facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Faas Tweewielers

Faas Tweewielers

Info

Faas Tweewielers; een fietsenwinkel die al ruim 100 jaar in Terneuzen is gevestigd.

Geschiedenis

Wij hebben een ruime keuze in stads- en elektrisch fietsen, ATB, race en kinderfietsen. De keuze bestaat uit fietsen van o.a. Batavus, Giant, Koga, Sparta, Merida en Loekie.

Ook voor o.a. fietsonderdelen, tassen, fietsdragers en racekleding bent u bij Faas Tweewielers aan het juiste adres.

O.a. de volgende merken kunt u vinden bij Faas Tweewielers:
AGU, Fast Rider, BBB, XLC, Shimano, Sella Royal, Willex tassen en Cykell fietsdragers. U kunt bij ons ook terecht voor Enra fietsverzekering.

Faas Tweewielers heeft een eigen werkplaats met vakbekwame medewerkers.


Kom vrijblijvend langs voor informatie.

Adres: Axelsestraat 19, 4537 AB Terneuzen
Telefoonnummer: 0115 612863
Stad: Terneuzen
Route: Axelsestraat 19
Postcode: 4537 AB



op zoek naar gerelateerd: Bijvank Terneuzen, Tweedehands fietsen Zeeuws Vlaanderen, Fietsenwinkel Zeeuws-Vlaanderen, Tweedehands fietsen burgum, Martin de Fouw, Fietsverhuur Terneuzen, Tweedehands racefiets Zeeland, De Boer Burgum fietsen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Martin de Fouw Tweewielers Martin de Fouw Tweewielers 333 meter Ondanks de drukte hebben ze mijn fiets binnen 1 dag gerepareerd. Dat is nog eens serv...
Tieleman-Bikes Terneuzen Tieleman-Bikes Terneuzen 362 meter Prima service na reparatie ander probleem maar hebben het prima opgelost dik tevreden...
Feedback Sports Benelux Feedback Sports Benelux 4 km De totaalleverancier op fietsgebied van werkstandaards, tools, displays en trainers.
Recensies
Bij Faas tweewielers tel je mee als klant, als er eens een probleem is met een leverancier doen ze een extra stap voor je. Top zaak mijn volgende fiets schaf ik daar weer aan!
BETROUWBAAR weten waarover ze praten en gooide service .
De fietsenwinkel van Terneuzen. Jack Faas en zijn medewerkers zijn zeer vakbekwaam.en staan voor je klaar met een prima service.
Fietsenwinkel met een groot assortiment aan fietsen en fietsbenodigdheden. Zeer vriendelijke en bekwame fietsenmakers. Goede service.
Zoals altijd prima geholpen
Vriendelijk en persoonlijk
ze lopen een beetje achter dan met de technologie. o.a. niet draadloos betalen
Uitgebreid assortiment, uitstekende kwaliteit en goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid