facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luna Events

Luna Events

Info

Partycentrum Luna Events is gespecialiseerd in het organiseren van de evenementen in de meest brede zin van het woord.



"Luna Events is de locatie voor jouw bruiloft, verloving, feest of zakelijk evenement! Daarnaast hebben wij goede relaties met onder andere een cateraar, fotograaf, bloemist, taartenzaak en decoratie. Je kan bij ons terecht voor je Marokkaanse, Turkse, Afghaanse, Hindoestaanse of Nederlandse bruiloft. Ook voor zakelijke evenementen hebben wij de perfecte locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan vandaag nog contact met ons op!"
Adres: Dijkweg 66, 2675AE Honselerdijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0645701111
ln.stneveanul@ofni
Stad: Honselerdijk
Route: Dijkweg 66
Postcode: 2675AE



op zoek naar gerelateerd: luna events adres, luna events sittard, luna events honselersdijk prijzen, luna events 2675 ae honselersdijk, prijs zaal luna events, luna events facebook, luna events zaal adres, luna events instagram
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Martistic Facepaint Tattoos & Events Martistic Facepaint Tattoos & Events 2 km Temporary Tattoos Tijdelijke tattoos
Recensies
De beheerder Rabi is ontzettend onbeschoft en ook nog is enorm racistisch! Wij hebben onlangs app contact gehad om de slechte service aan te kaarten en hij had het lef om ons koelies te noemen.. terwijl zijn werknemers op de grond slapen in de zaal en op de bruidsbank. Ongelooflijk! Hij is een geldwolf die alleen via de app reageert als er een betaling moet worden voldaan.. Er zaten mensen vast in z'n gammele lift... een familielid was opgesloten in t toilet omdat de deursloten waardeloos zijn.. de eindschoonmaak was inbegrepen maar zijn medewerkers eiste dat we alles zelf moesten schoonmaken. Achteraf klaagde Rabi dat we te laat de zaal uit waren etc.. maar ja als niks werkt en we ook nog is zelf moesten schoonmaken hoopte hij hiermee waarschijnlijk borg in te houden.. zielig te verwoorden! Ik raad deze zaal ten zeerste af! Er zijn genoeg andere opties met fatsoenlijk personeel en een goede service!
Het zou fijn zijn als jullie wisten wat zaken doen was. Jullie zijn niet zakelijk, jullie zijn oplichters. Jullie staan er absoluut niet open voor om problemen te bespreken, maar proberen zelf onder een schadevergoeding uit te komen. Als het om geld innen gaat, zijn jullie eerste man, maar als het om afspraken, terugbetaling of vergoeding gaat, dan zijn jullie niet thuis en als jullie een keer bereikbaar zijn, dan is de communicatie te laag voor woorden. Rabi kun je toch geen zakenman noemen, kom op zeg. Van jullie lift moest je een halfuur bijkomen van duizeligheid, wat een slechte werking en rammelend geluid van jullie lift. Jullie breken een taart topper en zeggen niet eens netjes dat jullie dit gebroken hebben en leggen het kapot naast de taart neer. Jullie voegen zijn kapot, daar blijven hak schoenen tussen hangen met alle ongelukken die erbij horen! Jullie houden je helemaal niet aan de contractuele afspraken en vragen de huurders om veel meer schoon te maken, dan was afgesproken. Waarom slapen jullie schoonmakers eigenlijk op de bruidsbank? Zo onsmakelijk om er daarna nog gebruik van te maken! Je kunt niet over de ruggen van anderen succesvol blijven. Karma komt op de juiste tijd.
Alhoewel de zaal er leuk uitzag, was het personeel en de beheerder niet om over naar huis te schrijven. De beheerder Rabi was vooraf dan ook niet bereiken voor vragen etc, voor betalingen wist hij je meteen te vinden. De lift was zo bagger dat de brandweer moest komen omdat er iemand bijna 45min in vast heeft gezeten. Er moest een dokter naar de dames wc gaan omdat een wc deur niet meer open ging en de dame in kwestie een paniekaanval kreeg. In het contract hebben wij opgenomen dat zij de eindschoonmaak verzorgen en daarvoor hebben we betaald. Toch moesten wij aan het eind van de avond alle stoelen opstapelen en gaan schoonmaken. De beheerder geeft je gewoon een grote bek en dreigt met het inhouden van de borg €2000 als je niet doet wat hij zegt. Kortom veel negativiteit en het kan hem niks schelen want als ik hem er op aanspreek zegt hij ik ben toch al volgeboekt en niemand kan hem wat maken. Rabi is een ongelofelijke oplichter en hij is daar trots op!
Overdreven personeel die al moeilijk doet als je alleen maar bij je auto staat om te bellen. Ik dronk water en het personeel was er als de kippen bij om mij naar binnen te sommeren en wist ook nog eens te vertellen dat ze een melding hadden gekregen dat er alcohol op de parkeerplaats gedronken wordt. Hier bedoelde ze mij mee, maar stond letterlijk 3 min buiten. Tuuurlijk joh alsof je bij de meldkamer van 112 werkt. Overdreven om dit te doen in the middle of nowhere. Daarnaast van verschillende gasten gehoord dat de eigenaar je van alle kanten probeert op te lichten en dat hij om de haverklap dreigt met het inhouden van je borg. DEZE BAGGER ZAAL MET EEN RUK EIGENAAR EN PERSONEEL NOOIT BOEKEN MENSEN
Illegale medewerkers, afspraken zijn niet nakomen, een gast zat opgesloten in de wc, andere gasten zaten opgesloten in de lift, buiten mocht je niet eens even bijkomen bij je auto, ohja ER ZAT EEN GAT IN DE GROND en als iemand ze been zou breken zou je er zelf verantwoordelijk voor zijn pff.
Wij als muzikanten mochten alles sjouwen naar beneden omdat de lift weer eens buiten werking was. Verouderde boel en totaal geen medewerking kan je verwachten van de zaal beheerder. Ze zijn maar op 1 ding uit!
Afgelopen weekend bij Luna events gewerkt als externe partij. Mega vriendelijk en behulpzaam personeel die absoluut zorgen dat je niks te kort komt en goed voor je zorgen. Daarnaast staan ze ook nog open voor een gezellig praatje en bieden ze alle hulp aan die je nodig hebt. Zo hebben ze mij geholpen met het tillen van spullen en het schoonmaken en opruimen. De zaal is ook nog eens super schoon en heel erg strak. Ook de toiletten waren schoon. Er is genoeg parkeergelegenheid en alles is verder tot in de puntjes geregeld. Heel erg bedankt toppers voor alle hulp en hopelijk tot snel!
Kijk maar uit met deze mensen!! 2 maanden geleden de zaal gehuurd. Wat een groffe beheerder. Totaal geen manieren. Maar Karma pakt jullie nog wel!! Betaal je zo duur! Kat in de zak. Moet de mooiste dag van je leven worden en vertrouw je deze mense ....verpesten zij een groot deel ervan!
Waar zal ik beginnen... Huur je een mooie zaal maar de ellende komt pas als je het contract getekend hebt. Beheerder Rabi zou toch echt een cursus moeten doen hoe je op een nette manier de klanten van je werkgever te woord staat. En kan hij de druk van verhuur niet aan...zoek dan wat anders. Je zorgt ervoor dat je werkgever zo klanten verliest. Kom je in de ochtend je spullen uitladen dan liggen en 3 mannen op de grond in de zaal te slapen en 1 op de bruidsbank. Als je dan contact opneemt met meneer Rabi waarom er mensen in de zaal op de grond slapen, dan krijg je toch een amtwoord waar je nekharen van overeind gaan staan. Wat een onbeleefde houding! Ligt er eten verspreid in de koelkasten waar wij onze spullen in moeten plaatsen. Bij de 1e en 2e bespreking wordt duidelijk afgesproken dat wij alleen de keuken netjes achterlaten en onze spullen meenemen. Einde van het feest moeten we nog eens alles stoelen laten stapelen en alle tafels schoonvegen omdat het niet goed doorgespeeld was aan de dienstdiende beheerder. Aardige discussie gevoerd maar intussen hadden de familie leden al aangepakt. Lift tijdens het feest stuk...zat iemand bijna een uur vast! Brandweer moest erbij komen. Lift mocht niet meer gebruikt worden en moest de cocktailbar en ALLE spullen via de trap naar beneden. Moesten 7 man sjouwen om de bar naar beneden te krijgen. In de wc zat iemand ook vast omdat de deur klemde en de oude dame er niet uit kwam. Voor haar moest een arts bijkomen.... Achteraf als je de punten bespreekt moet je veel geduld hebben omdat je te maken hebt met een ......beheerder. Een van de gasten blijft haken met haar hak in een gaatjes goot...pols gekneusd... Zij willen dan een claim indienen en dan wordt er gedreigd dat ze de borg a 2000 niet gaan uitbetalen. Valt gewoon niet een normaal gesprek te voeren....wordt geklaagd dat we te laat weg zijn gegaan....niet zo raar als je ons tegen dw afspraak in...alles laat opruimen...schoonmaken en bezemen en de lift stuk is. In mijn appartement wonen er wel 500 tot 600 man....2 liften..in 5 jaar nooit wat aan de hand geweest...mensen verhuizen hier volop!...1 avondje lift in Luna...en hij gaat stuk door ons gebruik? Waar hebben we het over! En dan tegen ons zeggen dat zo een recensie hun niets doet omdat ze voor de hele jaar zijn volgeboekt.....ik zou uitkijken voor deze uitspraken....met bepaald SOORT MENSE daar zo te laten slapen en laten werken kan dat heel anders gaan lopen!
Heel mooi om hier je zaal te huren voor feesten bijv. Trouwfeesten babyfleesten effe lekker gezellig bijelkaar komen met familie en vrienden om lekker wat te gaan eten met ze alle samen en drinken maar wat echt niet te doen is in de zomer is het in de tunnel naar de zaal lopen wel heel erg sauna warm ik denk dat hier nog effe naar gekeken moet worden of de airco gerepareerd kan worden groetjes de balle
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid