facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marmaris Bazaar

Marmaris Bazaar

Info

BTW : NL204693494B02
KVK : 56363753 (Den Haag)
ABN-AMRO IBAN : NL33ABNA0514862580
RABO IBAN : NL63RABO0143437089



"Heerlijk Turks ontbijt. Lunch en diner elke dag open. Wk live elke dag"
Adres: Montageweg 35, 1948 PH Beverwijk
Telefoonnummer: 0031-626460488
Stad: Beverwijk
Route: Montageweg 35
Postcode: 1948 PH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boulevard 43 Boulevard 43 709 meter Voorheen zat Gaaf hier. Zelfde concept. Heerlijk shoppen naar meubels en accesoires...
Decokay Decokay 1 km Mooie winkel met vakkundige mensen in de winkel. Al een aantal keer geweest voor verf...
Recensies
Dit was de slechtste ervaring ooit! Het eten is niet alleen goedkoop en slecht maar de “Italiaanse” pizza is gewoon een diepvries pizza van de supermarkt hetzelfde geldt voor de kibbeling. Daarnaast zijn ze super klantonvriendelijk, het was geen spitsuur of wat dan ook. De mensen waren ongeduldig en super onvriendelijk, scholden ons uit en begonnen fysiek agressief te worden! Het is niet acceptabel om je zo tegen klanten te gedragen!! Deze mensen moeten leren mensen met respect te behandelen. Wat een oplichterij om een supermarkt pizza voor meer dan 3 euro te verkopen.
Erg klantonvriendelijke tent, eigenaar denk ik is een naar mannetje. Schreeuwt tegen klanten van de toko naast hem, omdat ze een smal gangetje delen en de kinderwagen stond in de weg aan ‘zijn’ kant. In plaats van normaal te vragen, begint meneer gelijk aan de kinderwagen te trekken en duwen en gefrustreerd te schreeuwen waar BABY en oma bij staan. Erg onacceptabel gedrag en erg incapabel om normaal te communiceren ..
Ik heb nog nooit zo een lekker broodje shoarma gehad, ik ga morgen weer. Gezellige tent met vriendelijk personeel.
Hier hebben ze de lekkerste doner op de Beverwijkse Bazaar. Een aanrader om hier lekker te eten.Eten: 5/5
Goede Eetzaal, blijft nog redelijk goedkoop desondanks de hoge inflatie van 14.5%, Personeel is vriendelijk. Ik kom hier vaker!
Een hele slechte ervaring hier gehad, mensen zijn heel onvriendelijk en hebben totaal geen respect.
Slecht en Onhygiënisch! Nog nooit in mijn leven zo slecht eten gegeten. Het vlees was ruw en het leek als of het in de magnetron was opgewarmd. Laten we het niet hebben over de ITALIAAAAANSE pizza die je van de lidl kan kopen. De vloer was vies en nat overal plasjes water en ze gooiden het bestek zomaar op de vieze tafels. Jullie verdienen de ster niet eens!
Gisteren hebben wij hier Turkse Pizza's gekocht, was zeker wel een van de lekkerste pizza's die we ooit ergens hebben gekocht. Vlees was ook goed. Personeel is zeer vriendelijk en professioneel. De zaak was ook netjes en schoon. Ik snap niet waarom jullie gemiddelde score 3 sterren is. Ga zo door!
na 3 happen werd ik duizelig, en supermisselijk ik ben nu al sinds gisteren alles aan t uitkotsen en heb diarree, onhygiënische tent. wel aardige mevrouw!!
Waardeloos eten. Bezorger belt niet eens aan wie het is eten zo vies geen smaak nooit meer bij dit restaurant bestellen. Onbeschofte personeel bel je ze zeggen ze ja wat. Raad aan om hier nooit te eten ben helemaal ziek geworden. Grootste leugens vertellen ze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid