter KOOP HIER NOOIT EEN AUTO! De 2 bedrijven onder 1 naam mogen elkaar niet. Ze geven el...
APK Service Heiloo APK Service Heiloo 81 meter Persoonlijke service van Chiel en zijn gouden handjes team. Eerlijk advies en betaalb...
Van Der Steen Autoverkoop B.V. Van Der Steen Autoverkoop B.V. 108 meter Onze ervaring met autoverkoop Van der Steen. Een aantal maanden geleden heb ik een B...
Garage Zander Garage Zander 1 km Prima vakgarage, komen hier al jaren en altijd keurig geholpen.
Texaco Vennewater Heiloo Texaco Vennewater Heiloo 1 km Pas verbouwd. Nu met mooie broodjescorner! Vriendelijk personeel.
Recensies
Ik heb de spiegel in het zonnenklepje maar verwijderd want de vrouw kan nu letterlijk haar make-up doen in de lak! Dat is dus een win-win want de vrouw is nu ook gedetail'd Gelijk een abonnement bij Maurice afgesloten om hier weer jaarlijks terug te komen!
De beste car detailer van heel Nederland. Ze doen werkelijk alles aan je auto om het weer als nieuw uit te laten zien.
Maurice neemt zijn werk heel serieus, twee auto's in de glascoating laten zetten en gedetaild, erg blij mee, ze leveren goed werk. Ook het auto wassen met de hand is top.
Een zeer professioneel poetsbedrijf! Auto's zien er altijd keurig uit als ze bij Maurice geweest zijn. Ze lijken wel weer als nieuw! Ik kan het iedereen aanraden!
Beter ga je niet vinden.
Professioneel en erg goede service
Super werk geleverd! Zéér tevreden over hoe schoon mijn Ford Fiesta is geworden en dat alles voor een mooie prijs, Thanks !
Me auto weer als nieuw super gedaan Maurice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid