facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koerscc

Koerscc

Info

Koers Cycling Company verkoopt, bouwt en onderhoudt je fiets. ( Cervélo, J.Guillem, Pegoretti, DeAnima, Orbea, Bianchi, Titici, Mondraker en Santa Cruz).

Geschiedenis

Koers Cycling Company verkoopt, bouwt en onderhoudt je fiets. We soigneren je, zetten je goed op je fiets en zorgen ervoor dat je nooit alleen hóéft te koersen (maar het mag wel, hoor). Elke sportieve fiets kun je bij ons laten onderhouden. Zin in een nieuwe fiets? Een zorgvuldig gekozen selectie exclusieve fietsen is bij ons beschikbaar. We adviseren je graag bij je aankoop.

We zijn gevestigd onder de rook van Rotterdam aan het ‘Rondje Rotte’, op een steenworp afstand van MTB parcours Bergschenhoek. Ideaal om ook écht te gaan testrijden. Kom dat trouwens gerust eens doen. Fietsen we nog graag met je mee ook.

We verkopen Cervélo, J. Guillem, Pegoretti, Ritte, Bianchi, WR Compositi en Santa Cruz. Als het aanbod nog niet speciaal genoeg voor je is, kunnen we elk frame ook custom opbouwen. Helemaal op maat. Helemaal voor jou. We bouwen handgespaakte wielen en hebben een eigen bikefitter. Specifieke wensen? Kwestie van even aan ons voorleggen, dan gaan we voor je aan de slag.



"Verkopen, verbouwen, onderhouden van je sportieve fiets soigneren bikefitting testfietsen Canyon friendly bikeshop custom wielsets webshop"
Adres: Rottekade 56, 2661 JN Bergschenhoek
Telefoonnummer: 0104375214
Stad: Bergschenhoek
Route: Rottekade 56
Postcode: 2661 JN



op zoek naar gerelateerd: Koers Rotterdam, Koers kleding, Koers is Koers Lars van den Broek, Koers bikefit, Fietsenwinkel Berkel en Rodenrijs, Koers Canyon, Mago Wheelworks, Koers wielen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
All Wheel Deals All Wheel Deals 3 km All Wheel Deals
Michel Van Dijk Tweewielers Michel Van Dijk Tweewielers 3 km Ik ga al zo'n 6 jaar naar Michel voor onderhoud van m'n scooter en fietsen. Tevens ee...
Martin van der Wel Tweewielers Martin van der Wel Tweewielers 3 km Net een klein probleempje met de fiets van mijn zoon. Direct geholpen en opgelost, kl...
Italian Cycle Experience  Bergschenhoek Italian Cycle Experience Bergschenhoek 3 km Het Italian Cycle Experience Center is Wilier PuntoRosso store voor fietsliefhebbers ...
Recensies
Ik ging voor een nieuwe racefiets naar Koers cc Had mijn zinnen gezet op een Cervelo Caledonia Was uiteraard mogelijk maar ik werd gewaarschuwd voor de lange en onzekere levertijd Daarom de koers verlegd naar een Factor O2 Perfect advies! Kon een middag proefrijden om te kijken of dit soort frame echt goed zit en werd daarna perfect geholpen bij het meten en leveren Kortom: ik ben blij en kan deze jongen zeker aanbevelen! Doen wat ze beloven en dat gaat tegenwoordig vaak anders!
Vriendelijke eigenaar en medewerkers, welke mij met een acuut probleem met de cranks van mijn fiets hebben geholpen. Hulde, Verder: het water loopt je in de mond, zulk mooi racespul hebben ze staan. Absolute aanrader.
Zeer goed geholpen. Ondanks de lange levertijden blijft koers.cc meedenken in oplossingen. Zodoende een prachtige Isaac Boson gisteren mogen ophalen. Tijdens het gehele proces worden je vragen per mail snel en netjes beantwoord. Top service!
Canon Neuron van de week gebracht en opgehaald voor winterbeurt. Vandaag tocht gedaan in de bossen van Nijmegen. En wat fietst ie weer héérlijk! Geen piepje, geen kraakje meer, schakelt als een trein. Topservice weer van Koers cc!
Ik kan Koers CC van harte aanbevelen, er wordt daar gewerkt met verstand van zaken! Er wordt geluisterd en meegedacht met de klant, proberen je niets aan te smeren, kortom top! Al twee fietsen daar op laten bouwen naar tevredenheid. Ook mijn fietsen daar tegenwoordig in onderhoud. Ook voor het bouwen van een mooie wielset ben je daar aan juiste adres. Fiets en wielen vakkundig opgebouwd door Koers.CC
Koers.cc heeft een goede naam. Dus ik dacht in maart 2021 ik breng mijn racefiets daarnaartoe voor een onderhoudsbeurt. Die heeft Koers op zich prima verricht, maar bij het ophalen werd mij verteld dat het buitenblad moest worden vervangen, met als gevolg dat de 'off set' o.i.d. niet goed is waardoor ik nu de twee kleinste tandwielen achter niet meer kon gebruiken. Ik heb toen gevraagd naar een oplossing en die zou zijn dat Koers voor mij een nieuw binnenblad bestelt. Koers zou mij laten weten wanneer dat binnenblad binnen zou zijn. Vervolgens heb ik in mei - juli 2021 2x zelf moeten bellen of het binnenblad al ontvangen was. In augustus 2021 nog maar eens een mail gestuurd, geen reactie ontvangen en inmiddels leven we in april 2022 een jaar nadat ik mijn racefiets voor een onderhoudsbeurt had weg gebracht. Ik vind deze gang van zaken bijzonder slechte service...
Top zaak. Als jij een racefiets op maat wilt laten bouwen dan ben jij hier op het juiste adres. Top spullen en top service.
De beste hightech tweewielerzaak voor racefiets en mtb in town! Met recht geweldige kennis, service en leveren goed werk met top spullen. Heb je achteraf een dingetje, dan ben je altijd welkom en word je snel geholpen. Echt een aanrader!
Na een vastgelopen firmware update was mijn Di2-systeem helemaal dood. Ondanks de drukte bij Koers kon ik toch even langs komen zodat ze mijn fiets aan hun systeem konden hangen om te kijken waar het probleem zat. Uiteindelijk moest de hele bottom bracket eruit om bij de di2 batterij te kunnen en het systeem te herstellen. Daarnaast zijn er meerdere storingen uit het di2 systeem gehaald. Dit was mij zelf niet gelukt, grote dank voor de snelle en goede service van Koers. Hier kom ik zeker terug.
Service met een hoofdletter 'S'. Reageert altijd snel op mail en telefoon, geeft goede uitleg over de fietsen en het onderhoud ervan. Ik ben er nu twee keer geweest voor onderhoud en dit is beide keren snel en vakkundig verholpen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle service ondanks dat het vaak druk is..maar daar kan je rekening mee houden in de planning. Ik blijf mijn fiets hier zeker brengen voor onderhoud en zal het bedrijf zeker aanbevelen voor mensen die een goede en betrouwbaar adres zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid