facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boulevard 43

Boulevard 43

Info

Wonen, interieur, banken, kasten, stoelen, tafels, karpet, accessoires, schilderijen, trendy, kleding, sieraden, schilderijen en interieurstickers

Geschiedenis

Gaaf zit vol verrassingen!
Gaaf verhuurt ruimte aan ruim 50 verschillende ondernemers.
Het assortiment dat de ondernemers aanbieden in Gaaf, is heel breed. Veel breder dan dat je zou verwachten. "Zo verkopen we hier naast woonaccessoires ook kleding en sieraden. Wat dat betreft wisselt het aanbod in Gaaf sterk. Er zijn bovendien producten van verschillende sterke merken met hoge korting waaronder bijvoorbeeld: VT Wonen, Clayre & Eef, Bloomingville en OOZOO horloges.

Onze taak

"De leukste woonwinkel van Nederland te worden"

Producten

Banken, Kasten, Tafels, Stoelen, Lampen, Schilderijen, Accessoires, sieraden, kleding.

Merken: OOZOO, Clayre en Eef, VT Wonen,



"3000 m2 woon winkel met het concept shop in shop. 7 dagen per week open en gratis parkeren voor de deur."

"3000 m2 woon winkel met het concept shop in shop. 7 dagen per week open en gratis parkeren voor de deur."
Adres: Parallelweg 43, 1948nk Beverwijk
Telefoonnummer: 0251225666
un.faag@ofni
Stad: Beverwijk
Route: Parallelweg 43
Postcode: 1948nk


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decokay Decokay 704 meter Mooie winkel met vakkundige mensen in de winkel. Al een aantal keer geweest voor verf...
Marmaris Bazaar Marmaris Bazaar 709 meter Dit was de slechtste ervaring ooit! Het eten is niet alleen goedkoop en slecht maar d...
Recensies
Voorheen zat Gaaf hier. Zelfde concept. Heerlijk shoppen naar meubels en accesoires. Veel keuze en verschillende stijlen. Wij zijn geslaagd, nieuwe bank en eetkamerstoelen
Bij het bestellen van een dure bank, verwacht je een goed product en een nette service. Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, maar dit had ik niet verwacht en wil anderen graag behoeden voor veel frustratie. Een lang verhaal kort; 18 weken geleden een bank besteld, geen goede inschatting qua levering en geen communicatie pro-actief, geen flexibiliteit qua levering, de bank dus met wat vertraging ontvangen ok kan gebeuren, maar toen bleek de stof kapot met een weeffout en de afmetingen kloppen niet. Vanaf dat moment meerdere collega's gesproken, meerdere berichten moeten sturen incl. foto's en er zelf meermaals achteraan moeten, geen overdracht tijdens vakantie van collega's, verschuilen achter de fabrikant en vragen om mijn geduld. Nu proberen af te doen met een minimale cadeaubon, ofwel het is nog steeds niet opgelost. Beste Boulevard 43, zo ga je toch niet met je klanten om.
Hele hele slechte ervaring !! Bank besteld die na weken wachten en herhaaldelijk bezoek aan de winkel en bellen , dus nog niet eens besteld bleek te zijn ! Gevolg Dus nog langer wachten . Nu zijn we inmiddels 4 mnd verder en eindelijk de bank is er !! Is het , U begrijpt het reeds , De verkeerde kleur !!! Echt om te huiken dit!! Met kerst zaten we op stoeltjes maar ik ben bang met pasen nog steeds!!!
Helaas gaat ook deze winkel weg,zo jammer,ze hele leuke spullen,wat dat betreft was het zeker 4 sterren maar nu ja logisch een puinhoop!!@ nog een weekje wat ik begreep en daarna,ik weet niet wat er komt!!
Leuke zaak met een grote verscheidenheid aan meubels. Echter als je de moeite wil nemen om verder te kijken, kan je veel voordeliger uitkomen. Hebben hier eetkamerstoelen gekocht, model Promise leverancier MX Sofa voor de prijs van € 139,00. Even verder zoeken, dan betaal je € 119,00 bij Bol.com. Worden voor die prijs thuis geleverd. Levertijd enkele dagen, bij Boulevard 43, 10 weken op levering moeten wachten. Op 4 stoelen scheelt dit te véél. Heb dit gemeld, maar werdt niet gelooft. Jammer. Overigens, de stoelen voldoen aan de verwachtingen, zitten uitstekend.
Nadat we bij meerdere winkels hebben gekeken, vonden we mooie en betaalbare eetkamerstoelen. De levering was binnen een week met een goede service. We zullen deze winkel zeker aanraden bij familie en vrienden.
Geweldig winkel, als je eens wat anders zoekt voor je huis moet je hier zijn. Een paar jaar geleden zijn we hier geweest en omdat opzoek waren naar een nieuwe industriële lamp zijn we weer gaan kijken en geslaagd. Als je rondloopt wordt je heel hebberig door alle inspiratie die je opdoet. Echt een aanrader.
Vroeger heette het Gaaf , waar we onze meubels hebben gekocht, kon je boven drinken en eten wascerg goed, nu leuke winkel voor accessoires..
Superleuke winkel met mooi spul. En zeer aardige dame die ons geholpen heeft aan een eettafel
Leuke winkel met meubels, bedden en 'dingetjes' om je huis mee op te fleuren. Betaalbare prijzen en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid