facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Matrasconcurrent

Matrasconcurrent

Info

Matrasconcurrent is de grootste slaapspecialist van Nederland. Bij ons kun je voor alles op het gebied van slapen terecht.

Geschiedenis

Wij leveren alles op het gebied van slaapcomfort. In onze ruime collectie vindt je de laatste trends en nieuwste modellen. Wij hebben een zeer breed assortiment boxsprings, matrassen, lattenbodems, ledikanten, dekbedden en hoofdkussens. Tevens beschikt iedere showroom over een grote outlet-afdeling waar de laatste modellen of showroom producten tegen de laagste prijs worden aangeboden.

Onze taak

Het op grote schaal inkopen van kwaliteits producten op het gebied van slaapcomfort, en deze onder volledige garantie en tegen zeer lage prijzen te verkopen op de particuliere markt.

Producten

Matrassen - Ledikanten - Boxspring - Lattenbodem - Dekbedden - Hoofdkussens - Hoeslakens - Matras toppers - Moltons - Kasten - Commodes - Spiegels etc. etc.



"Wij zijn Matrasconcurrent: de grootste slaapspecialist van Noord-Nederland. Bij ons kun je voor alles op het gebied van slapen terecht. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in de woon- en slaapwereld. Door de grote inkoop kan de matrasconcurrent jou de beste kwaliteit garanderen voor de LAAGSTE prijs van Nederland. Bekijk ons ruime assortiment aan matrassen, boxsprings, topmatrassen, bedden, beddengoed, dekbedden, hoofdkussens en meer!"
Adres: Industrieweg 11, 7949 AJ Rogat
Telefoonnummer: 085 023 96 44
moc.tnerrucnocsartam@ofni
Stad: Rogat
Route: Industrieweg 11
Postcode: 7949 AJ



op zoek naar gerelateerd: matrasconcurrent slagharen, matrasconcurrent openingstijden, matrasconcurrent zwolle, matrasconcurrent ommen openingstijden, matrasconcurrent rogat openingstijden, matrasconcurrent folder, matrasconcurrent reviews, boxspring matrasconcurrent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Matrasconcurrent Matrasconcurrent 0 meter Heel internet afgezocht naar een matras stopper, zodat het matras niet meer naar acht...
Interieurwereld van de Belt Interieurwereld van de Belt 617 meter Onze nieuwe aanwinst is binnen. Super blij met onze nieuwe bank. Zeer tevreden over s...
Recensies
Voor een paar weken geleden een Senioren ledikant gekocht,met elektrische bodem en een dikke matras en een nachtkastje.Super blij mee en heel leuk geholpen en geadviseerd.Zeker een aanrader.
Heel internet afgezocht naar een matras stopper, zodat het matras niet meer naar achter glijdt, als ik het hoofdeind omhoog heb staan. Nergens te vinden, behalve bij de Matrasconcurrent. Voor de zekerheid gebeld of ze dit op voorraad hadden.. Ja hoor, ze zouden er twee voor mij apart houden. Wel een hele reis vanaf Tilburg naar Rogat, maar geen moment spijt van gehad. Ik werd met koffie met iets erbij ontvangen, alsof ik thuis kwam… De matras stoppers zagen er heel degelijk uit. En mooi ook. Mooie passende hoezen erbij uitgezocht en terug naar Tilburg. Met de adviezen die ik had gekregen van het personeel, had ik ze in een halfuurtje gemonteerd en ze zijn perfect! Mandy en collega’s: super bedankt!! Ik had ze natuurlijk ook thuis kunnen laten bezorgen, maar dan kom ik bij enkele verbeterpunten, waarvan ik zeker weet, dat ze daarmee aan de slag gaan. Ten eerste zou ik dan € 6,95 verzendkosten moeten betalen, terwijl op hun site staat, dat bestellingen boven de € 35 gratis worden bezorgd. Dat klopt natuurlijk niet. Ten tweede lukte het me niet, zelfs na meerdere pogingen, om met achteraf betalen van Klarna af te rekenen. Dat zou vanwege technische redenen zijn. En dit gold ook voor gespreid betalen met SprayPay. Als ik daarvoor koos, kwam ik in een iDeal omgeving van. Buckaroo uit. Jammer, want ik wilde het product eerst zien en voelen, voor ik ervoor betaalde. Dus toen maar op en neer met de auto en er een uitje van gemaakt, waar ik zoals gezegd, geen moment spijt van heb gehad. Al met al heel tevreden en nog bedankt voor de heerlijke cappuccino en gezelligheid in Rogat. Uiteraard vijf sterren. Dik verdiend.
Werden vriendelijk ontvangen, werden goed geinformeerd en kregen ruim de tijd om te testen. Een heerlijke topper en twee nieuwe fijne kussens gekocht. Nu al zin om op te slapen!
Prima winkel om je nieuwe bed te kopen! Netjes geholpen, veel kennis, en keurig binnen de afgesproken tijd geleverd!
Super goed geholpen! En uitprobeer tijd zodat alles goed bevalt , heel blij mee !
We zijn heel etg prettig geholpen door de jonge dame, En we hebben heerlijk geslapen vannacht op de nieuwe topper.
We waren weer aan nieuwe matras toe. Ze hebben weer zeer mooie en voordelige aanbiedingen. Dus hebben we maar een kompleet bed gekocht ipv een nieuw matras. Dit is al bijna 15 jaar onze vaste leverancier van bedden en matrassen. Altijd wordt je weer op een huiselijke manier ontvangen en met een lekker bakje koffie erbij maken ze de nota op. Nu wachten op de levering
Slechtste service die ik ooit heb meegemaakt, ten eerste zit het bed half vast aan elkaar en als ik dit meld krijg ik te horen dat als ik het wil retournerenen ik 30% van de aankoop moet betalen. Ten tweede probeer ik al een half jaar erachter te komen hoeveel het resterende bedrag is van een betaalregeling. Elke keer wanneer ik de medewerkers aan de lijn krijg beloven ze me terug te bellen maar dit is nog nooit voorgekomen van de ongeveer 10 keer dat ik ze gebeld heb. Zeer teleurgesteld! ik raad iedere persoon dan ook aan om geen aankopen bij dit bedrijf te doen.
Ik heb bij Matrasconcurrent twee matrassen besteld in december, het was een drukke tijd maar de levering van het twee persoonsmatras ging helemaal mis door POSTNL plus dat de levering echt meerdere weken op zich wachtte. Uiteindelijk is het opgelost en werd het matras door POSTNL gevonden. Ik ontving gratis matrashoezen, opzich heel netjes. Al met al verdiende het allemaal geen schoonheidsprijs en bleef ik er maar achteraan bellen. Het hadden 5 sterren kunnen wezen, maar ik kreeg steeds het gevoel dat ik er achter aan moest gaan dus ik geef 3 sterren, de matrassen ben ik super tevreden over, het bedrijf kan wel meer er bovenop zitten vind ik.
Wat een slecht bedrijf!! Het matras werd geleverd met een gat er in dus dat wilden we natuurlijk terugsturen. Maar dat ging nog niet zo makkelijk. Het bedrijf deed moeilijk en deed alsof het ons probleem was. Elke dag de klantenservice gebeld, steeds weer beloofden ze dat ze dezelfde dag nog terug zou bellen maar dat gebeurde nooit. Na weken werd het matras opgehaald en nu maanden later is eindelijk ook het geld terug betaald...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid