facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interieurwereld van de Belt

Interieurwereld van de Belt

Info

Interieurwereld van de Belt biedt een uitgebreide collectie op het gebied van slapen en wonen, alles naar de nieuwste interieurtrends.

Geschiedenis

Interieurwereld biedt alles op het gebied van wonen, meubelen en interieur: hoekbanken, banken, fauteuils, relaxfauteuils, dressoirs, tv-meubels, boxsprings, bedden, wandsystemen, vloerbedekking, raambekleding, verlichting en natuurlijk heel veel accessoires op meer dan 10.000 m2 winkeloppervlak.

Producten

banken, hoekbank, eetkamertafels, tafel, eetkamerstoelen, stolen, kasten, wandkasten op maat, bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems, ledikanten, kussen, woonaccessoires, woonprogramma's



"7 dagen per week geopend! Interieurwereld van de Belt biedt alles op het gebied van wonen & slapen. Onze collecties bestaan o.a. uit: hoekbanken, banken, fauteuils, relaxfauteuils, dressoirs, tv-meubelen, boxsprings, bedden, wandsystemen, vloerbedekking, raambekleding, verlichting en natuurlijk heel veel accessoires op meer dan 10.000 m2 winkeloppervlak. Bij Interieurwereld van de Belt aan de A28 vind je: Van de Belt Design, Leolux Selectstore, Design on Stock, Feelings, Morgana Slapen, Henders & Hazel, XOOON en Woonsfeer Woningtextiel."
Adres: Kosterweg 9, 7949 AL Rogat
Telefoonnummer: 0522441346
Stad: Rogat
Route: Kosterweg 9
Postcode: 7949 AL



op zoek naar gerelateerd: henders en hazel meppel-rogat, overzicht meubelzaken drenthe, interieurwereld van de belt openingstijden, otak rogat, meubelboulevard meppel, woonwinkel meppel, woonboulevard meppel koopzondag, xooon meppel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Djenine Djenine 396 meter www.djenine.nl
Matrasconcurrent Matrasconcurrent 617 meter Voor een paar weken geleden een Senioren ledikant gekocht,met elektrische bodem en ee...
Matrasconcurrent Matrasconcurrent 617 meter Heel internet afgezocht naar een matras stopper, zodat het matras niet meer naar acht...
Recensies
Onze nieuwe aanwinst is binnen. Super blij met onze nieuwe bank. Zeer tevreden over stijladvies. Verkoper voelde ons smaak goed aan en gaf ook echt advies bij gordijnen, ander meubilair en onze smaak. Levering was erg spoedig ongeveer 2 1/2 maand. De jongens die het brachten zeer klantgericht en behulpzaam. Vriendelijk en netjes en legden een en ander nog perfect uit. Wij zijn erg tevreden en komen heel graag terug.
Mooie nette overzichtelijke winkel waar je kunt slagen voor de inrichting van je hele huis
Kunt er leuk wat drinken of eten, en goede prijs kwaliteit verhouding. Lekkere Panini Ham, kaas.
Vorig jaar lederen fauteuil gekocht/besteld helaas is deze geleverd met verkeerde draaivoet en leer plooit en de vulling is niet wat is afgesproken. Inmiddels meermaals contact gehad maar de communicatie is zeer stroef en vragen worden niet of niet volledig beantwoord. Op zich is het een mooie winkel maar zal deze niet gauw aanraden alleen al om de communicatie en de afhandeling van klachten.
Wat een top service! Goed geholpen met t oplossen van een probleem met een stoel die niet gekocht is bij deze winkel. Dhr Terpstra heeft t probleem perfect verholpen en dat geheel gratis. Echt uitmuntende service. Een dikke pluim!.
Wat een service en wat een goed vakman die hier werkt bij de stoelen enz. Alle tijd, veel info , mooi woordgebruik. Top.
Op de balie staat schrijf een Google review dus bij deze….. Wat een verschrikkelijke service. Vorig jaar heeft een familielid daar een relax stoel gekocht. Het snoer was kapot en bij interieurwereld gevraagd om een nieuw snoer. Zouden ze bestellen. Niets gehoord dus 3 weken later eens langs gegaan. Ze hadden nog geen bevestiging en moesten de leverancier bellen. Deze wist niet om welk snoer het ging. Kapotte snoer achtergelaten zodat ze foto’s konden maken. Nu weer 2 weken later is er nog niets geregeld en is de leverancier weer gebeld maar die weet nog steeds van niets. Medewerkers sturen je van het kastje naar de muur of halen hun schouders op! Uiteindelijk netjes opgelost trouwens.
Verschrikkelijke service. Afgelopen Mei een mooie bank gekocht met een bijhorende stoel. Begin September had de set er al moeten zijn maar zal de stoel uitgesteld worden tot Oktober, geen probleem. Hier gaan wij mee akkoord! Uiteraard zitten wij nu in Oktober, en is de bank meerdere keren uitgesteld, het lijkt er nu zelfs op dat de bank in November komt. Je mag wel een groot bedrag neerleggen maar service is er niet. Bij de klantenservice wordt je van het kastje naar de muur gestuurd en heb ik twee weken geleden al gehoord dat de bank afgelopen vrijdag geleverd zal worden, nu krijg ik te horen dat het weer drie weken duurt. Ik heb nu een mail gestuurd naar de directie. Dame in de winkel is aardig maar dit laat te wensen over..
Belachelijke service. Allerlei meubels gekocht, producten uit de showroom geaccepteerd omdat ze toch niet op voorraad waren. Vervolgens allemaal roestvlekken op de vloer bij de pootjes van de salontafels gekregen. Het schoonmaakmiddel wat wel moest werken tegen de vlekken moest ik zelf van ze kopen. Blijkt niet te werken. Vervolgens trekken ze hun handen er vanaf en is mijn vloer 'kwetsbaar' en moet ik het bij de vloerenleverancier uitzoeken. Op andere vragen om ermee verder te komen wordt niet gereageerd en je wordt gewoon genegeerd. Enorm veel spijt van alle aankopen.
Een bank besteld in november ergens, tot nu toe geen problemen mee en alles ging heel makkelijk. Kwam zelfs veel eerder binnen dan verwacht dus dat is altijd leuk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid