facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MarketingFX

MarketingFX

Info

Sinds 2006 zijn wij actief in de marketing automatisering voor de automotive branche. Met veel praktijkervaring en -gevoel bedienen wij autobedrijven, importeurs en fabrikanten in heel Europa.

Geschiedenis

Met onze marketing software automatiseren, optimaliseren én professionaliseren wij de contactmomenten met uw klanten en prospects. Begin zonder training, zo simpel en logisch is het opgezet.



"Sinds 2006 zijn wij actief als marketingbedrijf voor de automotive branche.Wij maken communicatieprocessen simpeler, slimmer en veiliger te maken voor alle spelers uit de autobranche.Wij ondersteunen graag bij het bepalen van de pefecte Customer Journey, invulling van contactmomenten en bijsturen in de verzending van berichten aan uw klanten."
Adres: Brinkhorst 15B, 7207 BG Zutphen
Telefoonnummer: +31575510524
Stad: Zutphen
Route: Brinkhorst 15B
Postcode: 7207 BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ik ben ZutFan Ik ben ZutFan 3 km Vertaald door Google Interessante bezienswaardigheden met de iconische blauwe shuttle...
Multibase Multibase 4 km Software voor de vakman! Met Multibase maak je eenvoudig werkbonnen, calculaties, off...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid