facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Martistic Facepaint Tattoos & Events

Martistic Facepaint Tattoos & Events

Info

Temporary Tattoos
Tijdelijke tattoos

Geschiedenis

Facepaint

Spreekt voor zich, het laten "schminken" van je gezicht voor alle leeftijden. Niet zoals je overal ziet, maar net een tikkeltje anders. Juist dat maakt het verschil wanneer je Martistic inhuurt. Van familiefeest tot babyborrels, bedrijfsfeest en kinderfeestjes tot strand events en festivals.

Airbrush Tattoo

Airbrush Tattoo is de nieuwste hit vanuit Amerika met veel mogelijkheden. Denk hierbij aan enkele stuks, een gedeelte van je lichaam of een te gek gave sleeve. Ga je naar een feest, evenement of wil je de mensen in je omgeving eens lekker in het ooitje nemen. Misschien denk je aan een permanente tattoo en wil je eerst kijken hoe het bij jou staat? Kies dan voor een temporary (tijdelijke) Airbrush Tattoo.

Glittertattoos

Voor Jong & Jong van Geest hebben we de "Glittertattoos" van het merk YbodY. De keuze is enorm, meer dan 250 verschillende sjablonen en natuurlijk niet te vergeten, al die mooie glitters in diverse kleuren. Deze glittertattoos zijn watervast en blijven 3 tot 7 dagen op je huid zitten.

Sjablonen van YbodY lenen zich tevens goed voor Colorini lak, ook wel "Tattoo lak" genoemd. In vele kleuren op te zetten zoals de zwarte matte lak , lekker stoer. Deze lak kan zo'n 7 tot 10 dagen op je huid blijven zitten, tevens watervast.

Adres: Plaats 20 a, 2675 CK Honselerdijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-22544034
Stad: Honselerdijk
Route: Plaats 20 a
Postcode: 2675 CK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luna Events Luna Events 2 km De beheerder Rabi is ontzettend onbeschoft en ook nog is enorm racistisch! Wij hebben...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid