facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Martin van der Wel Tweewielers

Info

Martin van der Wel Tweewielers
Voor Gazelle, Kreidler, Dutch-ID, E-Bike Das original, Wilier, Rabeneick bent u bij ons op het juiste adres. Met een eigen werkplaats.

Geschiedenis

Wij zijn sinds 1965 gevestigd in Bergschenhoek, en helpen u graag aan de juiste fiets en accessoires. Bij ons kunt u voor alles terecht wat met fietsen te maken heeft. Op deze website hopen wij dat we u kunnen inspireren zodat we U in de winkel mogen ontvangen. Mocht U geen tijd hebben kunt u altijd in de webshop bestellen. Ook dan blijven wij uw aanspreekpunt mocht er onverhoopt iets met uw aangeschafte produkten mis zijn.

Race afdeling
Wij hebben ons gespecialiseerd in racefietsen van Willier Triestina. Met jarenlange wedstrijd ervaring en monteurs die al jarenlang actief zijn op internationaal niveau , kunnen we u met het juiste advies op weg helpen. Kom ook eens langs en laat je inspireren.

Hier vindt U diverse topmerken die samen zijn te stellen naar uw wensen. Kom naar de winkel om uw droomfiets te bestellen. Ook kunnen wij u daar helpen met de juiste samenstelling.

Adres: Dorpsstraat 73-75, 2661CE Bergschenhoek
Telefoonnummer: 010-5214183
Stad: Bergschenhoek
Route: Dorpsstraat 73-75
Postcode: 2661CE



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands fietsen Berkel en Rodenrijs, Fietsenwinkel Berkel, Garantie Huyser fietsen, Koers fietsen, Ital bikes, Racefiets winkel Rotterdam, Fiets Delfgauw, Fietsenwinkel Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Italian Cycle Experience  Bergschenhoek Italian Cycle Experience Bergschenhoek 21 meter Het Italian Cycle Experience Center is Wilier PuntoRosso store voor fietsliefhebbers ...
Michel Van Dijk Tweewielers Michel Van Dijk Tweewielers 92 meter Ik ga al zo'n 6 jaar naar Michel voor onderhoud van m'n scooter en fietsen. Tevens ee...
All Wheel Deals All Wheel Deals 762 meter All Wheel Deals
Koerscc Koerscc 3 km Ik ging voor een nieuwe racefiets naar Koers cc Had mijn zinnen gezet op een Cervelo ...
Recensies
Net een klein probleempje met de fiets van mijn zoon. Direct geholpen en opgelost, klasse. Netjes en professioneel. Bedankt!
Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam, snelle levering van bestelde producten
Ook voor een gebruikte fiets van slechts 125 euro uitstekend geholpen. Zadel netjes op maat gezet voor mijn dochter, hulp bij inladen. Top!
Altijd prettig en vakkundig advies, en service is uitstekend! Alles wat je nodig hebt om je fiets gesmeerd te houden! En meer. Mijn favoriete fietsen speciaalzaak.
Iets kleins maar toch. Band niet helemaal lek, maar ik kon het ook niet meer oppompen. Iets met het ventiel. Mijn gebruikelijke fietsenmaker is met vakantie. Bij Bike Totaal hebben ze meteen het ventiel vervangen en de band weer opgepompt en niets in rekening gebracht.
Zeer blij met m’n nieuwe fiets. Topservice bij deze zaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid