facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Martin de Fouw Tweewielers

Martin de Fouw Tweewielers

Info

Wij zijn dealer van Batavus, Gazelle, Sparta, Popal, Merida, Van Raam, Victoria en Loekie. Wij hebben een service gerichte werkplaats.

Geschiedenis

In onze winkel kunt u een groot aanbod nieuwe fietsen bezichtigen. Wilt u eens ervaren hoe een fiets rijd? Geen probleem, een proefrit maken is altijd mogelijk.
Ook voor gebruikte fietsen kunt u terecht in onze winkel. Loop gerust eens binnen!

In onze werkplaats kunt u zeker zijn van de beste service en kwaliteit. Of u nu een lekke band heeft of een complete revisie van een versnellingsnaaf wilt laten uitvoeren, geen probleem. Als extra service hebben wij gratis uitleen fietsen ter beschikking. En is het niet mogelijk dat u de fiets kunt brengen? Wij halen de fiets voor u op.

Adres: Axelsestraat 72, 4537 AM Terneuzen
Telefoonnummer: 0115615843
Stad: Terneuzen
Route: Axelsestraat 72
Postcode: 4537 AM



op zoek naar gerelateerd: Www Martin de Fouw, Tweedehands fietsen Terneuzen, Fietsenwinkel Terneuzen, Tweedehands fietsen Zeeuws Vlaanderen, Elektrische fiets Terneuzen, Faas Tweewielers, Fietsenwinkel Terneuzen axelsestraat, Fietsverhuur Terneuzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Faas Tweewielers Faas Tweewielers 333 meter Bij Faas tweewielers tel je mee als klant, als er eens een probleem is met een levera...
Tieleman-Bikes Terneuzen Tieleman-Bikes Terneuzen 695 meter Prima service na reparatie ander probleem maar hebben het prima opgelost dik tevreden...
Feedback Sports Benelux Feedback Sports Benelux 3 km De totaalleverancier op fietsgebied van werkstandaards, tools, displays en trainers.
Recensies
Ondanks de drukte hebben ze mijn fiets binnen 1 dag gerepareerd. Dat is nog eens service.
Twee fietsen gehuurd voor een rondje Axel aanrader, overigens, die historische polders route rondom Axel. We wilden er een hondenmand bij. Die waren helaas op. Toen samen gezocht naar een oplossing en die gevonden in een fietstas. Kleedje er in en fietsen maar. Sandy vond het geweldig. En wij ook. Dank voor het meedenken!
Goeie service nette fietsen en betaalbaar
Prima service na reparatie ander probleem maar hebben het prima opgelost dik tevreden.
In vergelijking met de faas fietsenmaker in de zelfde straat. Helpen de mensen je hier wel fatsoenlijk. En doen waar je voor komt dus ga naar deze fietsenwinkel.
Prima fietsen winkel. Goede service.
Zomer 2018 bij deze zaak een degelijke tweedehands fiets gekocht. Onlangs tijdens het fietsen brak plots de zadelbout was even schrikken maar er kon meteen onder garantie een nieuwe zadelpen en -bevestiging worden geplaatst. Dat noem ik nog eens service!
3 fietsen voor een dag gehuurd. Service met een glimlach. Degelijk materiaal Gazelle fietsen. Een meer dan faire prijs 8.5 per dag. Conclusie: aanrader.
Goede reparatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid